Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגיים 185/60R15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש צמיגים במקום Goodyear DuraGrip שצברו ותק של 50 אלף ק"מ ודי התייבשו. אני מחפש בעיקר שקט ונוחות נסיעה, רצוי שאלה לא יבואו על חשבון אחיזה או אורך חיים.

ניסיתי לעשות סקר שוק, קיבלתי הצעות על

Pirelli P6

GoodYear EfficientGrip Performance

BluResponse Dunlop

האם למישהו יש דעה מה עדיף? האם יש אופציות אחרות עד 1800 ש"ח לרביעה ששוות בדיקה? בכוונה לא מציין מחירים.

פורסם
C Drive

תודה.

תוכל קצת לנמק?

יש הערכה לגבי המחיר?

יש המלצה לצמיגיה שמתקינה אותם באזור חולון - בת ים - ראשון או נתניה?

פורסם

הרכבתי 4 GoodYear EfficientGrip Performance צמיג נהדר. תמורה טובה לכסף. תן הצצה באתר

.http://tires4u.co.il/ באזור ראשון יש לך את פנצ'ריית דורון לדרך 2013 תוכל לקבל אותם שם ב1800 ש"ח . בהצלחה

פורסם
הרכבתי 4 GoodYear EfficientGrip Performance צמיג נהדר. תמורה טובה לכסף. תן הצצה באתר

.http://tires4u.co.il/ באזור ראשון יש לך את פנצ'ריית דורון לדרך 2013 תוכל לקבל אותם שם ב1800 ש"ח . בהצלחה

תודה.

אפשר לדעת מה היו השיקולים?

על איזה רכב הרכבת? במקום מה הרכבת אותם? כמה זמן אתה איתם?

אני כיום נוסע על DuraGrip שהורכבו לפני שנתיים וחצי על המשפחתית שלי, בהתחלה הם היו אחלה, אבל בחורף השני שלהם כלומר בתחילת השנה הם התחילו לאבד את האחיזה בכביש רטוב, בעיקר בסיבוב.

כמו שמישהו אמר, ה-Grip שלהם הפסיק להיות Dura.

אציין אגב גם שהחריצים עדיין עמוקים ואין כל כך סימנים ויזואלים לשחיקה, אבל הם בפירוש ישנים ושחוקים.

משכתי איתם בקיץ כי האחיזה שלהם בתנאי קיץ עדיין בסדר, רק שהם רועשים אבל אפשר לחיות עם זה, ועכשיו הגיע הזמן להיפרד מהם.

אני מקווה שהדגם הזה של גודייר מסוגל להחזיק יותר משנתיים.

פורסם

c drive של יוקואהמה אחלה צמיג וגם עומד בתקציב שלך.

פאלקן גם צמיג סביר + וגם עומד במחיר שלך

הטופ של הטופ לפי דעתי זה המישלין אנרג'י סייבר אבל הם יותר יקרים..

קח בחשבון שהמישלין מעבר לאחיזה יותר טובה גם חוסכים דלק באופן משמעותי משאר הצמיגים עושים יותר קילומטרז'(לפי נתוני מעבדה) והרבה יותר נוחים הצעה שלי אם אתה משאיר את האוטו אצלך לפחות ב3 שנים הקרובות שווה להשקיע קצת יותר...התמורה שתקבל בשביל הכסף שווה את זה...

מקווה שעזרתי..

פורסם

הefficientgrip performance הוא צמיג חדש (תחילת 2013) כך שאי אפשר לספר על נסיון של שנים כמו בצמיגים אחרים.הרכבתי אותו על יונדאי i30cw במקום הנקוק שהגיעו עם הרכב.מנסיון של חודשיים הוא אוחז נהדר ,שקט ,ואף חוסך בדלק. ברכב אחר שברשותי (פג'ו 306) הרכבתי continental eco contact 5 שגם עליו אני יכול לספר דברים דומים.עשה גוגל על שני הדגמים אם אתה רוצה לדעת קצת יותר .שים לב גם לביקורות עליהם באתר http://www.tyrereviews.co.uk

פורסם
הefficientgrip performance הוא צמיג חדש (תחילת 2013)

ראשית, תודה על ההמלצה, דיברתי עם מקסיקו, אנשים מאוד אדיבים.

בעניין הצמיגים. צודק, עדיין אין עדויות על שימוש ממושך. ניסיתי להסתמך על מבחני השוואה. הנתונים סותרים, לדוגמה אתר אחד נותן ציון הכי גבוה לגודייר , גם דנלופ זוכה לשבחים, ויחד עם זאת ציון של מישלין אנרג'י סייבר נמוך יחסית. ויש גם אתרים שהדירוג שלהם שונה, ושממליצים על מישלין במקום ראשון. באתר שרשמת חלק גדול מהמגיבים מתלוננים דווקא על אורך החיים של מישלין.

בנושא חיסכון בדלק לכאורה, זה אף פעם לא היה השיקול אצלי, והנה למה: קיבלתי הצעה על מישלין 2240 ועל גודייר 1650 ואף פחות מזה על דנלופ. תרגיל במתמטיקה, כמה ק"מ צריך לנסוע בשביל להצדיק את ההפרש של 600 ש"ח (80 ליטר במחירים של היום) אם האוטו שותה בממוצע כ-7.5 למאה והחיסכון שמישלין מכריזים עליו מסתכם ב-5%? נוסיף גם שגם גודייר ודנלופ טוענים שהם חוסכים, וגם שהחיסכון של צמיג יורד כשיש שחיקה טבעית של הצמיג. יחד עם זאת אורך החיים הוא כן שיקול בהערכה כלכלית כי ההבדלים משמעותיים, ראה דוגמא שלי עם DuraGrip

פורסם

לטעמי ומניסוני עם מספר רכבים שנעלו אנרג'י סייבר חדשים - צמיג בינוני עד בינוני מאוד ובטח שלא שווה את "מחיר הפרימיום" הנדרש עליו.

מזה מספר חודשים הרכב שלי נועל רביעיית Goodyear EfficientGrip Performance ואני לא מאוכזב. הצמיגים שקטים יותר מה Toyo T1R שקדמו להם (וזה היה הפקטור החשוב ביותר עבורי ברכישתם) אך גם אוחזים פחות בדחיקה למגבלות. אני גם יכול להעיד על שיפור בצריכת הדלק, אבל אני לא יודע אם אלו הצמיגים או השימוש בשמן מנוע דליל יותר משהשתמשתי בעבר או שילוב של שניהם.

לנהג הממוצע הצמיגים הללו יהיו די והותר ולפחות במידה הבעייתית שלי (185.55.15) הם גם הוצעו במחיר מצויין של 440 ש"ח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לטעמי ומניסוני עם מספר רכבים שנעלו אנרג'י סייבר חדשים - צמיג בינוני עד בינוני מאוד ובטח שלא שווה את "מחיר הפרימיום" הנדרש עליו.

מזה מספר חודשים הרכב שלי נועל רביעיית Goodyear EfficientGrip Performance ואני לא מאוכזב. הצמיגים שקטים יותר מה Toyo T1R שקדמו להם (וזה היה הפקטור החשוב ביותר עבורי ברכישתם) אך גם אוחזים פחות בדחיקה למגבלות. אני גם יכול להעיד על שיפור בצריכת הדלק, אבל אני לא יודע אם אלו הצמיגים או השימוש בשמן מנוע דליל יותר משהשתמשתי בעבר או שילוב של שניהם.

לנהג הממוצע הצמיגים הללו יהיו די והותר ולפחות במידה הבעייתית שלי (185.55.15) הם גם הוצעו במחיר מצויין של 440 ש"ח.

איתמר

תודה רבה! אני חושב שאתן לגודייר סיכוי לתקן את הרושם אחרי הדורא.

• תוכן חדש...