Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.אני רוצה לאתר את המכשיר ,מחשב או DVR .

הבעיה היא כזו. אני רואה את המצלמות ,אך פרט למקור מתח הן אינן מחוברות לדבר.האם יש דרך לאתר היכן מותקן המכשיר?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אם אני מבין נכון אתה רוצה לאתר אותו פיזית?

אז קודם כל לרוב הצלמות האלו מתחברות לראוטר אלחוטי

בהנחה שכך זה מחובר אז כדי לאתר בקירוב את הראוטר אתה יכול להתקין על מחשב נייד inssider ולראות איפה יש לך סיגנל הכי חזק של ה ssid של רשת המצלמות

אחרכך תעקוב ותראה איפה יושב הdvr עפ הרשת החוטית שיוצאת מהראוטר האלחוטי (ריכוזי תקשורת?)

זה תגובה די מעורפלת מאחר ולא תיארת בידיוק את התרחיש ופרטי המקום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתאר בכלליות .

עסק , יש מצלמות .לא מוצאים את הDVR .האם למצלמה יש חיווט נוסף פרט לחוט המתח? למיטב זכרוני (יכול להיות שאני טועה ) ,אין לה שום חיבור נוסף. אופציה נוספת היא להסתיר את חיבור הSSID כך שהרשת לא תשדר את שמה. מה אז?. מאיפה אני יודע שהרשת אותה איתרתי היא אכן של רשת המצלמות?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אם למצלמות יש אנטנות כיווניות, אתה יכול בעזרת 3 מצלמות או יותר לאתר את הכיוון הכללי של ה-DVR, יותר מזה אין אפשרות.

אם המצלמות משדרות אומני, זה יהיה אפשרי אולי בעזרת שימוש ב"דלת אחורית" של אחת המצלמות (אם אתה יודע עליה) ע"מ לבדוק על איזה רשת היא משדרת ואח"כ לעשות עבודת בלשות קטנה ע"מ לבדוק של מי הרשת.

כמו כן, אולי יהיה אפשרי להשתמש בהפצת לינוקס סטייל BACK TRACK.

בכל מקרה, באפשרות הטובה ביותר אתה תוכל לגלות רק את שם הרשת (SSID) ואת הכתובת החיצונית, שום דבר לגבי מיקום פיזי (אולי תוכל לקבל מיקום כללי לגבי המשדר [ראוטר, AP, ריפיטר] אבל לא של ה-DVR עצמו).

• תוכן חדש...