Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב הרכב לא הניע, חששתי שהמצבר הוא הבעייתי מאחר והוא בן 3 שנים, החלטתי להחליפו ללא בדיקה.

אמרתי לעצמי שגם אם זה לא המצבר אז לא נורא, בממוצע שורד אצלי מצבר 3.5 שנים, הורכב מצבר חדש של שנפ 55 אמפר, אך לרכב היה עדין סטרטר חזק כמו מוקדם אך הרכב לא הניע.

הזמנתי שירותי דרך, הוא אמר לי שהבעיה היא בסליל ובחוטי הצתה.

קניתי היום חוטי הצתה של Vemo, הבנתי מהמוכר שזו חברה טובה מאוד, האומנם?

בנוסף קניתי סליל הצתה של חברת Beru, הרכבתי את הסליל הצתה ואת חוטי ההצתה.

הרכב מניע.

אך הבעיה היא בהרכבה של הברגים שמחזיקים את סליל ההצתה ל"קיר האש", לסליל ההצתה מתחברת מאחור מעין מתכת, יש לסליל ההצתה שני ברגי "טורקס" כשבאתי לחבר אותם ולחזק הם מסתובבים באוויר - אלה הברגים המקוריים של הסליל ולא איזה קומבינה.

כאילו הברגים איבדו מהקוטר שלהם, איך אני מתגבר על הבעיה?

אני פותח את הרכב עם המפתח בדלת, אך לפני כשבוע המפתח פותח רק את הדלת שבה מכניסים את המפתח, הוא לא פותח את שאר הדלתות? היש דרך להתגבר על הבעיה לבד?

תודה רבה מראש ומאחל שבוע טוב לכולם.

Sound Stream -Trantula 800.2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון : הבעיה נפתרה , יש צורך לפתוח את ה"טורפדו" הפלסטיק השחור , בחלק התחתון של השמשה הקדמית .

הברגים שפתחתי אותם - וסליל ההצתה מקובע לרכב , הם ברגים עם אומים .

בתחילה לא ידעתי זאת , אך כשהבנתי זאת פתחתי את ה"טורפדו" מצאתי את האומים וקיבעתי כהלכה את ה"סליל הצתה" .

פורסם

סליל ההצתה עלה 450 ש"ח - חדש של חברת Beru . נקנה ב"שיא חלפים " או "שיא חלפים" בת"א , הוא נמצא ברחוב מיקוניס .

הדגם של הסליל זהה לזה שהיה מורכב ברכב .

האם למישהו באיזור הוד השרון או מרכז הארץ יש במקרה VAG COM ויכול לסייע לי בסריקה של הרכב שלי ? .

שבת שלום .

• תוכן חדש...