Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה לצלם המתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שהגיע הזמן לקנות מצלמה איכותית יותר מהמצלמה באייפון ששימשה אותי עד היום.

אני מחפש בעיקר איכות תמונה טובה וזום גדול(x20 ומעלה יספיק)

עוד לא החלטתי על תקציב כי אני לא יודע כמה תעלה מצלמה שתספק את

הצרכים, אבל הרעיון הוא לא לבזבז יותר מ1500, כמובן שאם יש משהו יותר זול שיספק אז מה טוב:lol:

אחרי הרבה קריאה באתרי השוואה, שני המצלמות העיקריות שעלו הן הcanon sx500 והnikon l820.

השאלה אם שווה להשקיע קצת יותר ממה שהן עולות (1100) ואם כן עבור איזה מצלמה.

אשמח להכוונה מצלמי הפורום (ויש פה הרבה!:wink: )

פורסם

אני מציע לך לרדת מעניין הזום הגבוה. זה לא כזה שימושי כמו שזה נראה בהתחלה, ויש לזה מחיר בכמה תחומים :

- מצלמה גדולה ומגושמת יותר

- חיישן קטן יותר ולכן פחות רגיש לאור = תמונות פחות טובות בכל תנאי תאורה לא אידאליים.

- איכות אופטית פחות טובה

תמנע ממצלמות דמויות DSLR, שאין בהן שום דבר טוב - מגושמות כמעט כמו DSLR, ואיכות תמונה שלא מתקרבת אליהן.

היתרון היחיד שלהן זה הזום הגדול, שהוא לרוב לא ממש שימושי.

תבדוק מצלמות כמו CANON G15 :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831926

או אחותה היותר קטנה :

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=canon%20s110

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם כבר דמויות רפלקס אז פוג'י מסדרת HS.

החיישן שלהן גדול יותר, התפעול הרבה יותר קרוב לרפלקס, התוצאות טובות יותר והיא יותר קרובה לדבר האמיתי.

בכל מקרה, אתה באמת צריך כזה זום? אל תתלהב ממספרים. עדיף לעיתים זום קצר יחסית עם איכות אופטית גבוהה מאשר זום ענק באיכות נמוכה.

לי למשל יש שתי קומפקטיות של קנון בבית. אחת מהן היא A640. יש לה זום אופטי 4X. האיכות שלה טובה למדי והאופטיקה גם כן. יש לי גם SX220HS, מצלמה מודרנית הרבה יותר עם זום גדול יותר בהרבה, האיכות פחות טובה והאופטיקה פחות מוצלחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ואיזה סוג מצלמות תיתן לי את המקפצת איכות בתמונה? רק מצלמות רפלקס? האם הפוג'י שציינת כן מתאימה, או אולי דמויות slr מדרגה יותר גבוה כמו הcanon sx50?

פורסם

הפוג'י לדעתי הטובה ביותר בקטגורייה.

אם אתה מחפש איכות תמונה בלי לסחוב הרבה: קומפקטית איכותית מאוד או חסרת מראה (ניקון סדרת 1, אולימפוס EPL5 וכאלה, סוני NEX).

אם אתה מחפש מבחר עצום של עדשות, אז רפלקס של קנון או ניקון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...