Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד או סוזוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אשמח לקבל עצות אל רכישת אוטו.

אני רוצה לקנות אוטו יד 2,גיר אוטומט.תקציב 35-40K

מצאתי 2 רכבים שעיניינו אותי.

פורד פוקוס 2007,קילומטרז 80K

סוזוקי איגניס 2006,קילומטרז 75K

חשוב לי שאוטו יהיה חיסכוני בדלק כי אני הולך לנסוע 1100 קילומטר בממוצע בחודש.

אישתי בהריון לכן גם נפח תא מטען חשוב לא פחות.

תודה

פורסם

הפורד נהדרת רק שיש לה בעייה .

אוהבת דלק והרבה אז כדאי שתרד ממנה .

האיגניס קטנה מידי ובטח לא תתאים לך ולא יהיה לך תא מטען לעגלה ולחפצים שונים .

נסה את הסוזוקי ליאנה - תא מטען מכובד ותוכל לקנותו במחיר טוב .

פורסם

איגניס בעלת מנוע קטן יותר(1300) וגם הצ'אבק למשפחה צעירה ניתן בתחילת דרכה זה אפוציה נחמדה תהיה חסכונית אבל במעט מהפוקוס.

הפוקוס במנוע 1600 תהיה תיצרך בממוצע אחד ל10-12 לליטר תא מטען גדול יותר תרגיש קצת עצלנית.

בשביל 1100 קילומטר בחודש לדעתי אין טעם לקחת להכניס סעיף צריכת דלק זה בדיוק מסתכם בפחות מ1000 שקל דלק.

עדיף לנסות למתוח את התקציב לפוקוס 2 ליטר צריכת הדלק תהיה כמעט זהה וגם יש שרשרת ולא רצועת טיימינג שזה יתרון באחזקת רכב .

אבל בכללי אם הרכב הולך לכמה שנים עדיף פוקס או לנסות סופר מיני אחרות כמו:פיאט פונטו גרנדה.

• תוכן חדש...