Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנטסטיק הזה שווה ל***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא עוסק במרמור על נטסטיק שאני משתמש בו, אולי יש איזה דרכים לשיפור?

עד לא מזמן הייתי נהנה מאינטרנט אלחוטי בהסכמה עם בעלת הבית שלי (גר ביחידת דיור שהיא חלק מהבית שלה) ועכשיו היא עברה דירה והאינטרנט החינמי והמהיר הלך יחד איתה, אז הלכתי ורכשתי נטסטיק מפלאפון יחד עם סים (במסלול עסקי), הגלישה היא עד 5 ג'יגה במהירות של 4 מגה ואז זה יורד ל 200KBPS.

האינטרנט איטי בצורה מחרידה ברמה שלא נטענים לי סרטונים ביוטוב בצורה נורמלית ושלא נדבר על הגלישה הפשוטה שאיטית מאוד ולוקח זמן לטעון כל אתר. אני סבור שזה בגלל הקליטה בבית אך זה בכל זאת בלתי נסבל!

עוד משהו מעצבן זה שבכל תזוזה של המחשב הוא פשוט מתנתק מהמחשב וצריך לחכות שהמחשב יזהה אותו שוב ואז לחבר מחדש שזה גם מרגיז בפני עצמו!

העיקר ניסו לדחוף לי מהירות כפולה (עד ה 5 ג'יגה מגבלה) והקליטה שלו לא מספיק טובה אפילו בשביל שאני אנצל את המהירות הנוכחית.

יש אולי משהו לעשות בנושא?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תקנה USB ארוך ותחבר את הנטסטיק במקום שיש קליטה מקסימלית. לחילופין פנה לפלאפון להתקנת אנטנה על הגג. מה שמסרטן אותך פחות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כבל USB ארוך, שיתחבר בצד אחד למחשב ובצד השני תוכל למקם את המודם ליד החלון. גם פחות קרינה וגם מהירות גלישה יותר גדולה.

אופציה אחרת היא לקנות ראוטר שמקבל בצד אחד את הסים ובצד שני משדר wifi לכל הדירה. ככה אפשר למקם שוב את המקלט במקום בו הקליטה טובה יותר, לקבל יותר מהירות וטיפה פחות קרינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה היא לא עם הנטסטיק (ככל הנראה) אלא אם המפעילה.

בעבר ניסיתי לעבוד כך אבל בשורה התחתונה אין כיסוי מספיק טוב בשביל זה בארץ.

אין לך אפשרות לאינטרנט קווי רגיל? הרי התשלום על הנטסטיק וחבילת הגלישה, לעומת התשלום בבזק ובזב"ל אמורים להיות לא כאלה שונים בחבילות הנמוכות של בזק.

פורסם
יש לי נטסטיק כזה של סלקום שזרוק בתיק, חרא של דבר.

+1

סבלתי מהזבל הזה במשך כמה שנים טובות, עד שגיליתי את הhot spot בפלאפון :lol:

פורסם
+1

סבלתי מהזבל הזה במשך כמה שנים טובות, עד שגיליתי את הhot spot בפלאפון :lol:

ואחרי בערך יום וחצי זה אחד הדברים האיטיים שקיימים ביקום

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אם מדובר על מחשב נייד, צא איתו מחוץ לבית ותבדוק מהירות גלישה. אם מדובר במחשב נייח, כמו שציינו נסה לשים כבל USB מאריך ולראות אם זה עוזר. הרבה זמן לא עבדתי עם נטסטיק, אבל זכור לי שיש לך במחשב חיווי לגבי רמת הקליטה, אם אני צודק אז תבדוק גם שם אם יש קליטה נורמלית.

בקשר לניתוקים, ניסית להחליף יציאת USB? יתכן והיציאה הספציפית שלך לא תקינה. בכל אופן נסה גם על מחשב אחר ותראה אם גם שם יש את הבעיה הזאת. אם כן אז תתקשר למפעילה שלך שיחליפו לך את הנטסטיק.

בכל אופן, יש לך שירות לקוחות של המפעילה והם אמורים לתת מענה לתקלות. יתכן ויש לך הגבלת מהירות כזאת או אחרת וצריך לשחרר לך את זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האנטנות הפנימיות של הנטסטיקים זה זבל שלא ברא השטן.

מאריך USB עוזר למצוא איזורים וכיוונים שבהם יש יותר קליטה, עקרונית כמו בכל תקשורת רדיו, שיפור מיקום (פחות קירות וכו'), שיפור גובה, או שיפור אנטנה (לחלק מהנטסטיקים יש חיבור לאנטנה חיצונית)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בזמנו גם חשבתי לעשות את זה ביחידת דיור. למזלי הגדול חבר שלי עם נסיון אמר לי שזה פשוט חרא של דבר , ושאני לא אתקרב לזה.

תבלע את הגלולה המרה, ותסדר לעצמך אינטרנט רגיל של בזק או הוט

פורסם
ואחרי בערך יום וחצי זה אחד הדברים האיטיים שקיימים ביקום

דווקא אני משתמש באייפון כhot spot לפעמים כשצריך, זה עובד טוב, לא שיא המהירות, אבל באזורים עם קליטה טובה זה זז בסדר גמור.

• תוכן חדש...