Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיו 309 דאשבורד שבור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פגיו 309 הדשבורד שלו שבור איפה אני יכול לארגן חלק כזה חדש רכב שנת 93 עם זה משנה

עריכת הנהלה-בבקשה לכתוב עם סימני פיסוק.

• ספונסר פורום
פורסם

הסיכוי היחיד שלך הוא למצוא כזה רכב מפירוק עם דש בורד שלם כמה שיותר ולהעביר ממנו חלקים.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

לא כדאי להתעסק עם הדברים הללו, אלא אם ברצונך לשמר את הרכב, שמש ישראלית היא קטלנית גם לדגם הזה וגם לדגם ה205. יש אופציה אחרת אצל טופ קאר בחולון שמוכרים כיסויים לדש בורד שיכולים להסתיר את השברים ולתת מראה טוב יותר בפנים הרכב, זהו פיתרון זול יותר מבלי להכנס לקן הצרעות של פירוק דשבורד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני חייב חלק כזה חדש אני רוצה להחזיק תרכב הזה להרבה זמן,אפילו עם אפשר לעשות קומבינה כמו בסרטים לשים חלק אחר יותר חדש של שנת 2013 לעשות התאמה

פורסם
הסיכוי היחיד שלך הוא למצוא כזה רכב מפירוק עם דש בורד שלם כמה שיותר ולהעביר ממנו חלקים.

מהיכן אתה בארץ?

הסכוי שלך למצוא דשבורד זהה מפירוק במצב שמיש, הוא נדיר עד אפסי !!

לא כדאי להתעסק עם הדברים הללו, אלא אם ברצונך לשמר את הרכב, שמש ישראלית היא קטלנית גם לדגם הזה וגם לדגם ה205. יש אופציה אחרת אצל טופ קאר בחולון שמוכרים כיסויים לדש בורד שיכולים להסתיר את השברים ולתת מראה טוב יותר בפנים הרכב, זהו פיתרון זול יותר מבלי להכנס לקן הצרעות של פירוק דשבורד.

ההמלצה במקומה ומצויינת, אני בצעתי זאת ואני מכסה את הדשבורד בלנסר שלי ,בעזרת כסוי של טופקאר מחולון.

אני חייב חלק כזה חדש אני רוצה להחזיק תרכב הזה להרבה זמן,אפילו עם אפשר לעשות קומבינה כמו בסרטים לשים חלק אחר יותר חדש של שנת 2013 לעשות התאמה

שלום רב!

קרא בעיון את תגובתי המודגשת בכחול !

לגבי הפיסקות , שהדגשתי באדום, הסכוי למצוא דשבורד חדש, הוא כמו הסכוי לזכות בפיס, הוא כמו שלנשיא קצב, יאושר משפט חוזר, והוא יצא זכאי !!

לא ניתן לעשות שום קומבינה, זה לא בגד שניתן לגשת לחייט לקצר להאריך למתוח, או לתפור.

בשנת 2013 וגם עשור קודם, לא קיים פזו 309.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זרקת אותי באיברת שאלה לשנת 1995 עת החזקתי 309 (מודל 87') נפלאה עם דש שבור.

מצאתי באחת הפירוקיות דש שלם ויפה, והתקנתי.

רק פירוקיות, סבלנות. אין פתרון אחר. עד היום אני נזכר בגעגועים לאוטו המקסים הזה.

אל תתפשר על דש שבור אחר...!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא מוצא סיבה הגיונית להחזיק רכב כ"כ ישן בפירוקיה. בקושי יש כאלה בכבישים.

רוב הרכבים בפירוקיות נסחטים מבחינת חלקים עד כמה שאפשר ומועברים לברזל.

הדברים היחידים ששומרים בכל מקרה אלה המנועים והגירים, כל השאר עובר יחד עם הרכב לאשפה.

הפיתרון שהוצע מעלה עם כיסוי הדשבורד הוא הפשוט וההגיוני ביותר לביצוע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
זרקת אותי באיברת( ????)שאלה לשנת 1995 עת החזקתי 309 (מודל 87') נפלאה עם דש שבור.

מצאתי באחת הפירוקיות דש שלם ויפה, והתקנתי.

רק פירוקיות, סבלנות. אין פתרון אחר. עד היום אני נזכר בגעגועים לאוטו המקסים הזה.

אל תתפשר על דש שבור אחר...!

הלו בוקר טוב אדוני, אנחנו בשנת 2013, לא בשנת1995 , , 18שנה עברו מאז!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הודעה נמחקה.

בבקשה, כתוב עם סימני פיסוק ובשפה תקינה, כמו שמקובל בפורום שלנו.

ת'יופי ות'רכב אלו לא מילים בעברית.

תודה וגלישה נעימה!

פורסם

שמע מדובר באמת ברכב מעולה. היה לי כזה מספר שנים וגם אצלי הדש היה שבור ומעליו כיסוי.

אתה צריך לחפש בפירוקיות כפי שנאמר פה. אם יש לך גישה לכפרים (לא שטח A כמובן) אז יש שם יותר סיכוי - טירה טייבה וכאלה.

עופר

פורסם

אם כבר אז כבר:

בניית דש חדש מפיברגלאס בהתאמה אישית.

אחרי זה, האוטו באמת ישאר אצלך לעוד שנים רבות.

:-P

מתחדשת*

פורסם

זה פשוט אבוד מראש המאבק הזה, חבל להכנס אליו, הרכב זקן, עם פלסטיקה עתיקה ופריכה כמו טוגנים צרפתים. כל מה שתפרק לא יחזור לקדמותו לעולם, ברגע שתפתח את הפלסטיקה יתחילו הסרטים של אופס זה נשבר, וההוא נשבר, ואין להשיג ותשאר עם הגה ולוח שעונים, אז פשוט חבל.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...