Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם נורת H4 לד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאיביי נורת H4 העשוייה מלדים

הנורה לא עבדה ולאחר חיפוש בפורום הבנתי שיש לנורה רגישות לפלוס ומינוס לעומת נורה H4 רגילה

הבעיה היא כשאני בודק עם בודק מתח באורות דרך רגילים את החיבורים יש לי מינוס אחד ו2 שמראים הספק של 12V

וכשאני מחליף לאורות גבוהים זה מתהפך ומרה לי -12V זאת אומרת שיש לי רגל אחת מינוס רגל שנייה 12V ורגל שלישית 0.5V (בערך)

בעקבות זה יוצא שלאחר שינוי של החיבורים (נסיתי כמה אפשרויות) או שהמנורה נדלקת רק כאשר אני על אורות דרך, וכשאני באורות גבוהים זה נכבה או להפך..

כמובן שעשיתי חיפוש בפורום ובגוגל על הבעיה ולא מצאתי דבר...

פורסם

זו הנורה

ebay.com/itm/2X-Car-120-LED-3528-SMD-H4-White-Fog-Driving-Parking-Light-Headlight-Lamp-Bulb-/111019235606?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19d9431916&vxp=mtr

בגלל שאני לא יכול לשלוח קישורים כי אין לי עדיין 20 הודעות פשוט תעתיק את הקישור ותדביק בשורת הכתובת כדי שהקישור יעבוד..

פורסם

למנורה המקורית H4 יש 2 חוטי להט אחד לאור נמוך והשני לאור גבוה. מנורת LED שרכשת אינה מתאימה ואין לה 2 מצבים.

המנורה אולי מתאימה לפנסי ערפל וגם זה בקושי...

זרוק את המנורות האלה לפח מכיוון שעוצמת התאורה שלהם אינה משתווה למנורת H4 סטנדרטית וגם זה לא חוקי.

http://www.ebay.co.uk/itm/111019235606?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D111019235606%26_rdc%3D1

איזה כייף לי :)

פורסם

למנורה אכן יש שני מצבים כמובן שאחד בו היא מהירה חלש ואחד חזק

מבחינת תאורה בדקתי כבר כי היא אכן עובדת והיא מאירה טוב מאוד. הבעיה שאפשר להגיע למצב אחד או דולק רק באור דרך או רק באור גבוה

משומה המינוסים מתהפכים באור דרך ובאור גבוה..

פורסם

לפי נתוני הנורה, במקסימום שלה היא צורכת כ-10W.

זה לא מספיק בשביל להחליף נורת הלוגן של 50W.

צבע האור נותן לך אשלייה שזה בהיר, אבל כמות האור שלה פחותה.

בנוסף לכך, המיקום של הלדים בפנס אינו במקום שתוכנן לאופטיקה של הפנס, משום שהנוריות לד מתפרסים על פני שטח גדול יותר מהשטח שלוקח חוט הלהט של ההלוגן.

אבל אתה לא חייב לזרוק אותה, אתה יכול לחבר אותה לתאורת בגאז' למשל, או בבית עם חיבור לשנאי 12V זרם ישיר.

אבל לא לנורות קדמיות לרכב.

פורסם

כנראה שלא הבנתם אותי

לא חשוב לי כרגע אם היא מספקת פחות או יותר אור..

חשוב לי יותר איך אני פותר את הבעיה שהנורה תעבוד טוב גם באור רגיל לוגם בגבוה - לפתור את בעיית הפלוס והמינוס שמתחלף במעבר בין אור רגיל לגבוה

ואיפה אתה רואה שזה מספק 10W?

בכל מקרה זה לא אותו דף שקניתי ממנו...

פורסם

לפי המילים שבכתובת קישור שרשמת, כתוב הספרות 120 וכן 3528. ככה זה באיביי, הכתובת למוצר בד"ע מכילה פרטים על המוצר.

אז זה בתקן של 120 נוריות, שזה מבנה סטנדרטי בסין, זה הבא אחרי המבנה של 102 נוריות.

כל נורית מהדגם 3528 אמור להפיק 0.08W

כך אפשר לשער את תפוקת האור המתוכננת לנורה.

זה קורה הרבה שאנשים מנסים לד בשביל משהו, ובסוף זה לא מספק את הצפיות.

גם לי זה קרה, רק לא בנורות הראשיות, כי כבר ידעתי ששם זה לא המקום לנסות.

כמובן שלא חשוב לך אם היא נותנת פחות אור, מה שחשוב לך זה שיהיה לזה צבע לבן מגניב.

אם זה היה נותן מספיק אור, היה גרוע יותר, משום שזה היה מסנוור את מי שבא מולך. בגלל חוסר ההתאמה של האופטיקה. ואני מאוד מקוה שזה כבר כן איכפת לך.

פורסם

באמת אין מה לעשות חוץ ממה שאמרו לך כאן, משום שאתה באמת מתכוון להשאיר את האוטו כרכב כביש, ומתכוון להשתמש בו בלילות, ואנחנו מקווים שאתה גם מתכוון להדליק את התאורה הראשית בלילות.

אז באמת אין מה לעשות עם הנורות האלה בפנסי החזית.

בכל אופן ההבדל היחיד שאמור להיות לנורה הזו בין אור רגיל לאור גבוה, זה שבאור רגיל הוא ייתן פחות עוצמת אור. שזה אומר ליסוע עם נורות בעוצמה של כ-6W. ובאור גבוה ייתן את כל העוצמה שלו, כ-10W. אבל מה הגיוני בנסיעה בלילה עם 6W!

על הנייר הוא נותן כחצי מהאור של ההלוגן, ובפועל צריך אפילו יותר עוצמת לומן של לד כדי להשתוות לנורת להט, אז העניין אבוד.

• תוכן חדש...