Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, מה הסיסמה? admin admin?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, תיאמתי לך למחר, בין השעות 08:00-10:00 התקנה של המערכת על הבמוו החדשה שלך.

עכשיו הכל מתחיל להתבהר, הרסת לנו וברחת שנייה לפני יום הדין.

בסוף נגלה שאתה עומד גם מאחוריי הגאטסו.

פורסם

יש פה סרטון על המערכת

ומי שמזהה את הנהג יודע שהוא... לא אני אלא חגי פארן.

את כל האירועים שמזוהים בסרטון אני איפיינתי (ביחד עם חבר). נהיגת שטח היה קשה במיוחד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לדבר הזה MUTE?

נשמע מעצבן ברמות לא הגיוניות.

120 צהוב ו140 אדום? הלוואי.

120 ליותר מכמה שניות ספורות ואני נפרד מהרישיון הממשלתי לחודש.

זה רכב שאתה משלם עליו ולוקח הביתה או רכב שאתה נוהג בו "בתפקיד" בלבד ומשאיר בערב בחניה של המשרד?

אם זו האפשרות הראשונה וגם בנסיעות מחוץ לשעות העבודה המכשיר פעיל הייתי מתפטר ודורש פיצויים בתנאי מפוטר, זו הרעת תנאים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יותר נודניקית מאשתי כשאני עובר את ה-100 קמ"ש בכביש 6.

יותר נודניקית ממני כאשתי יורדת את 705 על ברקס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלו רכבים שאני משתמש בהם בזמן העבודה ומשאיר בחניה של המשרד.

אם זה היה רכב שהייתי נוסע איתו הביתה הייתי מאתר את רוני באסטוניה וחותך לו את הצמיגים של הבימר החדשה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פחחח, אתה לא מפחיד אותי. קיבלתי אותה עם עוד שני סטים :wink:

וחוצמזה כבר אמרתי שההמלצה שלי כשעוד הייתי מעורב זה לעשות את האדום מעל 140 לפחות :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שתי שאלות:

1. איך המערכת מצליחה להבחין בין עמידה בחניה עם מנוע פועל ועמידה בפקק עם מנוע פועל?

2. ואיך היא מבדילה בין נסיעה בשטח לעומת נסיעה על אספלט עירוני שבור במיוחד?

פורסם

1. זה קל. יש כמות מסוימת של שניות בעמידה מלאה שרק מעליה ה-idling נרשם. זה קונפיגורבילי. לפעמים עמידה ממושכת ברמזור יכולה להיחשב idling אבל גם כאן יש שתי רמות - רמה נמוכה שנחשבת פחות מזיקה (נניח 30 שניות או דקה) ורמה גבוהה (נניח 3 דקות).

2. זה יותר מסובך. האלגוריתם מזהה נסיעה בשטח לפי כמות ומהירות טלטולים מעלה-מטה של המרכב. מעבר לאבחנה בין אספלט עירוני שבור לשטח אמיתי (שאגב, לפעמים הראשון גרוע לא פחות - ויש לזהות אותו), צריך להבין שלכל מכונית יש מערכת מתלים שונה. איך עושים את זה? המערכת "לומדת" את תנועות המכונית על הכביש במהירויות שונות ומייצרת סט ערכים שונה שנחשב "נורמלי" לכל מהירות. לוקח לה כמה שעות של נסיעה בשביל ללמוד מספיק טוב את הרכב בכל מהירות, ומכאן מזהים נסיעה בשטח כאשר מתרחשת חריגה מסוימת (נניח 3 סטיות תקן, לצורך הדוגמא) מהטלטולים הרגילים (per מהירות!). כך, אם נשתמש באותו סט ערכים לכל כלי רכב, נקבל תוצאות שגויות. למשל אם נקח סט ערכים שנוצר מטויוטה פריוס ונשים אותו במיאטה שהייתה לי (דוגמא אמיתית) נקבל שהמאזדה נוסעת כל הזמן בשטח :lol:

בנוגע לאספלט העירוני השבור - המערכת מכוונת לא לזהות "שטח" אם לא היה מעבר של הסף ליותר מ-8 השניות האחרונות מתוך 10 (לא בהכרח ברצף), כך שאם אתה לא נוסע בכביש שבור באורך 300 מטר, אין בעיה. אם אתה כן - אז עדיין ככל הנראה תצטרך לנסוע מהר יותר בשביל לקבל את ההתראה, ולו כי מהירות התנודות מעלה-מטה בכביש, משובש ככל שיהיה, עדיין פחותה ממהירות התנודות בשטח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ומי שמזהה את הנהג יודע שהוא... לא אני אלא חגי פארן.

את כל האירועים שמזוהים בסרטון אני איפיינתי (ביחד עם חבר). נהיגת שטח היה קשה במיוחד...

מערכת טיפה מעצבנת, עכשיו אני מבין למה חגי עבר לנהוג בסימולטור ;) רוני הורדת את הבחור מהכביש.

החיים הם כמו....

פורסם
1. זה קל. יש כמות מסוימת של שניות בעמידה מלאה שרק מעליה ה-idling נרשם. זה קונפיגורבילי. לפעמים עמידה ממושכת ברמזור יכולה להיחשב idling אבל גם כאן יש שתי רמות - רמה נמוכה שנחשבת פחות מזיקה (נניח 30 שניות או דקה) ורמה גבוהה (נניח 3 דקות).

רוני

אני מבין שהרמה הנמוכה (בכל אחד מהפרמטרים - מהירות, תאוצה, בלימה, שטח וכו') רק מייצרת נזיפה לנהג והרמה הגבוהה מדווחת לאח הגדול.

אני גם מבין שהמערכת לא קשורה ל-GPS אלא מתבססת על חיישני תאוצה פנימיים+סיגנל מהירות מהרכב. אני צודק?

ועדיין לא הבנתי לגבי הפקק העומד.

יש לפעמים פקקים בהם עומדים במקום 3 דקות ברצף.

מצופה מהנהג שידומם את הרכב במצב כזה? אני לא 100% משוכנע שזה בכלל חוקי לדומם מנוע בפקק (למשל אם הפקק בירידה קלה אז יש את התקנה שדורשת הילוך משולב בירידה)

פורסם

אתה מבין נכון, חוץ מהעניין של ה-GPS - היא כן מתבססת גם על GPS, אבל יכולה להעזר במקביל בסיגנל מהרכב. בשביל idling למשל לא בטוח שמספיק ה-GPS כי לפעמים הוא "משחק".

לגבי פקק - מקרים בהם עומדים 3 דקות ברצף הם מאוד נדירים. אם זה קורה - אז קורה. אי אפשר לטפל בכל המקרים. שים לב שבסופו של דבר המערכת לא מסתמכת על אירוע בודד בשביל לקבוע את רמת הסיכון של הנהג, אלא משתמשת בחישובים על כל האירועים כתלות במשך הנהיגה ומרחק הנסיעה. בהחלט יתכן שנפלו ברשת כמה אירועים לא מדויקים במאה אחוז, אבל ההשפעה שלהם על התוצאה הכללית נמוכה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כי קציני הרכב של אלביט צריכים *עוד* כאב ראש?

אני חושב שנהגי amdocs חייבים לנהוג עם המכשיר ולהוסיף להם פיצ'ר שלאחר כמה טריגרים של עבירות הרכב נכבה לחצי שעה ומצפצף בטירוף לנהג בלי יכולת לצאת מהקכב.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...