Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הגעתי למוסך מורשה של קרסו, וגיליתי דלת נעולה.

ידעתי שהיום וב3 הימים שלאחר מכן מתקיים חג הקורבן אצל העדה, לכן הנחתי שחלק או מרבית העובדים לא יהיו, אבל לא שהמוסך כולו יהיה סגור (על יועצי השירות, המזכירה וכד').

התקשרתי ל'שירות קרסו' שם טענה באוזני המוקדנית: "הגעת למוקד השירות הארצי, אני ממחוז דרום. תרצה שאני אפנה אותך למוסך?"

אמרתי לה בחצי צחוק: "יש מוקד שירות ארצי, מחוז צפוני?". ענתה שלא.

ביקשתי לדעת למה המוסך סגור, היא אמרה שאין לה מושג.

שאלה אם אני רוצה לדבר עם מנהל, וכמובן שהסכמתי.

דיברתי עם אסנת שהייתה נחמדה, רשמה מה התלונה, אמרה שתברר ותחזור אליי.

אכן, אחרי 10 דקות היא חזרה ואמרה "אכן יש חג, ולכן המוסך סגור".

אמרתי לה "אני מבין שיש חג, אבל זה לא חג לאומי, אין חוק חג הקורבן במדינת ישראל, נראה לך הגיוני שהסוכנות המרכזית של קרסו למשל תהיה סגורה עכשיו בגלל חג הקורבן?".

ענתה ש"לא, אבל מנהל המוסך חוגג את החג, ולכן כל העובדים חוגגים, מה אתה לא מבין אותם?".

פה טענתי בפניה "זה מוסך שמיועד למגזר הערבי בלבד?"

ענתה שלא.

ביקשתי ממנה לעדכן באתר קרסו שמוסך זה סגור בחגי המגזר ולהוסיף טבלה עם כל המועדים לאורך השנה.

היא צחקה.

גם אני.

שאלתי אם אפשר להעביר פניה למישהו יותר גבוה, כדי שזה יטופל ברמת המאקרו, אך נעניתי שהיא ההנהלה.

שלא תבינו לא נכון, השיחה הייתה נעימה ובאמת צחקנו בסוף, אבל זו גישה מפגרת של הנהלת שירות הלקוחות שלהם.

את המוסך אני מבין. בטח את עובדיו.

את קרסו הרבה פחות. במיוחד שזה המענה שקיבלתי, והיה נראה לה שהמענה הזה באמת עונה על משהו.

מה דעתכם??

משכנתא זה קל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן לא היו צריכים לסגור את המוסך לחלוטין,אלא אם כן אין שם יהודי אחד אפילו (סטייל מורשה VW בנצרת הנרי ג'ורג',אין שם ישראלי בודד)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם המוסך הקבוע שלי עבד רק יומיים השבוע. לא נעים, אבל מה האלטרנטיבה כשחלק גדול מהעובדים מוסלמי?

מסכים שהיה צריך לעדכן מראש, תהיינה הסיבות אשר תהיינה, וכך גם עשה המוסך שלי. מאידך, אני אף פעם לא נוחת עליהם בלי לתאם מראש, לכן כנראה מוגן מפני תקלות כאלה.

פורסם

הייתי צריך היום טיפול 15 אלף לקיה שלי,אבא שלי התנדב לקחת את האוטו למוסך ונסעתי למכללה באוטובוס. כשהוא הגיע לשם גילה את המנהל ואת הבן שלו (מוסך קיה-צמרת) לבד בלי שום עובדים,הם התנצלו ואמרו שכל העובדים בחופש והם מטפלים רק ברכבים דחופים.

מבין אותם אין על מה להתרגז,גם להם מגיע להנות עם המשפחה כשצריך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

העובדים שם אזרחים בדיוק כמוך, חג הקורבן מוכר להם כיום חופש רשמי של מדינת ישראל עבור אזרחיה המוסלמים.

אתה חושב שלמוסלמים לא מפריע שהם לא יכולים לקבל שירות בחגים שלא קשורים אליהם? תתאזר בסובלנות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קצת מצחיק, זכור לי שהיה ויכוח שלם על כפייה דתית בגלל מישהו שנתקע בלי אוכל בחג.

אז עכשיו מסתבר שיש גם כפייה מוסלמית. :lol:

בכל אופן, תבדוק מוסכים אחרים של קרסו שפתוחים באיזור הצפון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זכותו של בעל המוסך לסגור בימים בהם רוב העובדים בחופש.

הביזיון הוא חוסר העדכון באתר והשחתת הזמן של הלקוחות לריק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא מבין מה הבעייה שבעל עסק קובע את שעות העבודה שלו. אם אתה לקוח שעצר על הדרך או בחר מוסך שרירותית בלי לקבעע אז תמשיך למוסך הבא ולא קרה כלום. אם אתה לקוח קבוע אז אתה מתאם לפני שאתה נוחת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פה טענתי בפניה "זה מוסך שמיועד למגזר הערבי בלבד?"

ענתה שלא.

מה דעתכם??

מוסך שסגור בפורים (למשל), מיועד למגזר היהודי בלבד? אסור לערבי לתקן שם את הרכב? (אגב, אני מניח שכל המוסכים המורשים של קרסו סגורים בפורים, מה יעשה מי שאינו יהודי?)

טיפה סובלנות!

מתנדב בארגון ידידים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם רוב העובדים מוסלמים אז למה שהמוסך יהיה פתוח בחג שלהם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תופעה דומה קרתה לי לפני שנה.

מגיע למוסך מורשה היבואן , שהוא היחיד בירושלים, עם מנורת CHECK ENGINE דולקת . למראית עיין המוסך פתוח והכל כרגיל.

קצת מוזר - נראה הרבה פחות הומה מכרגיל.

בקבלה מקדמים פני בחביבות הפקידה והבוחן שישובים במעין חוסר מעש. מסביר מבוקשי. אלף סליחות, יומיים חג הקורבן - לא מקבלים רכבים, אין פועלים...

מי כן נמצא ? הפקידה , הבוחן , מנהל העבודה והמחסנאי (כולם יהודים כמובן...)

מבקש מהבוחן שאולי הוא או מנהל העבודה יפעילו לרגע את מחשב האיבחון הייעודי של היצרן לקרוא קודי תקלה ו/או לאפס את הנורה הסוררת.

הבוחן מסביר בבושת פנים - לא אני ולא מנהל העבודה בקיאים בזה - רק שאחמד הדיאנוסטיקן המומחה יחזור מהחג נוכל לטפל בבעייה.

שאלתי - אז למה אתם פה ? למה פתוח ?

נעניתי - מה לעשות , דופקים את היהודים, החברה המוסלמים מקבלים גם את החגים שלנו, לפחות אנחנו מספיקים לסגור ניירת שהצטברה...

פורסם

לא דופקים את היהודים ולא נעליים. ליהודים יש 9 ימי חג ולמוסלמים 11 ימי חג. סך הכל יומיים הפרש בשנה.

מוסלמי שגם יוצא לחופשה בראש השנה (לדוגמא) מנכים לו כעיקרון את הימים מהחופשה השנתית (אלא אם המנהל עושה לו טובה - אבל זה כבר ברמה האישית).

הפתרון לנורת check engine דולקת בחג הקורבן היא כנראה רכישת מתאם OBD ל-USB ובדיקה עצמית...

פורסם

לא טענתי שאין זכותו של המוסך/המנהל/הבעלים/אללה לקבוע כי המוסך סגור.

טענתי כי קרסו, כנותן שירות, נתנו לי מענה בעייתי והסתפקו בו. אני הגעתי מחיפה עד לעכו באוטובוסים בשביל להגיע לשם, וחבל.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...