Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג פורד פוקוס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ניתן לדעת האם הוחלפה רצועת טיימינג ללא פתיחה של המנגנון (מהסתכלות בלבד)?

אותה שאלה לגבי משאבת מים.

למיטב ידיעתי יש לבצע טיימינג כל 90K או 120K (מה הנכון עפ"י ספר הרכב?) או חמש שנים.

מדובר בפוקוס 2007 1.6 ליטר.

תודה.

פורסם

אתה יד ראשונה ? אם לא,ברר אם קיימת היסטוריית טיפולים של הרכב אצל הבעלים הקודמים ובדוק אם הרכב עבר את הטיפול.

מבחינת הזמן אתה בחריגה של שנה ואם הרכב לא עבר טיימינג/יש ספק ואין רישום בהיסטוריה/היסטוריה לא ידועה לא הייתי מהמר,הנזק שעלול להיגרם מקריעת הרצועה גדול ובמצב כזה כדאי להכניס את הרכב למוסך לביצוע העבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום,

האם ניתן לדעת האם הוחלפה רצועת טיימינג ללא פתיחה של המנגנון (מהסתכלות בלבד)?

אותה שאלה לגבי משאבת מים.

למיטב ידיעתי יש לבצע טיימינג כל 90K או 120K (מה הנכון עפ"י ספר הרכב?) או חמש שנים.

מדובר בפוקוס 2007 1.6 ליטר.

תודה.

טיימינג בפוקוס 1.6 ליטר בנזין עושים בכל 5 שנים או 120 אלף קילומטרים.

לגבי הרצועה - אני לא מכיר דרך ודאית לדעת בלי לפתוח האם הוחלפה הרצועה או לא, למעט בדיקה של היסטוריית הטיפולים.

• תוכן חדש...