Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן... יש לי סובארו אימפרזה שחורה ולצערי היא די הרוסה מבחוץ, הרבה שריטות ובעיקר חרא של ציפורים/עטלפים שכבר אכל את הצבע מזמן.

אני נמצא כרגע בהתלבטות לגבי הצביעה של הרכב. ההתלבטות היא האם לצבוע רק את החלקים שמפריעים לי כבר נפשית (המכסה מנוע + הטמבון הקדמי והאחורי) או שאם אני צובע אז לצבוע כבר את כל הרכב?

אני ישמח לעצות מהמבינים פה (יכול להיות שבכלל לא שווה לצבוע אני יקבל כל עצה ודעה)

פורסם

עדיף כבר את הכול,כי יכולים להיות הבדלי צבע,במיוחד עם הרכב ישן.

מילא היה מדובר על אזור אחד,אבל אתה מתאר שזה על הרבה חלקים,אנינמאמין הדלתות גם סובלות מזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עדיף כבר את הכול,כי יכולים להיות הבדלי צבע,במיוחד עם הרכב ישן.

מילא היה מדובר על אזור אחד,אבל אתה מתאר שזה על הרבה חלקים,אנינמאמין הדלתות גם סובלות מזה?

הדלתות והגג גם אבל עוד בסדר ונסבל,אבל החלקים שתיארתי כבר בלתי נסבלים לעין...

פורסם

ברגע שאתה צובע 2 חלקים כאלה גדולים אין טעם להשאיר את כל הרכב שונה,ברכב שחור בכלל יהיו המון הבדלי צבע.

אם היית צובע 2 טמבונים לדוגמא, היה אפשר להשאר עם הצבע המקורי כבר.

בכל מקרה תעלה תמונות שנבין את גודל האסון.

Miata ND2

פורסם

הכל תלוי ב:

1. סכום הכסף שאתה מוכן להשקיע/להקריב.

2."ההפרעה הנפשית" כפי שציינת.

אם תעלה תמונות, חברי הפורום יוכלו להעריך את מצב הצבע ולהמליץ לך צביעה חלקית או כללית.

אצל בעל מקצוע מנוסה שמוכן להשקיע, לא יהיו הבדלי צבע משמעותים אם בכלל.

ישנם בעלי מקצוע שדורשים 250 ש"ח לצביעת טמבון , בעוד שיש כאלו שלוקחים 800 ש"ח.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...