Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוצעה הנסיעה על הסופרב, באיחור של שעה וחצי (התחלה ברגל שמאל עם היבואן).

המושב הרגיש יותר נוח, למרות שהנסיעה ארכה חצי שעה.

תא מטען ענק לעומת האקורד, ישיבה מאחורה מצויינת.

לא כל כך הרגישו את הרובוטי, לפחות לעומת מכוניות רובוטיות אחרות שיצא לי לנהוג עליהן.

נסיעה עצמה הרכב הרגיש מעט קופצני לעומת האקורד, והרכב לא הרגיש יותר מהיר בהרבה אם בכלל (1.8T) והאבזור הפנימי היה מצויין.

נשאר לעשות נסיעה על האימפלה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הרובוטי, הגיר חדש וגם בקושי התנסת בתנאי דרך שונים.

אבל כן, הDSG הוא חלק מאוד, במיוחד אם אתה נוהג רגוע.

מה שכן אני לעצמי לא הייתי קונה רכב עם מנוע טורבו וגיר רובוטי (במיוחד אם צ.דלק זניחה בדרישות), אבל כל אחד והשיקולים שלו.

לדעתי הסופרב מהירה, מהירה מאוד אפילו. (זה לא נתון שמעניין כל כך ברכב כזה, אבל פחות מ8 שניות ל100 בשביל רכב כזה זה יפה מאוד.)

פורסם
לגבי הרובוטי, הגיר חדש וגם בקושי התנסת בתנאי דרך שונים.

אבל כן, הDSG הוא חלק מאוד, במיוחד אם אתה נוהג רגוע.

מה שכן אני לעצמי לא הייתי קונה רכב עם מנוע טורבו וגיר רובוטי (במיוחד אם צ.דלק זניחה בדרישות), אבל כל אחד והשיקולים שלו.

לדעתי הסופרב מהירה, מהירה מאוד אפילו. (זה לא נתון שמעניין כל כך ברכב כזה, אבל פחות מ8 שניות ל100 בשביל רכב כזה זה יפה מאוד.)

בנסיעה רציפה הגיר עובד נהדר.

הבעיה שאתה נוסע בנסיעה עירונית צפופה או פקק,אז כבר יש חוסר שקט מהגיר,וזה לא כל כך נעים.

פורסם

ממליץ בחום על בוויק לקרוס !

אבי היה באותו מקום כמה חודשים לפני אך השיקול היה טויוטה קאמרי ובוויק לקרוס

לקח לי חצי שנה לשכנע אותו לנסות את הבוויק ולקחת אותה לנסיעת מבחן , הרכב היה עמו שעתיים וחצי בסיום הזמן מבלי למצמץ

ירד מהרכב ונפתחה הזמנה מהחברה .

רכב סופר נוח , מושב חשמלי מתכוונן באופן מלא , תנוחת ישיבה נוחה , מנוע חזק , רכב מאובזר בכל מה שתרצה .

auto emocion

פורסם
אהבתי את התגובה שלך.

לא התכוונתי לחובבי VAG,התכוונתי ל3-4 אנשים פה בפורום[בוודאי שלא אתה] שעפים על עצמם עם VAG בקטע שזה מינימום פאגאני או פרארי,וזה ממש דבילי.

בלה בלה בלה , בלה בלה בלה. עוד גיבור מקלדת, רק שאני לא ארד לרמה של אחד כמוך. מוזר רק שבגלל שיש רק 3-4 חובבי VAG קונצרן פולקסווגן הוא הנמכר ביותר באירופה, והפרטי הכי נמכר בישראל. אבל מה מבין העולם עם 120 שנות מוטוריקה לעומת גוגי אחד שלנו מישראל הגדולה והמפוארת?! צא מהמערה של חובבי פחוני הליסינג ותגלה עולם חדש ומסעיר של נהיגה, רכב וחידושים.

ואף אחד לא אמר שהסופרב החדשה היא יותר ממתיחת פנים קוסמטית. זה עדין לא הופך אותה לפחות טובה ממה שהיא הייתה עד היום.

פורסם
בלה בלה בלה , בלה בלה בלה. עוד גיבור מקלדת, רק שאני לא ארד לרמה של אחד כמוך. מוזר רק שבגלל שיש רק 3-4 חובבי VAG קונצרן פולקסווגן הוא הנמכר ביותר באירופה, והפרטי הכי נמכר בישראל. אבל מה מבין העולם עם 120 שנות מוטוריקה לעומת גוגי אחד שלנו מישראל הגדולה והמפוארת?! צא מהמערה של חובבי פחוני הליסינג ותגלה עולם חדש ומסעיר של נהיגה, רכב וחידושים.

ואף אחד לא אמר שהסופרב החדשה היא יותר ממתיחת פנים קוסמטית. זה עדין לא הופך אותה לפחות טובה ממה שהיא הייתה עד היום.

עליתי עליך,אתה הקופירייטר של צמפיון.. לא סוכן מצוקמק,ידעתי שאתה עובד שלהם,לא ידעתי באיזה מחלקה!.

בחור יצירתי,רק שאתה צריך ללמוד לקבל דברים שלא מוצאים חן בעיניך,גם אם הם נכונים,בשביל זה יש פורום,חמוד.

הDSG,המנועים,החיישנים,מדחסים,פלסטיקים מתקלפים,ועוד ועוד,אני לא אחראי לקלקול המוקדם שלהם,VW עם ה120 שנות מוטוריקה שלהם..אחראית,והיא עשתה חרא בנשמה ובכיס לבעלי הרכבים המבואסים שלה!.

עניינית,הסופרב נוקשה מאד,בכבישים שהם לא מושלמים הרכב לא נעים,בגלל זה הרגשת את הרכב קופצני אפילו יותר מהאקורד.

האימפלה זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם

אם אתה אומר שהישיבה באקורד לא טובה ובמיוחד שזה חשוב לו ישיבה אז לפי דעתי עדיף לוותר על האקורד .

גם הסופרב וגם האימפלה אופציות מעולות .

לדעתי עדיף את האימפלה גם מבחינת הישיבה שאמורה להיות יותר נוחה בכל זאת אמריקאית וגם כי זה לפי דעתי רכב שמקרין רמה יותר בחירה למרות שגם הסופרב מקרין .

ובמיוחד שאין הוצאות של דלק אז בראש שקט לוקחים אמריקאית

פורסם

אני לא יכול להמליץ לך על האימפלה אבל על הסופרב כן.

בשונה ממה שנאמר כאן אני נהנית מאוד בסופרב רכב שקט, מהיר, מרווח מאוד ונוח.

כרכב משפחתי זה נראה לי בחירה מצויינת, בקצרה ממה שראיתי על האימפלה נראה שהוא מצויין כמובן אמריקאי אבל האורך שלו יכול להיות בעייתי בארץ הצפופה שלנו, שיהיה לך בהצלחה.

שבוע טוב

~דניאל

פורסם

יום חמישי יש עוד נסיעת מבחן על הסופרב, כאות התנצלות על העיכוב בפעם הקודמת.

לא קיבלתי תשובה ברורה האם כדאי לנסות את דגם הדיזל, ללא קשר לשיקול הדלק.

רבים אמרו לי שמנועי הדיזל מהנים לנסיעה אף יותר מהבנזין.

פורסם
עליתי עליך,אתה הקופירייטר של צמפיון.. לא סוכן מצוקמק,ידעתי שאתה עובד שלהם,לא ידעתי באיזה מחלקה!.

בחור יצירתי,רק שאתה צריך ללמוד לקבל דברים שלא מוצאים חן בעיניך,גם אם הם נכונים,בשביל זה יש פורום,חמוד.

הDSG,המנועים,החיישנים,מדחסים,פלסטיקים מתקלפים,ועוד ועוד,אני לא אחראי לקלקול המוקדם שלהם,VW עם ה120 שנות מוטוריקה שלהם..אחראית,והיא עשתה חרא בנשמה ובכיס לבעלי הרכבים המבואסים שלה!.

עניינית,הסופרב נוקשה מאד,בכבישים שהם לא מושלמים הרכב לא נעים,בגלל זה הרגשת את הרכב קופצני אפילו יותר מהאקורד.

האימפלה זה כבר סיפור אחר לגמרי.

הופ הופ! בדיוק כשם שאתה מאשים משתמש אחר בהיותו חובב "יתר" של המותג, אתה מציג את הצד הקיצוני ההפוך. זו זכותך הלגיטימית. אבל אל תשכח שגם יצרנים אחרים שהציגו טכנולוגיות חדשניות גרמו ללקוחותיהם לא מעט עוול (סיטרואן למשל). דבר נוסף - לא ידוע לי דבר על פלסטיקה מתקלפת (בניגוד לסובארו למשל). איכות החומרים של VAG בשנים האחרות מהווה דוגמה ליצרנים אחרים והרבה מנסים להשוות עם VAG קו ואף לחקות את הנדסת האנוש שלהם. נכון - תאים הנוסעים של VAG משעמים, אבל הם עשויים טוב ועל זה ספק אם יש ויכוח.

רק לצורך דוגמה, במשפחתי הייתה איביזה שנת 94 כ-15 שנים ברציפות. במשך כל הזמן הזה הפלסטיקה ותא הנוסעים נשארו שלמים ונראו חדשים לחלוטין (ואני מדבר פה על פלסטיק קשיח מ-94 בארצנו החמה). וזה בניגוד לפלסטיקה של יונדאי, פג'ו, פורד והרבה אחרות שהדש בורדים שלהן התפוררו.

ואם כבר - יצרנים אמריקאיים לא חפים מטעויות וייצרו לא מעט רכבים אם נקודות חולשה משמעותיות.

לא הייתי אומר שהבחירה ברכב של VAG היא דבר מובן מאליו וכבר ציינתי בשרשור אחר שאחי רכש ממש בימים אלו איביזה עם מנוע MPI וגיר ידני כי הוא חשש מבעיות האמינות של מנוע ה-TSI וגיר ה-DSG.

אני חושב שכולנו (או רובנו המוחלט) מסכימים של VAG לא הרכבים הטובים בעולם, אבל המתקפה שלך לא במקום לדעתי.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

למנועי הדיזל יותר מומנט מלמנועי הבנזין,ולכן חזקים יותר,במיוחד בטורים נמוכים/בינוניים.

בנוסף מנועי דיזל עובדים בסלד נמוך יותר והרבה פעמים מרגישים שהם פחות מתאמצים ממנועי הבנזין.

במקרה של VAG זה בולט עוד יותר,כי מנועי הדיזל אמינים יותר ממנועי הבנזין שלהם,שבו נאמר שהם לא שיא האמינות..

כמובן של V6 אמריקאי יש הררי מומנט ופעולה חלקה בהרבה מלמנועי דיזל או בנזין 4 צלינדרים אחרים.

פורסם

לא הבנתי ,כבר בוצעה ניסעת מבחן לא? אז למה עוד פעם ? בישביל הפיצויי:shock: ,מתי נסיעת המבחן על האימפלה ?

:fadein:
פורסם
למנועי הדיזל יותר מומנט מלמנועי הבנזין,ולכן חזקים יותר,במיוחד בטורים נמוכים/בינוניים.

בנוסף מנועי דיזל עובדים בסלד נמוך יותר והרבה פעמים מרגישים שהם פחות מתאמצים ממנועי הבנזין.

במקרה של VAG זה בולט עוד יותר,כי מנועי הדיזל אמינים יותר ממנועי הבנזין שלהם,שבו נאמר שהם לא שיא האמינות..

כמובן של V6 אמריקאי יש הררי מומנט ופעולה חלקה בהרבה מלמנועי דיזל או בנזין 4 צלינדרים אחרים.

מהתגובה שלך אני מבין שהדיזל יותר טוב כמעט בכל מובן.

לא הבנתי ,כבר בוצעה ניסעת מבחן לא? אז למה עוד פעם ? בישביל הפיצויי:shock: ,מתי נסיעת המבחן על האימפלה ?

כן.

והנסיעת מבחן על האימפלה שבוע הבא.

פורסם

יצא לי לנהוג בסופרב אמנם במשך תקופה לא ארוכה אבל מספיק כדי להרגיש שהרכב מאוד מרווח ומפואר. מאובזר מכל טוב, מתליים מעט נוקשים אבל בסך הכל הנסיעה היא נוחה. המנוע מאיץ טוב למרות הגודל של הרכב. תא המטען גדול מאוד ונוסעים שישבו מאחורה התפעלו כל פעם מחדש מהמקום שיש שם לרגלים. זאת בהחלט מכונית מנהלים אמיתית ולא עוד משפחתית גדולה ובהחלט תמורה מצויינת למחיר. את האימפלה הנוכחית אני לא מכיר אבל אני יודע שהקודמת היתה צריכה לגרור עוקב דלק אחריה. האקורד לא בליגה בכלל אבל מי שעוד יכולה להיות אופציה ראויה היא ה-508 של פיזו. מאוד נוחה, יפה שקטה ומנוע מצוין.

• תוכן חדש...