Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אפשר להסביר את הטופס של הבדיקה מטעמם שיש טעות בדגם הרכב ? במקום i30cw i25 ?

תבדוק מספר רישוי.

אולי הוציאו לך בטעות טופס בדיקה של רכב אחר בטעות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מעולם לא ראיתי טופס בדיקת רכב עם כלכך הרבה V והבעיות היחידות זה קצת פחחות שולית וצמיגים אחוריים שחוקים, ללא כסת"ח בכלל .

too good to be true

פורסם

המקדמה היא בדרכ בין אלף לאלפיים שח והיא מוחזרת אם אחרי הבדיקה הלקוח מתחרט ומבקש לבטלאת העסקה.

זה סטנדרטי בכל חברות הליסינג הגדולות. אפשר לקבל את המקדמה כל עוד לא בוצעה עבודת רישוי על הרכב.

אני עשיתי בדיוק כך עם שתי חברות גדולות. לא היה בעיה לקבל את המקדמה חזרה.

פורסם

כשאני רציתי לרכוש רכב מאלדן בבאר שבע אמרו לי שהמקדמה תוחזר לי רק אם יש נזק שהוא לא בר תיקון.

אולי נציגה שלהם תוכל לענות על זה.

בסוף לא רכשתי מהם רכב כי לא היה להם את הסיויק בשנתון שביקשתי (2006).

פורסם

כמו שאמרו,חברות הליסינג מבקשות מקדמה כדי להביא את הרכב מהסניף וליישר קו על הדרך כנראה. על פי בקשתי אפילו הוסיפו שאני יכול לבטל מכול סיבה.. וכמו שאמר קודמי הטופס נראה טוב מדי להיות אמיתי בגלל זה אני חושש :wink: מחכה בדריכות לבדיקת הרכב. אפרופו אם יש כאן מישהו מבין ובעניין לעזור לחבר פורום ולהצטרף לבדיקה יותר משאשמח (ירושלים)

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

• תוכן חדש...