Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

עקבתי אחר השרשור, ואני רוצה להתייחס בכמה רמות:

1. העובדה שהלקוח ביצע בדיקה עצמאית היא מצוינת, וכך אנחנו ממליצים לכל רוכש, גם אם אנחנו מספקים טופס בדיקה מטעמנו. קיימים מקרים בהם בדיקות שונות מציגות ממצאים שונים, ובמידה והבדיקה העצמאית מעלה ממצאים מהותיים השונים מהבדיקה שלנו – אנחנו מקבלים אותה ופועלים על פיה (במקרה הזה – הגדלת ההנחה).

2. אני מצטרף למה שנאמר כאן ע"י אחד הגולשים – אם יש ספק אז אין ספק. אם הלקוח מוטרד מממצאי הבדיקה, נשמח להציע לו מגוון כלי רכב אחרים. לצערנו, בחברה המפעילה צי של עשרות אלפי כלי רכב, יהיו כלי רכב שאינם במצב מושלם, והדבר מתבטא בתמחור שלהם. יהיו לקוחות שיעדיפו לקנות רכב כזה כל עוד המחיר הוא נמוך מספיק. אם הלקוח כאן אינו כזה – נמצא לו רכב אחר.

3. אוויס, כחברה בינלאומית בעלת מוניטין רב שנים של שקיפות ואיכות, וכחברה ציבורית בישראל, לעולם לא תסתכן בהצגת מצג שווא או נתונים שקריים. את בדיקות כלי הרכב לפני הקניה אנחנו מבצעים במכון חיצוני (ואני מודע לדעה הרווחת לגבי מהימנות בדיקות אלה, ולכן אנחנו מעודדים את הלקוח לבדוק את הרכב באופן עצמאי).

4. אמנם אני "בעל עניין", אבל אני ממליץ להימנע מהכללות על "להתרחק מחברה X" או "Y חברה זבל". בדיקות המציגות ליקויים משמעותיים ניתן למצוא בכל מקום. אומרים ש- "אפשר לעבוד על חלק מהאנשים חלק מהזמן אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן". הלקוח הישראלי הוא צרכן נבון, שבד"כ בודק בזכוכית מגדלת לפני שהוא רוכש, ובמיוחד אמורים הדברים לגבי רכישת רכב משומש. בדיקה לא טובה לרכב – יש בכל מקום, ובוודאי בחברות שמוכרות אלפי מכוניות בכל שנה. אם הרכב לא מתאים – לא קרה שום דבר וממשיכים לחפש.

5. ספציפית במקרה זה – אני אשמח לסייע באופן אישי בנוגע לרכב הזה או לכל רכב אחר בו הלקוח יחפוץ.

תודה

גיל מאוויס

• תוכן חדש...