Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

למי שמכיר , בכביש החוף לכיוון צפון ישנה מצלמה מתחת לגשר מול ג'סר אזרקה. חבר עבר שם ב230 קמ"ש.

בלי הטפות מוסר, למה לצפות?. שלילה זה בטוח [לכמה זמן?]. בהזמנה לבית משפט זה גם בטוח.

יש לצפות ללקיחת הרכב גם ?.

חלק מהאנשים טוענים שהמצלמה לא תופסת במהירות כזאת אבל אני טוען שכן. מה באמת נכון?.

תודה מראש.

שונא גזענים !.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לצפות? לחשבון גבוה אצל העורך דין שהוא צריך לקחת כדי לייצג אותו.

וקצת יותר ברצינות, תן קצת מאפיינים של הנהג.

גיל, ותק בנהיגה, עבר תעבורתי, נהג חדש או לא, וכל מה שאפשר.

לעניות דעתי, שלילה ארוכה עם קנס גדול. אם הוא בעל עבר תעבורתי עשיר, הפרקליטות אפילו מסוגלת לבקש מאסר בפועל. אבל שוב, זה רק במידה ויש עבר תעבורתי לא קטן...

בקיצור, תן יותר פרטים, נוכל יותר להתכוונן.

עצה הכי טובה שיש לי לתת לך, ואני נמנע מהטפת המוסר, לא לחסוך כסף ולקחת עורך דין הכי טוב שאפשר, הוא יצטרך את זה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

באיזה בית מרקחת רוכשים את מיץ האומץ שהוא שתה כדי לסוע 230 קמ''ש בכבישי ישראל עם כל המצלמות כל 5 מטר? :lol:

ועכשיו ברצינות... שימתין קודם כל לקבלת זימון כלשהו לבית משפט, או מכתב שרשום עליו "נתפסת", מי יודע אולי הוא זכה בנס חנוכה מוקדם?.

מעבר לכך שיחל לברר לגבי עורכי דין מומחים לתעבורה כי עם מהירות כזאת עדיף כבר שהיה נתפס שיכור.

אני מכיר אנשים כבר שיצאו עם המנהלתי של 30 יום וקנס מנופח עם שלילה על תנאי ממהירויות של 180 קמ''ש עם עורך דין ממש טוב ויקר חשוב לציין, ושוב זה מאוד תלוי במצב הרוח של השופט ובהיסטוריית הנהג על הכביש.

על 230 קמ''ש אין מה לומר או לנבא, יש שיגידו אפילו מאסר בפועל או על תנאי, שלילה בטוח תהיה פה וזה לא משנה לגבי עברו התעבורתי.

יש להפריז במהירות ולסוע 160-180 זה אומר "יש לי רכב קצת חזק ורציתי להרגיש אותו קצת אז לחצתי ונסחפתי מצטער לא יקרה שוב".

ויש לסוע 200-250 שזה אומר " אני שם ז*ן על החוק ועל הסביבה ואתם לא מעניינים אותי".

לגבי לקיחת הרכב אני די בטוח שלא ריאלי, אם הוא היה נתפס ע''י ניידת שוטרים יש סיכוי מצוין שהרכב היה נלקח, אבל מכיוון שזה לא המצב לא רואה סיבה ללקיחת הרכב.

בהצלחה לחבר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יש פסק דין תקדימי בו נדון אלעד וייצמן ל-4 חודשי מאסר ולשלילה של שלוש וחצי שנים על סמך סרטון שעלה לרשת.

הוא הואם ב- "נהיגה בקלות ראש, נהיגה במהירות שיש בה סכנה לציבור ובסיכון חיי אדם". מד המהירות בסרט הראה אמנם 260 קמ"ש אך המהירות בה הורשע הייתה 213 קמ"ש. אני צופה כי גם כאן תבקש התביעה להטיל עונש מאסר בפועל.

פורסם

למרות הסיסמה שהמהירות הורגת את הרכב לא לוקחים, בניגוד למשל לעבירת שכרות.

כאמור רכב שנתפס נוהג 230 קמ"ש זה לא 230 קמ"ש כי הספידומטר מגזים כלפי מעלה וכן מורידים 5 קמ"ש ,עבור סטיה אפשרית של המכשיר.

כך או כך ובתלות גם בעבר התעבורתי שלו שיכין עו"ד תותח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כיום יש נטייה להחמרה בדרישה לעונש בעבירות של מהירות מופרזת במיוחד, קרי מהירות של פי 2 מהמותר -> לכן שיצפה שהתביעה תדרוש (וסביר להניח שתקבל גם) מאסר בפועל.

בהנחה שהמצלמה היתה תקינה (לא מושבתת או משהו כזה), אז אין שום בעייה לקלוט ולצלם אותו במהירות של 230 קמ"ש.

פורסם

אם השלילה היא לתקופה של שנה ומ ע"י לה המשמעות היא שהוא יצטרך לעבור את כל תהליך הוצאת רשיון הנהיגה (לימוד, תיאוריה, טסט... ) מחדש.

פורסם

לדעתי ישנה סטייה של כ10% מול המהירות האמיתית ועל זה מורידים עוד 5 קמ"ש = 200 קמ"ש +-

החבר'ה מהסרטון קיבלו את מה שקיבלו משום שהם היו מטומטמים והעלו את זה לרשצ והנושא צבר פרסום.

החבר שלך יהיה חייב עו"ד ואחד טוב.

הימור שלי- קנס+ שלילה ארוכה אך ללא מאסר בפועל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אנחנו היום ב 3/10/13 ולא קרה כלום.

כנראה שכן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...