Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ח'ברה להירגע , זה המחיר של הטיפולים שם , הוא לא טרול

גם בשירוקו , טיפול זהה לקחו לי כ1200 שקל אחרי שעשו הנחה ואחרי שאמרתי להם שלא ביקשתי תוסף דלק , נוזל שמשות ועוד חרטא ואז הורידו אותם מהחשבון.

סתם לצורך העיניין עכשיו עשיתי טיפול אצל המוסך שלי , 60,000 ללאון שזה כולל פלאגים.

בקלדס רוצים 2000 לא כולל , עשיתי את זה ב1000 לא כולל במוסך שלי.

טיפול אחד על אחד מבחינת מה שצריך לעשות ואפילו שמן טוב יותר ולא של פז ופלאגים קרים ומשופרים.

פורסם
גם אני מציע שתעלה קבלה ותמונות של הרכב כדי שנוכל לדעת שאתה לא סתם משמיץ.

קבלה על מה וצילום של איזה רכב?

אם אתה בוחר להתייחס לכל יוזר חדש כאילו בפיו תורה מסיני זו בחירתך, אני חושב שחובת ההוכחה היא עליו.

היה פה מספיק מקרים בהם טרול כזה או אחר השמיץ מישהו אשר אין עוול בכפו.

לא טוען שפותח השירוש כזה, רק חושב שיש מקום להעלות את הקבלה ולו גם בכדי להבין כיצד התנפחה למימדי שכאלה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מצטרף לבקשה. רק מתוך סקרנות , מאד מעניין אותי לדעת איך טיפול של 700 - 800 ש"ח (שגם זה מחיר מופרך בשביל שמן שעולה ללקוח פרטי 130 ש"ח ולמוסך עולה עוד פחות + פילטר שעולה ללקוח פרטי כ 150 ש"ח ולמוסך עולה פחות + 30 דקות עבודה ) מתנפח למחיר של 1600.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
טיפול 25,000 סטנדרטי לסיאט איביזה 1400 ידנית

(אפילו לא התנצלו על השריטה... אוטו חדש!)

בכמה זמן הרכב נסע 25K ק"מ? טיפול ראשון או שני? כמו שכבר כתבו, טיפול 25K זה לא סטנדרטי, אולי זה טיפול בגלל שעברה שנה.

פורסם

טוב , היום התקשרתי למוסך פליקס , כדי לברר עלות טיפול לרכב כמו שלי {סיאט מיי} ולא איביזה , ויצא "קצת " יותר זול .

אז ללא פירוק גלגלים טיפול 30000 או שנתיים עולה 1100+מע"ם . ללא בלמים .

פורסם

קצת מוזר. אני לסיאט איביזה עשיתי טיפול 30,000 וזה עלה 750 בבאר שבע אצל היבואן. וכרגע לקפטיבה הטיפול 30,000 מחירוון 930 כולל פילטר מזגן ולאחר שביקשתי ללא פילטר מזגן הטיפול ירד ל-620₪. 1600 או 1100 +מעמ זה "גנבה" לאור יום.

החיים הם כמו....

פורסם
טוב , היום התקשרתי למוסך פליקס , כדי לברר עלות טיפול לרכב כמו שלי {סיאט מיי} ולא איביזה , ויצא "קצת " יותר זול .

אז ללא פירוק גלגלים טיפול 30000 או שנתיים עולה 1100+מע"ם . ללא בלמים .

אני לא מבין מה אתם מתפלאים, כנראה שאלו המחירים - אם לסיאט מיי עולה 1300 לא כולל פירוק גלגלים, תוסף ונוזל שמשות,

אז לא יכול להיות שלאיביזה עלה 1600?

אני שילמתי 1470 לפני בערך שנה וחצי על אותו טיפול (עם תוסף ונוזל שמשות, אבל בלי פילטר מזגן).

קחו בחשבון שטיפול קטן של שמן+פילטר שמן, יכול להגיע במוסך יבואן ל700 שקלים.

פשוט הזוי.

אתם מבינים שזה אמור לעלות לכל היותר 200-300 ש"ח במוסך אחר?

נראה לי שקצת הגזמת - זה טיפול שכולל שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן, החלפת נוזל בלמים.

קצת מוזר. אני לסיאט איביזה עשיתי טיפול 30,000 וזה עלה 750 בבאר שבע אצל היבואן. וכרגע לקפטיבה הטיפול 30,000 מחירוון 930 כולל פילטר מזגן ולאחר שביקשתי ללא פילטר מזגן הטיפול ירד ל-620₪. 1600 או 1100 +מעמ זה "גנבה" לאור יום.

יכול להיות שבטיפול שעשית לא החליפו חלק מהדברים (למשל פילטר מזגן ונוזל בלמים).

פורסם
אתה יוזר חדש מדי ללא מספיק הודעות בשביל שנקח אותך ברצינות ללא הוכחות מצולמות (קבלה למשל).

עם כל הצער - תעלה חשבונית שמוכיחה את מה שאתה כותב או לפחות תכתוב בדיוק את הפירוט של העבודות, החלקים ומחיר של כל דבר יחד עם מק"טים של החלקים. כמובן במחיקת פרטי זיהוי שלך או של הרכב.

1600 שח זה לא הגיוני בעליל, כפי שכתבו כבר, תעלה חשבונית עם הפירוט על חלקים ועבודה.

אגב, אין שום קשר בין שירות למחירים.

חברים יקרים,

אתם מבריחים משתמשים חדשים מלפתוח אשכולות.

למה אתם לא מאמינים ? למה להטיל דופי ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יכול להיות שבטיפול שעשית לא החליפו חלק מהדברים (למשל פילטר מזגן ונוזל בלמים).

רק בשביל הספורט אני אבקש הצעת מחיר

דרך אגב לא יכול להיות את מה שאתה אומר כי בהצעת מחיר מופיעים כל החלקים ועלות שעת עבודה ולכן זה לא שנתנו לי הצעה 1200 ואז יצא 750 בגלל שלא החליפו חלק אלא זה המחיר מלחתחילה.

החיים הם כמו....

פורסם
חברים יקרים,

למה אתם לא מאמינים ? למה להטיל דופי ?

חלילה כדי להבריח אלא כדי באמת לראות על מה ולמה המחיר הזה, זה הכל. אני טיפלתי ומטפל במוסך מורשה וידועים לי התמחורים הגבוהים אבל זה פשוט הזוי.

לצורך ההשוואה, טיפול קטן ב 508 עלה כ 800 ש"ח אז 1600 באיזה איביזה??

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יוזר חדש שמגובה בחשבונית לא אמור להבהל מהדרישות (הלגיטימיות) בשרשור. להיפך, שיציג חשבונית וכולם יראו שמוסך X שוחט במחירים.

בכל מקרה, תנו לו צ'אנס, מאז פתיחת השרשור הוא עוד לא נכנס שוב לפורום.

פורסם

בעבר הוסבר לי שבמנועי TSI מחירי הטיפול משתנים: טיפול זול, טיפול יקר, טיפול זול, טיפול יקר וכך הלאה.

אם יש מישהו שיכול לאשש את זה אני אשמח, כיוון שאני לא בטוח לגבי האמירה הזו.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

על שמן ומסנן שמן במורשה יבואן רצו ממני כ 600 שקלים! צלצלתי למוסך לא מורשה

שמפרסם את עצמו כמוסך טוב ואמין והם רצו כמעט 500 שקלים. (שמן ומסנן מקורי ומיועד למאזדה). בקיצר הלכתי קניתי לבד חלפים יצא 175 שח והלכתי למוסך קטן מורשה תחבורה שילמתי עוד 90 שח על עבודה ושלום על ישראל. חסכתי לעצמי לא מעט כסף וקניתי בכל מקורי והכי איכותי שיש. מאמין שגם טיפולים גדולים אעשה כך. יחסוך לי עוד יותר כסף. זו הדרך הבטוחה היחידה לדעת שאתה משתמשים בחלפים מקוריים ולדעת בידיוק מה שמים לך באוטו ומקבל הצעת עבודה לפני העבודה. החסרון היחיד שכשבאתי עם חלפים משל עצמי אמרו שאין אחריות לחלפים ( למרות שיש אחריות מטעם החנות ל 3 חודשים) אבל אם יש תקלה שקשורה בחלק, לך תדע איך לפתור אותה, למרות שהסיכוי קלוש.

• תוכן חדש...