Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך ההשוואה, אני שילמתי על טיפול ראשון (קטן) בפיאסטה שכלל פילטר ושמן 500 ש"ח כולל מע"מ במורשה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים יקרים,

אתם מבריחים משתמשים חדשים מלפתוח אשכולות.

למה אתם לא מאמינים ? למה להטיל דופי ?

מסכים, יש להימנע מלהבריח משתמשים ומתלוננים.

לא כל דבר יש לקחת כפשוטו, אך עוד משתמשים ועוד מידע מועיל לכולנו.

פורסם

לצורך ההשוואה, טיפול קטן ב 508 עלה כ 800 ש"ח אז 1600 באיזה איביזה??

שילמת 800 שקלים במורשה יבואן על טיפול שכלל שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר, מסנן מזגן והחלפת נוזל בלמים?

פורסם
מאמין שגם טיפולים גדולים אעשה כך. יחסוך לי עוד יותר כסף. זו הדרך הבטוחה היחידה לדעת שאתה משתמשים בחלפים מקוריים ולדעת בידיוק מה שמים לך באוטו ומקבל הצעת עבודה לפני העבודה. החסרון היחיד שכשבאתי עם חלפים משל עצמי אמרו שאין אחריות לחלפים ( למרות שיש אחריות מטעם החנות ל 3 חודשים) אבל אם יש תקלה שקשורה בחלק, לך תדע איך לפתור אותה, למרות שהסיכוי קלוש.

מסכים איתך, אבל חלקים מסובכים להחלפה כמו רצועת טיימינג שהעבודה בהם מסובכת אני חושב שעדיף לשלם עוד כמה מאות שקלים ולקבל שנה (או שנתיים כמו בצ'מפיון) אחריות ולהיות רגוע.

ההתלהמות על מוסכי היבואן לא תמיד צודקת (ואין לי מוסך למען הסר ספק) כפי שאמרתי- צריך לעשות השוואה בין המוסכים עצמם. כאן בבאר שבע פעם הגעתי לפער של כמעט פי 2 בין 2 מוסכים מורשים של צ'מפיון לגביי אותו הטיפול.

ברכב של אחי בין מוסכים של פורד ובהונדה שכרגע יש לי המצב היה טיפה שונה אבל עדיין הגענו לפער במחירים של כמה מאות שקלים בין המוסכים המורשים השונים ברשת היבואן.

צריך להיות צרכן חכם ולעשות סקר ולא משנה אם זה טיפול לרכב, התקנת מערכת סטריאו, חיישני חנייה וכו'.

איתמר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

וואו.. לא ראיתי את כל התגובות.. סוג של פדיחה! חשבתי שהפורום שולח מייל על כל תגובה..

הסיבה שנכנסתי לכאן היא כדי לעדכן:

מסתבר שהשירות של קלדס משתפר מרגע לרגע ואפילו עולה על הצפיות :-)

לא חשבתי לרגע שמישהו מהמוסך יתייחס לפוסט שלי, והפוסט יקבר לו איי שם בנבחי הרשת...

יום שישי הזמינו אותי לקלדס לשיחה ידידותית על כל העניין! כמובן שהתנצלו ונתנו לי להרגיש שלמישהו באמת איכפת שיש לקוח אחד מבין רבים שלא יצא מרוצה!

עברנו על כל הבעיות שהיו בטיפול וגם הציעו לי פיצוי (שעוד לא נקבע מה הוא יהיה).

אז, כמו שיודעים לצעוק באינטרנט חשוב לדעת גם לפרגן!!! בחלומות הכי ורודים שלי לא חשבתי שלמישהו מהמוסך יהיה כל כל איכפת! (הבעלים הגיע במיוחד כדי לפגוש אותי).

לגבי מחיר הטיפול אני רוצה להבהיר משהו שאולי לא יצא הכי ברור בפוסט, והפריע גם לקלדס:

המחיר נאמר לי לפני הטיפול והסכמתי עליו. (גבוהה או לא.. זה המחיר במוסך מורשה והוא כולל בתוכו 100₪ מסיר פיח (לא חובה בטיפול) ו 37₪ לפקק שמכסה את הוישר האחורי).

זה שקרו פדיחות... לא תקין...

לסיכום: על האיפתיות מגיע להם ח״ח! אולי בגלל שהבעלים הנחמד היה גר באמריקה 10 שנים ולקח משם את הדברים הטובים :-)

לגבי הפדיחות, אני מניח שהפוסט עשה את שלו, וקלדס לקחו את העניין עמוק לצומת ליבם ווואלה, סחטיין עליהם!

הרבה תודה לשרון, ולך הבעלים היקר ששכחתי את שמך ידידי.

עכשיו ממתינים לפיצוי :-)

רציתי ווקס פלסטלינה... קצת יקר... נראה מה יהיה ;-)

אגב אם מישהו רוצה שאני יעלה את החשבונית אז לבקש.

פורסם

יפה שחזרת ועדכנת. כל הכבוד גם על הכנות.

טוב לשמוע שאתה מרוצה ולפורום יש השפעה אלא אם פעלת גם בדרכים נוספות.

אם תעלה חשבונית, תקבל הערכה נוספת לעלויות. מחק פרטים אישיים ופרטי הרכב.

בנוגע לתודה הנרגשת, במקומותינו נהוג לברך על המוגמר, אתה עדיין לא שם.

שבת שלום.

פורסם

לאחד הבעלים(זה שדיברת איתו) קוראים אודי והם אחלה אנשים.

להבא, יותר דיוק יעזור לא להלבין פני אנשים(חברות/מוסכים) ברבים...8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
שלום לכולם.

וואו.. לא ראיתי את כל התגובות.. סוג של פדיחה! חשבתי שהפורום שולח מייל על כל תגובה..

לא חשבתי לרגע שמישהו מהמוסך יתייחס לפוסט שלי, והפוסט יקבר לו איי שם בנבחי הרשת...

יום שישי הזמינו אותי לקלדס לשיחה ידידותית על כל העניין! כמובן שהתנצלו ונתנו לי להרגיש שלמישהו באמת איכפת שיש לקוח אחד מבין רבים שלא יצא מרוצה!

אז, כמו שיודעים לצעוק באינטרנט חשוב לדעת גם לפרגן!!! בחלומות הכי ורודים שלי לא חשבתי שלמישהו מהמוסך יהיה כל כל איכפת! (הבעלים הגיע במיוחד כדי לפגוש אותי).

לגבי מחיר הטיפול אני רוצה להבהיר משהו שאולי לא יצא הכי ברור בפוסט, והפריע גם לקלדס:

המחיר נאמר לי לפני הטיפול והסכמתי עליו. (גבוהה או לא.. זה המחיר במוסך מורשה והוא כולל בתוכו 100₪ מסיר פיח (לא חובה בטיפול) ו 37₪ לפקק שמכסה את הוישר האחורי).

לסיכום: על האיפתיות מגיע להם ח״ח! אולי בגלל שהבעלים הנחמד היה גר באמריקה 10 שנים ולקח משם את הדברים הטובים :-)

לגבי הפדיחות, אני מניח שהפוסט עשה את שלו, וקלדס לקחו את העניין עמוק לצומת ליבם ווואלה, סחטיין עליהם!

יופי שהתנצלו ויופי שרוצים לפצות ומה אתך ? חלק מהדברים שכתבת בפוסט בהתחלה פשוט לא נכונים והנה הם עכשיו מופיעים לדראון עולם בפוסט הזה ולמי שלא יהיה כוח לקרוא את כל השרשור יקבל התרשמות מאוד שלילית על המוסך

נשמח למרות הכל לראות את קבלה

פורסם

ואולי זה צריך להיות כלל של הפורום - אין תלונה על מחירי מוסכים בלי הוכחה מצולמת למחיר ששולם ולמה שבוצע.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא על כל דבר קובעים כללים , זו רגולציית יתר.

דנידין, נראה לי שהמנהלים ערכו את הכותרת לכותרת נטרלית וטוב שכך [או שכך היה].

אם הוסכם מחיר מראש קשה להלין עליו בהמשך. סוף מעשה וכו'...

בכל אופן החשבון של 1600 שקלים לטיפול קטן כזה מעורר שאלות ואני מבין רצונך בפירוט קבלה. אכן קל יותר לשפוט לפי עובדות.

פורסם

כל מנהל או בעל עסק היה מתנצל או מפצה אם יש גורם כלשהו שיכול להזיק לו ולפרנסה שלו. פרסום שלילי זה קטסטרופה. השאלה היא מאד פשוטה- על מה ההתנצלות?? על זה שהמחיר מאד יקר ואנחנו תופרים אותך כי אתה תמים?

פורסם
שלום לכולם.

לא חושב שייתנו לך "פיצוי" עד כדי כך מפצה :lol:

בכל מקרה, יפה שהם מתייחסים לדברים כאלה. עושים מה שבא להם ללקוח , אבל ברגע

שיש פרסום רע, טיק טק והם גם הרוויחו הודעה טובה בסופו של דבר.

פורסם

הנה החשבונית... (1594שח אחרי הנחה)

לגבי המחיר כמו שנאמר בפוסט האחרון שלי.. ידעתי כמה אני הולך לשלם לפני שהתחילו לעבוד על האוטו.. פשוט חשבתי שבכזה מחיר: לא יפול הפילטר, יזכרו לאפס את נורת ה SERVICE וכמובן שלא תהיה שריטה..

מחיר גבוה מצדיק מקצוענות... לא ביקשתי מתנות.

לא חושב שייתנו לך "פיצוי" עד כדי כך מפצה :lol:

בכל מקרה, יפה שהם מתייחסים לדברים כאלה. עושים מה שבא להם ללקוח , אבל ברגע

שיש פרסום רע, טיק טק והם גם הרוויחו הודעה טובה בסופו של דבר.

אני מאמין שאם היה כל כך חשוב להם לפגוש אותי ולדבר הם יפרגנו בפיצוי הוגן... לקוחות זה הדבר הכי חשוב בעסק, ולי מתאים לטפל במוסך מורשה שאני מרגיש בו בבית! :beerchug:

(Mods, Admins: אני לא יכול לערוך את המודעה הראשונה בפוסט... אשמח אם מישהו ידאג להעתיק החשבונית גם לשם)

KALDES_small.jpg

פורסם

ישנו נתון אחד בולט: החלפת שמן בלמים. אמנם ציינת כבר בהתחלה שמנים ופילטרים ועדיין- שמן בלמים אינו מובן מאליו ויש לו כמובן עלות. איני יודע מה הם חומרי עזר ומדוע לגבות עליהם ועל איזו זרוע מדובר.

במחירי חלקי פולקסווגן איני מתמצא אך לאלו שיסתכלו אני מזכיר שהמחיר בנייר הוא לפני מע"מ. לאור זאת חלק מן המחירים נראים גבוהים למדי אך לא שערורייתיים. מחיר העבודה גבוה כמקובל במוסכי יבואן.

לגבי השריטה- לא צריך לקרות.

לגבי נורית דולקת- אני מצפה לביקורת על העבודה, ודאי במוסך יקר אבל... קורה. מוזר שאתה לא הבחנת מיד.

לאור העובדה שנזכרת כעת לציין שהמחיר סוכם עמך מראש , הוחלף לך שמן בלמים ואתה, במקום לברר עימם כתבת מה שכתבת בהתחלה בצורה שאינה משתמעת לשני פנים ובשפה קשה כאן וכנראה גם בפייסבוק, אני חייב לציין שאני שנתתי לך להנות מן הספק משנה דעתי.

אני דן אותך לשלוש שנים של עבודת פרך, אך מכיון שאתה צעיר ומשתמש חדש בפורום החלטתי להמתיק את עונשך: אני סבור שאתה זה שצריך לעשות ווקס וטפול יופי לרכב של בעל המוסך ולא להפך.

פורסם
לא על כל דבר קובעים כללים , זו רגולציית יתר.

דנידין, נראה לי שהמנהלים ערכו את הכותרת לכותרת נטרלית וטוב שכך [או שכך היה].

אם הוסכם מחיר מראש קשה להלין עליו בהמשך. סוף מעשה וכו'...

בכל אופן החשבון של 1600 שקלים לטיפול קטן כזה מעורר שאלות ואני מבין רצונך בפירוט קבלה. אכן קל יותר לשפוט לפי עובדות.

הכותרת זה לא מספיק תקרא שוב את ההודעה הראשונה ותראה איזה השמצות וחוסר דיוקים (ואני עדין בהתבטאות שלי הפעם) הרשומים שם

• תוכן חדש...