Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבות רכבי יוקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור שהזכיר את חברון העלה בי זכרונות משעשעים מהתקופה שבה שירתתי שם, כאשר אתה מפטרל בשכונות ערביות ורואה מכוניות עם סטיקרים "יהודים" מובהקים ואין לך ספק מה מקור הרכב..

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני חודשיים הייתי בכפר קאסם עם BMW 730 חדשה. מוכר בחומוס יצא להסתכל על האוטו ואמר שלא ראה כאלה עוד, כי אצלהם כל הרכבים בני 3 ומעלה מצורה ישנה יותר. אין להם עניין במכוניות חדשות לגמרי. רק בנות 3 ומעלה.

לאומת זאת פעם גנבו לי דייצו אפלאוז שנמצאה שלמה כניידת משטרה פלסטינאית. בגלל זה משכו אותי עם הכסף כי בחברת ביטוח עוד רצו להוציא את האוטו תמורת כופר.

תשלח אותו לאיזור נצרת.

שם יוכל לראות BMW חדשות (אפילו יש שם M6 חדשה) חוקיות למהדרין.

במגזר הערבי אוהבים לראות שופוני לכן הרכבים בהתאם.

מי שחושב שכל הערבים עניים ואין להם כסף למכוניות יוקרה טועה בגדול, אתה לא רוצה לדעת כמה כסף הם מגלגלים (בעיקר בשחור), אצלם רוב העסקאות עובדים על מזומן.

אגב, הם הלקוחות העיקריים של רכבי יוקרה משומשים, קונים אותה אחרי שירד רוב הערך ומטפלים בזול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא הבנתי מה קשורות טירה\כפר קאסם לדיון

כי צרכן פוטנציאלי (לדוגמא נהג מונית שמחפש חלפים למרצדס שלו, או מישהו קנה ב.מ.וו 525I בת 15 במחיר מזדה מליסינג, ועכשיו ראה בפעם הראשונה את מחירי החלפים והעבודות אצל היבואן) לא יסתכן להגיע לשטחים, אבל בהחלט יבוא למשולש או ואדי ערה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אפשר לשאול בן כמה אתה?

כי זה קצת תמוה שאתה לא מבין את הבעיתיות בזה שהמדינה שלך (הרשות האוכפת שלה) לא שולטת בשטח שלה.

(עזבו רגע את הרש"פ).

אני לא מצפה ששוטר בודד יכנס ויסכן את החיים שלו, אני מצפה שהמשטרה תצור משוואה שלגנוב רכב מבן אדם לא משתלם ולא יעבוד בלי קשר לאיפה הגנב גר או לאיזה חמולה הוא משתייך.

להבדיל ממשימות אחרות שיש לה, את זה נורא קל לעשות.

מה הכוונה "עזבו רגע את הרש"פ"?

לשם הרי רוב המכוניות מגיעות.

חוץ מזה כן שולטים בשטח, הייתי עד למקרה שסתם דוגמא, גניבת משאית עם תכולה יקרה, הגיעו איתה כמה ק"מ מפרצה בגדר, ולבסוף נטשו אותה, למה? כי השוטרים כיתרו אותם.

ויש עוד מלא מקרים.

יש מלא חוקים שנכנסו במשטרה שבמחשבה ראשונה נשמע שהם טפשיים.

מי שבשטח מבין שאם לא היו מכניסים את החוקים הללו, יוצא שעל כל רכב גנוב לדוגמא, אתה תבזבז מלא משאבים (כגון רכבים משטרתיים שנפגעים).

את מה שאני אומר אני מביא מניסיון שלי, ועוד יותר מניסיון של אנשים שהיו בשטח וראו בעיניים שלהם.

פורסם

בהרבה מקרים הרש"פ עוזרת לגנבים, כסף מדבר אין מה לעשות.

כניסה לשטחים אפילו מטר אחרי כניסה בתאום עם הצבא בלבד, משטרה לא יכולה להכנס לשטחים סתם ככה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חוץ מזה כן שולטים בשטח, הייתי עד למקרה שסתם דוגמא, גניבת משאית עם תכולה יקרה, הגיעו איתה כמה ק"מ מפרצה בגדר, ולבסוף נטשו אותה, למה? כי השוטרים כיתרו אותם.

ויש עוד מלא מקרים.

מי שבשטח מבין שאם לא היו מכניסים את החוקים הללו, יוצא שעל כל רכב גנוב לדוגמא, אתה תבזבז מלא משאבים (כגון רכבים משטרתיים שנפגעים).

את מה שאני אומר אני מביא מניסיון שלי, ועוד יותר מניסיון של אנשים שהיו בשטח וראו בעיניים שלהם.

כתבתי עזבו את הרש"פ כי שם העניינים מסובכים יותר, בגלל תיאומים עם הצבא וכו' וכו'.

אני כן מצפה מהמשטרה למנוע מצב שרכבים גנובים עומדים במשלוש בכמויות (כמו שכתבו כאן חלק מהחבר'ה בשרשור) וה"בעלים" החדשים שלהם משתמשים ברכבים הללו באין מפריע. כמה מבצעים של כניסת כוחות מסיבית ועצירה של אנשים שיש חשד שהם נוסעים ברכב גנוב. זה דיי פשוט וזול..

פורסם

גונבים ועוד איך גונבים מכוניות יוקרה. עשיתי פעם מילואים ליד יריחו וזה פשוט לא יאמן איזה מכוניות יש שם לכל הבכירים ברש"פ. אני חותם על זה שמרביתן לא נקנו בכסף מלא...

We are the Human Race

פורסם
לא הבנתי מה קשורות טירה\כפר קאסם לדיון. מדברים על הרש"פ, תגידו רמאללה\שכם\טול-כרם..

בעת שעבדתי במשטרת פתח תקווה , השתתפתי בלא מעט מרדפים שהסתיימו במשחטות של כפר קאסם .

יש בכפר הנ"ל תעשיה פורחת של רכבים גנובים. מצד שני חשוב מאד מאד מאד להבהיר שאסור להכליל את כל תושבי הכפר! יש בכפר הזה אנשים טובים ופשוטים כמוני וכמוכם שעובדים קשה לפרנס את המשפחה, אך לצערינו יש בכפר כמה עשבים שוטים שמתפרנסים מגניבת רכבים , ויש בכפר כמה משחטות של רכבים גנובים.

אגב סתם לידיעה , ככל הידוע לי כיום יש הוראה למד"א , ולכוחות כיבוי אש , לא להכנס לכפר ללא ליווי כוחות מג"ב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
גונבים ועוד איך גונבים מכוניות יוקרה. עשיתי פעם מילואים ליד יריחו וזה פשוט לא יאמן איזה מכוניות יש שם לכל הבכירים ברש"פ. אני חותם על זה שמרביתן לא נקנו בכסף מלא...

אני מזמין כל אחד מיכם, להגיע כל יום לאזור תעשיה אריאל מערב, בכניסה לאזור התעשיה יש חניון לפועלים הפלסטינים שלהם אסור להכנס עם רכבם לתוך אזור התעשיה. חלק גדול מאד מהרכבים החונים בחניון הם ישראלים לשעבר כמו שנהוג לומר. מפעם לפעם משטרת אריאל עושה פשיטות על המגרש אבל מעבר לזה אין הרבה מה לעשות. רק להסתכל על הרכבים ולהתרגז.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ויש עוד מלא מקרים.

הזכרת לי מקרה שהייתי עד אליו לא מזמן.

לפני חודש לערך בעודי נוסע על כביש כ, קצת לפני העיר אריאל הבחנתי בנגרר (מיכלית) של חברת תעבורה עם מספר רישוי ישראלי והמשאית (הראש הגורר) היא משאית פלסטינית עם מספר פלסטיני. עשיתי אחד ועוד אחד והבנתי מיד שמדובר במיכלית נגררת של חברת תעבורה שנגנבה ממש עכשיו. חייגתי למשטרת אריאל שמיד שלחה ניידות אחרי המשאית. ככל שהצלחתי להבין לאחר מכן הנהג הפלסטיני עם המשאית פשוט חיפש נגרר ישראלי ללא בעלים לידו, ראה את הנגרר באחד מישובי השומרון , התחבר אליו ופשוט נסע.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יש הרבה עשירים בשטחים וברשות שנוסעים על רכבי פאר, אתה חושב שהרכב שלהם מטופל במוסך מורשה יבואן? :lol:

ממש לא, רובם לא, הם "מזמינים" חלקים משומשים, החלקים האלה מגיעים מרכבי יוקרה בארץ.

חוץ מי זה לא חסר רכבי פאר שנמכרו לבעלות שניה והבן אדם לא מוכן לטפל במורשה, מטפל במוסך מפוקפק או מה שזה לא יהיה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
הזכרת לי מקרה שהייתי עד אליו לא מזמן.

לפני חודש לערך בעודי נוסע על כביש כ, קצת לפני העיר אריאל הבחנתי בנגרר (מיכלית) של חברת תעבורה עם מספר רישוי ישראלי והמשאית (הראש הגורר) היא משאית פלסטינית עם מספר פלסטיני. עשיתי אחד ועוד אחד והבנתי מיד שמדובר במיכלית נגררת של חברת תעבורה שנגנבה ממש עכשיו. חייגתי למשטרת אריאל שמיד שלחה ניידות אחרי המשאית. ככל שהצלחתי להבין לאחר מכן הנהג הפלסטיני עם המשאית פשוט חיפש נגרר ישראלי ללא בעלים לידו, ראה את הנגרר באחד מישובי השומרון , התחבר אליו ופשוט נסע.

לא מחזה נדיר.

אם תיסע כל בוקר ליד מחסום חיזמא תראה משאיות של תעבורה מעבירות מלט למשאיות פלסטינאיות עם נגרר זהה.

עבדתי כמה פעם בביטוניא (מעבר סחורות בין השטחים לארץ) הרבה פעמים היתה מגיעה משאית ישראלית ומעבירה את הנגרר קומפלט למשאית הפלסטינאית, כדי לא לפרוק את כל הסחורה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...