Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילא הביטחון היה נובע מנהיגה בוולבו טנק או איזה האמר\גראנד צרוקי גדול אבל פאקינג קורולה??? בסופו של דבר שהם יכנסו בגדר הפרדה או משאית שהם חותכים כמו משוגעים לא ישאר מהם זכר אפילו לא המדבקה של אלביט...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רוצה לשמוע עוד משהו? לא רק שהם נוהגים כמו מטומטמים, הם גם מטומטמים בעלי תושייה ותעוזה.

בפסח האחרון הערתי לנהג של אלביט שחסם צומת. הנבלה (בחור בן 60+) עוד ענה לי בצורה מתחכמת ומגעילה כך שהחלטתי להתלונן עליו במלשינון.

לאחר כמה ימים אני מקבל טלפון מהמשטרה שהוגשה נגדי תלונה על איומים וזומנתי לחקירה.

כמובן שכל התלונה היתה מלאה בשקרים אבל למי אכפת אם אפשר להתנקם בצורה שפלה על מי שהתלונן עליך לקצין הרכב.

פורסם
סוף סוף יש קורולה פשע, אני גאה בזה.

איך אני יכול לזהות רכב אלביט?קורולה לבנה יש המון, משנת 98 ועד 2013.

מסגרות מספר אלביט+מדבקה עגולה אלביט על תא המטען+מדבקות בצדדים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
כך שהחלטתי להתלונן עליו במלשינון.

לאחר כמה ימים אני מקבל טלפון מהמשטרה שהוגשה נגדי תלונה על איומים וזומנתי לחקירה.

באמת הזוי, אך אני מאמין שהקצין רכב שלהם כבר מכיר הרי את התופעה וכנראה שהוא

נתן לאותו בחור בראש (או בכיס...) ולכן הוא החליט להתנקם בך.

פורסם

דווקא מרוב הנסיעות שלי בבינעירוני, ראיתי כמה נהגי אלביט משוגעים, אבל ראיתי יותר שהם נורמטיביים (נוסעים מהר כן (140 בכביש 6), אבל לא משתגעים וחותכים רכבים או מסכנים את התנועה).

כל אופן, לדעתי הקצין רכב שלהם לא יאהב לשמוע יותר מידי תלונות, במיוחד החברה שמשכירה להם. (מישהו בסוף משלם את הבלאי ואת התאונות ומה שמשתמע מכך).

מה גם שזה עושה שם רע לחברה (המנכ"ל שלהם צריך להתעורר במקרה הזה ולטפל ביד קשה בנושא).

פורסם

חפשו את המדבקה הקטנה מתחת ללוחית הרישוי.

לאלביט מספר חברות בת כמו אל-אופ, אלישרא, חץ הכסף וכד.

לכל חברה יש קצין רכב משלה.

רישמו את המספר ותתלוננו.

אבל ההכללה הגורפת של כלל נהגי אלביט היא פסולה מיסודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
איך אני יכול לזהות רכב אלביט?קורולה לבנה יש המון, משנת 98 ועד 2013.

יש מדבקה צהובה שכתוב עליה: "אלביט, נוהגים אחרת". בזה אגב, אין ספק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אבל ההכללה הגורפת של כלל נהגי אלביט היא פסולה מיסודה.

ושוב, היא לא.

אלביט זה לא "עם" או קבוצה אטנית או מגדר. לימדו את כולנו שאסור להכליל. יופי. גם זה, ככלל, נכון עד גבול מסויים, אבל פה אנחנו מדברים על חברה שאנשים מגיעים אליה מבחירה, ולא משתייכים אליה מתוך איזה כח מיסטי עליון, ויש להם פורפיל מסויים בהתאם.

נכון, מדובר בחברה גדולה. עם זאת, בכל חברה גדולה יש פרמטרים מסויימים ותהליכי גיוס מוגדרים, שחלק מהמטרה מאחוריהם היא לגייס אנשים מסוג מסויים, שיתאימו הן לאופי החברה ולמטרות שלה והן אחד לשני. מגזינים אינטרנטיים שונים מוצפים בכתבות, למשל, על סוגי האנשי שמחפשים בפייסבוק או בגוגל, ועל תהליכי הגיוס שם בהתאם. תהליך כזה בדיוק קורה גם ב"אלביט". אתה מוזמן לקרוא את ההודעה שלי בנושא מהדף הראשון בשרשור כדי להבין איך זה נראה שם.

לא אני ולא אתה לא יודעים לספר איזה פרופיל בדיוק בונים ומחפשים אנשי הHR של "אלביט". אבל אם ברור שכחלק מתהליך המיון שם הם מחפשים אנשים העונים לאופי מסויים, למה זה פחות ברור שיכול להיות שתוצר נלווה של האופי הזה הוא המון נהגים גרועים במכוניות עם משולש צהוב קטן?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא אני ולא אתה לא יודעים לספר איזה פרופיל בדיוק בונים ומחפשים אנשי הHR של "אלביט". אבל אם ברור שכחלק מתהליך המיון שם הם מחפשים אנשים העונים לאופי מסויים, למה זה פחות ברור שיכול להיות שתוצר נלווה של האופי הזה הוא המון נהגים גרועים במכוניות עם משולש צהוב קטן?

חנאן היי-טק עם נשמה מתוסכלת של טייס קרב? :lol:

פורסם

אני חושב שהמצב מתאים להמון רכבי ליסינג ולאו דווקא אלביט.

רוב הנהגים עם רכבי ליסינג:

*לא אכפת להם מהרכב כלל.

*מחליפים לרכב חדש כל שנתיים.

*מתעללים ברכב עד רמה לא סבירה בעליל.

*תאונה מחוסה ע"י החברה

*קבלת רכב חליפי במקרה תקלה/תאונה.

חברי הטוב שעובד בחברת הייטק גדולה קצת פחות מ-3 שנים, נוהג ברכבו השני כבר.

בנסיעה איתו ברכבו הראשון, היה מתעלל בצורה מזעזת, נורא ריחמתי על הרכב שהיה רק שנה על הכביש באותה תקופה.

אני מרחם על האנשים שקונים את הרכבים הללו לאחר מכן.

אין דרך ישירה למתן את אופן הנהיגה הנ"ל.

יש לפגוע ישירות בשוק הליסינג ובכיסם של הנהגים בכדי להשפיע על המצב המתדרדר.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...