Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גמר חתימה טובה חברים ולעניין המערכת שמע ברכב זוועה רכב שנת 2008 אם מערכת מאוד ישנה שלא מפיקה צליל קמו שצריך חשבתי ככה לאט לאט לשדרג את המערכת נתחיל ברדיו דיסק 80rms של פיוניר או מותג אחר חשוב לי שהיה לו אפשרות חיבור למגבר וכבל aux ועל הדרך להשים על הפלטה 2 6.9 נחמדים של jbl או להמשיך אם הפיוניר יש המלצות כל שהם?

פורסם

80prs לא 80rms ימצחיק חח

ואם אתה צריך רדיו דיסק עם AUX ויציאה למגבר לא צריך ללכת על HU כזה יקר

ואיאפשר ככה אתה צריך לתת תקציב, פתוח/לא ליד שניה ומה אתה מחפש איכות או עוצמה? אם או בלי מגבר?

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

פורסם
80prs לא 80rms ימצחיק חח

ואם אתה צריך רדיו דיסק עם AUX ויציאה למגבר לא צריך ללכת על HU כזה יקר

ואיאפשר ככה אתה צריך לתת תקציב, פתוח/לא ליד שניה ומה אתה מחפש איכות או עוצמה? אם או בלי מגבר?

שמע קודם כל חשבתי שאומררים rms ללא נורא למדתי מושג זה כבר טוב תקציב יש אבל כמובן אני לא הולך להששקיע 10000 לפי דעתי 3500 שח זה בסדר גמור קצת טרקים קצת שירים קצביים כמובן זה לא התקציב הסופי אם אני ימצא משהוא שאני יואה אז אני יקנה וחשוב לי האיכות והעוצמה ולא חושב על יד 2

פורסם

אם חשוב לך האיכות והעוצמה אתה צריך רדיו דיסק קודם כל שיהיה סבבה ולא זבל. משהו כמו קלריון או פיונר מהסדרה החדשה יש המון אופציות פשוט אני צריך לדעת אם יש לך עדיפות מסויימת על חברה כלשהי.

בגדול אצלי יש את ה Clarion CZ101A ואני מאוד מרוצה ממנו.

הבעיה היא שהוא בלי USB ולכן אם זה חשוב לך אז תלך על היותר מתקדם כמו CZ200A.

אחרי קנית רדיו דיסק אתה צריך מגבר (אם אתה רוצה לשמוע בעוצמה ובאיכות אתה צריך מגבר).

אפשר לקנות יד שניה משהו טוב בין 300 ל 700 שקל אבל גם פה סגרת את התקציב אז לפי דעתי כרגע אל תקנה מגבר תקנה סט קומפונטט טוב כמו המורל טמפו שהוא זול יחסית ושיהיה לך תקציב נוסף תוסיף מגבר ואולי גם סאב וואפר.

לגבי רמקולים אחורה-

אם אתה לא מרוצה מהפיונר שיש לך אתה יכול להביא משהו נחמד כמו הרוקפורד האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746866

זוג 6/9 נחמד שלא צריך הגברה ושומעים בו מעולה (יחסית למחיר כמובן)

ואם תרצה רמקול גם באיזור מחיר הזה אתה יכול ללכת על ה JBL האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

ואם תרצה להגביר אותם בעתיד אתה תוכל ללא כל בעיה. :)

בהצלחה לך וצום קל (אם אתה צם כמובן כן? :))

פורסם

אדון שמן :D

הוא התכוון לרדיו דיסק עם הגברה של 80W RMS אם אני לא טועה, נראה שהוא מתחיל בתחום ולא ממש מבין.

אז ככה באופן כללי רדיו דיסקים באים עם הגברה של 15-24W RMS פחות או יותר.

אם 3500 ש"ח זה התקציב שלך זה מעולה, רדיו דיסק של פיוניר\קלריון עם יציאה של 4V, מגבר JBL 100.4 נגיד סביבות 1700 ש"ח.

נשאר לך תקציב מכובד לסט קדמי + סאב (עדיף) או סט קדמי + סט אחורי.

כמובן שאם אתה הולך על יד שנייה היחס עלות\תוצאה יהיה אחר לגמרי.

פורסם
אדון שמן :D

הוא התכוון לרדיו דיסק עם הגברה של 80W RMS אם אני לא טועה, נראה שהוא מתחיל בתחום ולא ממש מבין.

אז ככה באופן כללי רדיו דיסקים באים עם הגברה של 15-24W RMS פחות או יותר.

אם 3500 ש"ח זה התקציב שלך זה מעולה, רדיו דיסק של פיוניר\קלריון עם יציאה של 4V, מגבר JBL 100.4 נגיד סביבות 1700 ש"ח.

נשאר לך תקציב מכובד לסט קדמי + סאב (עדיף) או סט קדמי + סט אחורי.

כמובן שאם אתה הולך על יד שנייה היחס עלות\תוצאה יהיה אחר לגמרי.

חחח אדון שמן הרגת אותי...!

וכנראה שהוא באמת התכוון לזה פשוט לא הגיוני.

בכל מקרה טעיתי הייתי בטוח שהוא התכוון לתקציב של 1500 שקל, עזוב אני מסטול -_-

כמו שאוראל אמר אל תשכח להשאיר מקום להתקנה, התקנה טובה מתחילה מ 300 ויכולה גם להגיע גם ל 3,000 :)

פורסם

3.5k הוא אכן תקציב ראשוני מכובד למערכת, וניתן להגיע איתו לתוצאות מעולות אם מוצרי יד2 באם בחשבון.

אני הייתי מסתכל על זה אחרת.

בהנחה והתכנון להשאר עם הרכב ב3-5 שנים הקרובות, הייתי משקיע בהתקנה טובה - כזאת שתאפשר שדרוג עתידי (אם תרצה), מבלי לבצע התקנה מחדש. התקנה שתתמוך בהספק גבוהה (גם אם עכשיו תלך על סט חלש ומגבר חלש).

לאחר תקציב ההתקנה, הייתי משקיע ביחידת ראש טובה (ר"ד), שוב, בעניי מכשיר שיתן מקסימום תמטרה לכסף, ויוכל להיות איתך בהחלפות הציוד והשדרוגים, למשל הפיוניר 80PRS, והקלאריון CZ702, שמעתי את שניהם, ולפי דעתי הפיוניר טוב בהרבה (אגב, יש מכשירים של קנווד וJVC בעלי תכונות דומות, אך אותם לא שמעתי/ראיתי/התנסיתי).

השלב הבא הייתי הולך על סט טוב, עכשיו, הייתה לי בעבר פיז'ו 206, ובגלל מיקום בעייתי של המידבאסים, הייתי מחפש סטים שיכולים לנגן תחום "מיד" בצורה טובה, לי היה סט של סיז פרפורמנס, ושמעתי ביקורות מעולות גם על הסדרות הפשוטות יותר של חברה בשם גלאדן אודיו.

לגבי מגבר, מגבר 4 ערוצים בתור התחלה - יאפשר לחבר סט קומפוננט + סאב, או סט קומפוננט + סט 6X9 אחורי.

יש כמה מציאות בפורום יד2, הייתי מחפש שם.

אישית, הייתי עוצר פה! למה? כי לדעתי הגעתי לגבול התקציב, ועדיף לך לחכות עם השאר (6X9 או סאב) עד שתכיר את המערכת, ומה בדיוק חסר לך. 6X9 בכל אופן תוכל להוסיף בכל רגע, ואפילו סט פשוט יספק אותך.

כמה הערות:

ניסיתי להמנע מהמלצה על דגמים ספיציפיים כי הכל תלוי בך ובאיזה כיוון תבחר לניצול התקציב.

כמובן, כמו שאמרתי, כך הייתי מחלק את הסכום אם הוא היה שלי.

בהצלחה.

פורסם

קודם תודה לכולם על התשובות.

כמו שאמרתי התקציב הסופי הוא לא 3.5 אין לי פיוניר יש לי פרימיירה משהוא זבל כזה ישן אני מעריך מ 2005 וכן חשוב לי מערכת נורמאלית דובר פה על חילוק התקציב חשבתי על זה ככה: ר"ד נעול על הפיוניר 80prs , שמעתי ככה קצת מרכב של חבר את ה jbl נשמע טוב בידיוק הצליל שחיפשתי צריך לשמוע עוד מערכות יש איזה מפגש משהוא?

• תוכן חדש...