Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס לחיילים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

*כן ערכתי חיפוש אך עדיין לא קיבלתי מענה, מעדיף גם שזה יהיה הכי אקטואלי (תוצאות מ2010..)*

אחי חייל בשירות חובה, קרבי אם זה משנה.

אני מעוניין להזמין חבילה (מגבר אודיו לרכב) בשווי כולל (מעוגל ב20-30 ש"ח כלפי מעלה) של 1200 ש"ח כולל משלוח מארהב.

כרגע צריך לשלם בדואר (לא יודע ספציפית על מה) 33% משווי הקניה הכולל (1200 ש"ח)

לפי מיטב הבנתי מגיעה לו (בתור חייל) הטבה במכס, מה ההטבה שמגיעה לאחי בהנחה ואני שולח את החבילה על שמו?

במידה ומגיעה לו הטבה כל שהיא במכס, איך לממש אותה?

JL Audio

פורסם

אין לך איך לממש. ההטבה לחייל היא לחבילות הנשלחות לבסיס ישירות.

ההטבה היא הנחה בגובה 30$ מגובה המכס. בפועל, על כלום במדינה הזו אין מכס (למעט גבינות, בדים לתפירה, ועוד כמה דברים שלא נוגעים לצרכן הפרטי), הכל "מס קניה", אז אפילו את ההטבה הזו לא תוכל לקבל על המגבר.

פורסם

מצויין, אזמין על שמו. תודה רבה!

עריכה:

עכשיו קראתי את השורה הבאה:

"שהחייל יפנה אישית למשרד המכס שבדואר חבילות ויציג את פנקס השירות שלו (תעודת חוגר/קצין) וכן אישור ממפקד יחידתו המוסמך לכך"

לא רוצה לטרטר אותו והוא לא ירצה שאני ישגע אותו, באסה.

JL Audio

פורסם

לא צריך אישור של מפקד יחידה, בתור חייל עשיתי את זה לפחות 3 פעמים בשירות(קיבלתי החזר של 115 שקל כל הזמן).

צריך לבקש את המספר מסניף הדואר ושולחים פניה בכתב אם מספר חשבון וצילום אשראי.

• תוכן חדש...