Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום עבדתי עם המכונה של מגווירס ועם הפד הצהוב לפוליש עדין ועם הפד השחור ליישום ווקס שמתי לב שהספוגים פשוט מתפוררים בזמן העבודה איתם קרה לעוד מישהו עם פדים של מגווירס?

עוד שאלה לא ירדו לי הסווירליס לגמרי יש עדיין המון סימני מכונה למה זה קורה? אני לוחץ חזק מידי עם המכונה? עבדתי לפי סרטונים ביוטיוב.

תהליך העבודה היה שטיפה פלסטלינה שטיפה מהירה פוליש עדיין ווקס

תודה

פורסם

א. הפדים לא מתפוררים סתם בדרך כלל כדי לסכך אותם לפני עם חומר סיכוך.

ב. לא ידוע מה היה מצב הסווירלס לפני למרות שכדי להתחיל עם הפד האדום שהוא יותר אגרסיבי.

ג. באיזה פולישים השתמשת?

פורסם

לא ראיתי באף מקום שממליצים על חומר סיכוך לפדים איזה חומר סיכוך משתמשים לפד? והאם להרטיב אותו מעט עם מים בשפריצר יעזור?

עבדתי עם חומרים של adrex בכדי להתנסות תחילה.

השריטות הגליות שהפריעו ירדו אבל נוצרו סווירלס שהמכונה יצרה אותם ואני חושב שזה בגלל עבודה לא נכונה אולי בגלל שהפעלתי לחץ חזק מידי על הפולישר

פורסם
CG בעיקר ממליצים על סיכוך בשפיץ של מים,

תספר קצת על תחזוקת הפדים, שימוש קודם, כביסות, אחסון?

הבחור כתב שזה פעם ראשונה וזה נשמע ממש מוזר שפדים של מגווירס התפוררו.

בכול מקרה לחומר סיכוך אני יכול להמליץ לך על luber של CG:

http://www.detailing.co.il/Product/synthetic-lubricant--detailer-473ml

ולגבי פדים יש את הקיט הזה של מגווירס שהוא פצצה של דבר:

http://www.detailing.co.il/Product/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%A1-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-da

דרך אגב לא ציינת את המהירות עבודה

פורסם

ל zuza ציינתי כבר שהשמשתי בפוליש עדין (adrex 2500 plus) עבדתי בפוליש על מהירות 3 ווקס על מהירות 4.

עד שאקנה חומר סיכוך בנתיים אני יכול להשתמש בשפריצר עם מים ולהתיז פעם או פעמיים על הפד?

ידוע לי שהחומרים פשוטים וזה לצורך למידה בלבד אבל גם כאשר עובדים עם חומרים זולים סימני המכונה לא אמורים להופיע זה נעשה מטעות שלי ואשמח אם תגידו לי מה הטעות

פורסם

ל bdsnir לא כל כך הבנתי את כוונתך שפריצר מים של GC?!

הפדים הם פדים חדשים ללא כל שימוש קודם,

אשמח לדעת כיצד לשמר אותם בכדי לתת להם אורך חיים מקסימאלי תודה.

פורסם
ל zuza ציינתי כבר שהשמשתי בפוליש עדין (adrex 2500 plus) עבדתי בפוליש על מהירות 3 ווקס על מהירות 4.

עד שאקנה חומר סיכוך בנתיים אני יכול להשתמש בשפריצר עם מים ולהתיז פעם או פעמיים על הפד?

ידוע לי שהחומרים פשוטים וזה לצורך למידה בלבד אבל גם כאשר עובדים עם חומרים זולים סימני המכונה לא אמורים להופיע זה נעשה מטעות שלי ואשמח אם תגידו לי מה הטעות

ניתן לרסס קצת מים לפני תחילת השימוש וכמובן בסוף על שימוש וגם במצע השימוש רצוי להוריד שאריות חומר מהפד.

וגבי הווקס במידה והשתמשת בווקס נוזלי יש רק למרוח כמות נדיבה בהתחלה על מנת לא לעבוד על פד יבש.

לגבי מה לא עשית נכון שהפדים התפוררו ונוצרו סווירלס?

א. צריך לדעת מה היה מצב הצבע לפני(אם תעלה תמונה זה מאוד יעזור).

ב. יכול להיות שההכנה שעשית לא היתה מספקת.

ג. יכול להיות שבגלל שהפוליש עדין בכלל לא ניתן לראות את השינוי.

ד. אני ישמח אם תצלם את הפדים לאחר שימוש להבין איך הם התפוררו.

פורסם
ל bdsnir לא כל כך הבנתי את כוונתך שפריצר מים של GC?!

הפדים הם פדים חדשים ללא כל שימוש קודם,

אשמח לדעת כיצד לשמר אותם בכדי לתת להם אורך חיים מקסימאלי תודה.

שפריצר רגיל ופשוט עם מים, לא צריך חומרי סיכוך אחרים, זה מופיע בסקטונים ביוטיוב של הפרזנטור של Cemical Guys.

לא ידעתי שהפדים חדשים, אולי באמת מעט מדי חומר ומהירות עבודה יחסית גבוהה גרמו לפדים להתפורר, למרות שעדיין זה נראה ונשמע לי תמוה במידה מסויימת, בכל מקרה, התחזוקה היא שטיפה לאחר השימוש, מכונת כביסה על תכנית קצרה 20-30 דקות אני חושב, שימוש בנוזל כביסה עדין (של הכביסה ביד) ללא מרכך.

אני תמיד מפעיל מכונה אחרי טיפול לאחד הרכבים שלנו ולתוכה נכנסים הפדים והמיקרופייברים. ייבוש בצל כמובן ואחסון במקום נקי ומוצל.

פורסם

יש מצב שאתה מפעיל את המכונה במהירות גבוהה ואז מרים את הפד באוויר בלי לעצור את המכונה לפני?

זה טעות דיי נפוצה וזה פשוט מפרק פדים.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
יש מצב שאתה מפעיל את המכונה במהירות גבוהה ואז מרים את הפד באוויר בלי לעצור את המכונה לפני?

זה טעות דיי נפוצה וזה פשוט מפרק פדים.

האמת הרמתי את הפד ואז כיביתי את המכונה מקווה שזו באמת הבעיה אני מקווה שאם אני ארטיב טיפה את הפד עם שפריצר וגם אשמע לעצתך זה לא יקרה בפעם הבאה אצלם את הפד וגם את הסווירלס מחר כרגע אני לא בבית.

פורסם

שתי האגורות שלי... א- כמו שאמרו לפני אתה חייב לרסס חומר סיכה (אני אישית משתמש בonr מדולל עם מים) ב- מכונה מפעילים ומכבים על הרכב ולא באוויר. ג- האויב הכי גדול של הפדים זה סמלים ופינות חדות (דאג לכסות אותם במסקינטייפ) ד-נוצרו לך סווירלים תוך כדי עבודה? או שזה נובע מלכלוך על הפד או שאתה עובד עם פד/פוליש גס וצריך לעבור שוב עם פוליש עדין יותר. ה- אל תעבוד יותר מדי זמן על כל קטע, הפדים מתחממים וחום מפרק אותם.

פורסם
שתי האגורות שלי... א- כמו שאמרו לפני אתה חייב לרסס חומר סיכה (אני אישית משתמש בonr מדולל עם מים) ב- מכונה מפעילים ומכבים על הרכב ולא באוויר. ג- האויב הכי גדול של הפדים זה סמלים ופינות חדות (דאג לכסות אותם במסקינטייפ) ד-נוצרו לך סווירלים תוך כדי עבודה? או שזה נובע מלכלוך על הפד או שאתה עובד עם פד/פוליש גס וצריך לעבור שוב עם פוליש עדין יותר. ה- אל תעבוד יותר מדי זמן על כל קטע, הפדים מתחממים וחום מפרק אותם.

הפד הוא פד שחור של מגווירס המיועד לפיניש/ווקס עכשיו אני חושב שאולי הספוג סחב איתו את הפרורים שהתפוררו מממנו וכנראה מפה הגיעו סימני המכונה.

בכל מקרה אנסה על עוד רכב ביום חמישי בתקווה לתוצאות טובות יותר.

• תוכן חדש...