Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד

dkiller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי RSI 96 הקלאץ ממש קשה, אני לא יודע אם זה בעיה כי אני כבר התרגלתי לזה, אבל אני לא ידוע למה הוא כזה קשה, שמתי לב שגם באימפרזה טורבו של חבר שלי הקלאץ ממש ממש קשה, הרבה יותר קשה משלי אז אולי זה ככה אמור להיות בספורטיביות או משהו ??

אחרי נסיעה מאומצת, נקודת החיכוך של הקלאץ משתנה ופתאום הוא נהיה ממש נמוך, כלומר אני לוחץ על הקלאץ עד הסוף מכניס לראשון נגיד משחרר טיפה טיפה את הקלאץ וזהו הוא כבר נכנס להילוך.

מה זה אומר ??

כמו כן גם שאני במהירות של 40 נגיד ואני רוצה לשלב לראשון ( לא ממש להכניס ראשון ! רק לתפוס קלאץ לשלב הילוך ראשון ולהשאיר את הקלאץ תפוס עד העצירה המלאה.) כי אני לפני הרמזור נגיד אז אני תופס קלאץ עד הסוף מכניס לראשון וזה נהיה קשה כזה להכניס אותו וצריך מעט כוח, אבל שהרכב עומד או שהוא במהירות ממש נמוכה אז ההילוך נכנס ממש בקלות ...

מה זה אומר ?

ואיך המהירות\ טורים משפיעים אם אני תופס קלאץ .. ??

פורסם
ברכב שלי RSI 96 הקלאץ ממש קשה, אני לא יודע אם זה בעיה כי אני כבר התרגלתי לזה, אבל אני לא ידוע למה הוא כזה קשה, שמתי לב שגם באימפרזה טורבו של חבר שלי הקלאץ ממש ממש קשה, הרבה יותר קשה משלי אז אולי זה ככה אמור להיות בספורטיביות או משהו ??

אחרי נסיעה מאומצת, נקודת החיכוך של הקלאץ משתנה ופתאום הוא נהיה ממש נמוך, כלומר אני לוחץ על הקלאץ עד הסוף מכניס לראשון נגיד משחרר טיפה טיפה את הקלאץ וזהו הוא כבר נכנס להילוך.

מה זה אומר ??

כמו כן גם שאני במהירות של 40 נגיד ואני רוצה לשלב לראשון ( לא ממש להכניס ראשון ! רק לתפוס קלאץ לשלב הילוך ראשון ולהשאיר את הקלאץ תפוס עד העצירה המלאה.) כי אני לפני הרמזור נגיד אז אני תופס קלאץ עד הסוף מכניס לראשון וזה נהיה קשה כזה להכניס אותו וצריך מעט כוח, אבל שהרכב עומד או שהוא במהירות ממש נמוכה אז ההילוך נכנס ממש בקלות ...

מה זה אומר ?

ואיך המהירות\ טורים משפיעים אם אני תופס קלאץ .. ??

אין בזה שום בעיה, זה תופס בטיחות. ואתה בכלל לא אמור לחשוב לשלב לראשון ב-40 קמ"ש מיותר בהחלט, לגבי התופס בטיחות תאר לך שהייתה במהירות 80 ופתאום משהו הסיח את דעתך ובטעות הכנסת להילוך 1 ושיחררת קלאצ?? אמממ לא נעים בכלל:?, לזה זה בדיוק נועד !

Honda hornet 600

פורסם

אם אתה רוצה קלאץ רך יש 2 אופציות

1. להחליף כבל קלאץ

2. והאפשרות השניה שטוענים שהיא לא בריאה היא לשמן את הכבל

פורסם
אם אתה רוצה קלאץ רך יש 2 אופציות

1. להחליף כבל קלאץ

2. והאפשרות השניה שטוענים שהיא לא בריאה היא לשמן את הכבל

יש גם אפשרות שלישית להחליף לאוטמט!

ויש גם אפשרות נוספת, להחליף רכב!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יש גם אפשרות שלישית להחליף לאוטמט!

ויש גם אפשרות נוספת, להחליף רכב!

צביקה

יש אפשרות לספר בדיחות ?? כי לא הבנתי מה אתה רוצה.

אין לי בעיה עם זה שהקלאץ קשה וגם רשמתי את זה, רק רציתי לדעת אם זה בסדר .... ומה זה אומר שהוא כזה קשה?

כי בכול המכוניות האחרות חוץ מהאימפרזה טורבו שהרגשתי את הקלאץ הוא היה הרבה הרבה יותר רך, אולי בגלל שהם לא ספורטיביות ?

• תוכן חדש...