Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום בבוקר בדרך לעבודה הייתי מעורב בתאונת נזק עם נהג הסעות, רכב מסוג ואן. הרכב שלי, מאזדה 2012 בצבע אפור-עכבר. הואן לבן.

נכנסנו שנינו לתוך כיכר דו-נתיבית, תוך כדי היציאה מהכיכר בנתיב הימני, הואן שהיה לידי (משמאל) נכנס גם הוא לתוך אותה היציאה אך ללא הצמדות מספקת לנתיב השמאלי - מה שגרם למכה ושריטה בצד השמאלי-אחורי שלי (מעל הגלגל השמאלי) ולשפשוף בצבע הרכב שלי בצידו הימני של הואן.

היציאה מהכיכר:

wikipet.co.il/car/accident_1.PNG

הרכב שלי:

wikipet.co.il/car/mazda.jpg

הרכב שלו:

wikipet.co.il/car/van.jpg

לנהג הואן הייתה מותקנת מצלמה. קיבלתי את הסרטון, בעל הואן מתעקש שהאשמה היא עליי ושאני הוא זה שסטה עליו וגרם לשפשוף ולא ההפך.

הסרטון:

youtube.com/watch?v=cJtvhpLl8M0

החל מדקה 01:01. הרכב שלי מופיע פעם אחת בהשתלבות ומאז לא מופיע בפריימים, רק שומעים את הפגיעה.

אני מתעקש להפך - נהג הואן לא שמר על השמאל, נכנס יחד איתי ליציאה מהכיכר וניתן לראות שלאחר הפגיעה והצפירה הוא שבר שמאלה ונצמד לכיוון השמאלי לאחר הכניסה לאמצע הנתיב.

אשמח לדעתכם בנושא,

תודה!

תומר.

פורסם

לכאורה ב-1:12 רואים במפורש שהרכב שלו נמצא במרכז הכביש, לכאורה על שני נתיבים תוך סטייה מהנתיב שלו.

תשמור את הסרטון מיוטיוב באופן דחוף ובהול, ייתכן שאותו נהג יבין בשלב כזה או אחר שהסרטון הזה עלול להפליל אותו ולקבוע לו 100% אשמה בתאונה עקב סטייה מנתיב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היי,

כמו שחשבתי.. רציתי לקבל חוות דעת נוספת, בסרטון בהחלט נראה שנהג הואן סטה מהנתיב (או לכל הפחות נכנס ליציאה מהכיכר מאמצע הנתיבים ולא מהשמאלי ביותר).

אני אגש למוסך ביום שישי ונראה מה העניין, לדעתי זו שריטה עמוקה ולא רק שפשוף צבע.

הסרטון נמצא אצלי כמובן, אני העליתי אותו ליוטיוב בשביל החוות דעת, הנהג העביר לי אותו על דיסק נייד שאתסתכל.

תומר.

פורסם

"אמצע הנתיבים" זה מקרה פרטי של "סטייה מנתיב", ומקרה פרטי דיי קיצוני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מקרה מאוד בעייתי

לפי הסרטון נראה שאוליי אתה צודק כי אם מסתכלים על הצל של הרכב שלפניו הסובארו הכחולה ביחס לצל שלו על הכביש נראה לכאורה שהוא זיגזג על הכביש.....

אבל כמו שציינתי ממש ממש בעייתי להחליט מי סטה וכמה....

תסתדרו ביניכם הכי טוב, רוב הסימנים על הרכבים יורדים בפוליש ווקס

לפחות למדנו שאם שמים מצלמה צריך משהו פנורמי יותר

גיל בדיחי - שמאי רכב

052-3300805

[email protected]

• ספונסר פורום
פורסם
היי,

כמו שחשבתי.. רציתי לקבל חוות דעת נוספת, בסרטון בהחלט נראה שנהג הואן סטה מהנתיב (או לכל הפחות נכנס ליציאה מהכיכר מאמצע הנתיבים ולא מהשמאלי ביותר).

אני אגש למוסך ביום שישי ונראה מה העניין, לדעתי זו שריטה עמוקה ולא רק שפשוף צבע.

הסרטון נמצא אצלי כמובן, אני העליתי אותו ליוטיוב בשביל החוות דעת, הנהג העביר לי אותו על דיסק נייד שאתסתכל.

במקרה של פגיעת רכב הסעות ,והוא זה שצריך לשאת בעלות הנזק שלך ,באמת תנסה להגיע איתו לסכום פיצוי ללא מעורבות חברת הביטוח ,הישתתפות עצמית של רכב הסעות היא כ- 4500 ש"ח עד 5000 ש"ח שווה לו לשלם לך .

אם לא הסתדרתם צור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך יותר .

0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפחות נהג הסעות/מונית שמאותת :).

ומצטרף לקודמי תסגור מולו הכי טוב כי הנזק באמת מזערי יחיסת ולא שווה לערב ביטוח.

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...