Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

לצערי אני עדיין חיי בעידן המערות בתחום הטלוויזיה ואי לכך אני קולט את השידור בשיטה אנלוגית (למרות שמסיבה מסויימת יש לי יותר מ-5 ערוצים כגון: ספורט 5, הוט 3, MTV וכו').

האם יש דרך לשפר את איכות השידור? הבנתי שהפיתרון הוא ממיר, אך אין לי שמץ מאיפה מתחילים.

מנוי ליס או הוט לא בא בחשבון, אין לי תקציב לזה ואין לי צורך במיליון ערוצים שגם ככה לא אצפה.

תודה לעוזרים

פורסם

לא כל כך ברור מה נקרא אצלך אנלוגי ושאתה רואה ערוצי הוט, נכון שיש ערוצי שאפשר לראות ללא ממיר אך עדיין נדרש חיבור לתשתית הוט, נראה לי שיש אצלך כנראה חיבור פירטי כל שהוא (ייתכן בירושה מקודמך בדירה וללא ידיעתך).

קליטת ערוצים ללא יס או הוט, ע"י עידן פלוס

פורסם

אתה כנראה מחובר בצורה "פיראטית" להוט. יכול להיות שיש לך אינטרנט של הוט או שפשוט שכחו לנתק את הכבל שמוביל שידורים לבית שלך ואתה רואה הוט אנלוגי.

אתה מקבל ערוצים בחינם שאנשים אחרים משלמים עליהם כסף ועוד דורש איכות. תהנה ותשתוק :wink:

עריכה: TRONCHO הקדים אותי :)

פורסם

אוקיי, אז כנראה מדובר בחיבור פיראטי ואני בהחלט נהנה מהספק (:

בכל זאת, האם יש דרך לשפר את איכות השידור לערוצים הקיימים?

בחנתי את האופציה של עידן פלוס - אך אני רוצה להינות מההיצע הקיים ולא ב-5 ערוצים בלבד.

פורסם
יש מגברים עם שנאי, אם אתה גר באיזור מרכז או מוכן לנסוע לצורך כך לאיזור מרכז, כתוב לי בפרטי.

גר במרכז. אפשר הסבר על הרעיון של מגבר עם שנאי?

פורסם

מגביר את האות שאתה מקבל על הקו, כמובן שלא בטוח שיעזור, עוצמת האות צריכה להיות ברמה מסוימת אך גם ללא הפרעות, טכנאי שבא (מה שאצלך כמובן לא אפשר כל כך) דואג במידת הצורך גם להגביר האות אך יכול לשים גם פילטרים שמסננים תדרים פרזיטים.

אם לא הובן, אני מוכן למסור לך כזה מגבר ללא תמורה, כך שהרבה אין לך מה להפסיד מעבר לדלק נסיעה.

פורסם
מגביר את האות שאתה מקבל על הקו, כמובן שלא בטוח שיעזור, עוצמת האות צריכה להיות ברמה מסוימת אך גם ללא הפרעות, טכנאי שבא (מה שאצלך כמובן לא אפשר כל כך) דואג במידת הצורך גם להגביר האות אך יכול לשים גם פילטרים שמסננים תדרים פרזיטים.

אם לא הובן, אני מוכן למסור לך כזה מגבר ללא תמורה, כך שהרבה אין לך מה להפסיד מעבר לדלק נסיעה.

מה בנוגע לממירים שקיימים בכל מיני חנויות תקשורת? חובה יס או הוט?

המגבר מתחבר לטלוויזיה? או פשוט לתקע החשמל ויש מפצל או משהו בסגנון שאנטנה נכנסת לשם וחיבור ישירות לטלוויזיה?

פורסם

בתור אחד שחבר כאן בפורום שנה וחצי אתה צריך לדעת שאין צורך לצטט הודעות.

אי אפשר לקנות בחנויות ממיר להוט או יס.

מצורף תסריט שאני מקווה שיעזור לך, בנוסף כבל קואקסיאלי

נ.ב

כל החיבורים לשנאי ולמגבר הם חיבורי הברגה.

מגבר.png

פורסם

רק שתדע שכשהוט יעלו עליך (ומתישהו זה יקרה) הם יציעו לך ברירה:

לשלם להם x שנים על טריפל/שרות מהם במחיר מופקע

או להתבע על ידם.

היה לי חבר שהיה מחובר ככה 6 שנים וכשתפסו אותו סיכמו איתו על 3 שנים כבלים ואינטרנט כשהוא שילם להם 370 שח בחודש

חבר אחר שנכנס לדירה שכורה ונתפס חודשיים אחרי שנכנס חוייב בטריפל למשך שנה

קרוב משפחה שהשתמש בחיבור 4 שנים חובר אליהם לשנה כבלים ב200₪ לחודש

טכנאי שלהם פשוט מתחבר לריכוז ואם הוא מוצא אות ש ולכת לכתובת שלא רשומ אצלהם הוא מעביר פניה שהחיבור פיראטי והם עושים חקירה קטנה לכיוון ובאים אליך מוכנים בכתב או בדלת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...