Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכל בעלי דייהטסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים טלקאר הפסיקו לייבא רכבי דייהטסו,ויש להם מלאי חלפים מקוריים לרכבי דייהטסו שכנראה והם מנסים להיפטר ממנו והם נותנים מחירים יפים מאוד לחלפים מקוריים.

מקרה שקרה לי השבוע,החלפתי תושבת גיר עליונה לפני 3 חודשים לערך,ולפני כמה ימים התחילו לי דפיקות מהגיר,מסתבר שהתושבת נקרעה לגמרי,התושבת חליפית תוצרת תאילנד.

קניתי אותה במחיר של 275 ש"ח,וחזרתי לחנות חלפים שממנה קניתי את התושבת כדי לברר איך מטפלים בסוגיה זו.

החלטתי להזמין תושבת מקורית,חשבתי שאני הולך לצאת בקנס של 400 ש"ח לפחות,לאחר בירור תושבת מקורית עולה 260 ש"ח,15 ש"ח פחות מתושבת חליפית!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תפנה לחנות חלפים שקרובה אליך, מוסך מורשה לא ימכור לך חלפים.

אתה יכול להגיד מאיפה רכשת?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...