Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אני מתעניין לצבוע את האוטו ויש לי כמה שאלות

יש לי לנסר 2009, הצבע הנוכחי של הרכב הינו כחול כהה בהנחה שאפשר לצבוע את הרכב לשחור, כמה זה יעלה ?

עד כמה משנה אם זה יהיה ספרי צבע או צבע תנותר ?

פורסם

אפשר לצבוע בכל צבע שתרצה, גם וורוד עם נצנצים.

צביעה איכותית כוללת שפשוף של צבע הרכב לצבע היסוד, צביעה בצבע המבוקש, תנור, ציפויי לקה וכו'. מומלץ לעשות זאת לאחר פחחות כללית כמובן. מחיר? 2000-4000 (עם/בלי פחחות).

פורסם
אפשר לצבוע בכל צבע שתרצה, גם וורוד עם נצנצים.

צביעה איכותית כוללת שפשוף של צבע הרכב לצבע היסוד, צביעה בצבע המבוקש, תנור, ציפויי לקה וכו'. מומלץ לעשות זאת לאחר פחחות כללית כמובן. מחיר? 2000-4000 (עם/בלי פחחות).

2000-4000 צבע תנור או צבע רגיל ?

ואשמח להסבר קצרצר מדוע כדי לעשות צבע תנור/ספריי

פורסם

אין צבע תנור או צבע רגיל. ההתייחסות לתנור היא לשם ייבוש מהיר של הצבע. אחרת הרכב להתייבש יותר זמן לייבוש מלא אמיתי. התנור זה התא צבע בו צובעים את הרכב. צבע שנאפה בתנור "על אמת" זה ציפוי באבקה או POWDER COAT. אחרי תהליך תביעה של המרכב שטעון במטען שלילי באבקה יעודית, מכניסים את המרכב לתנור שאופ את הצבע בחום של מ120 עד 300 (אני מניח שגם יותר) מעלות כדי שהצבע ימס ויתחבר לעצמו ותוך ידבק לגוף הרכב.

לעניינינו. ב4000 או אפילו ב8000 לא תקבל צביעה באבקה. צריך בשביל זה להפשיא הרכב לחלוטין כולל מנוע כדי לעשות אותו כמו שצריך, מכיוון שהרכב צריך להיות חשוף לרמת המתכת של השלדה.

צביעה מלאה, עם ירידה לרמת הפריימר/פח לדעתי לא תעלה פחות מ4000 ומכיוון שמדובר על שינוי צבע זו תהיה הבחירה הנכונה לדעתי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...