Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מגבר pulse audio ba 4400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני חדש פה

מנסה למצוא את המגבר הזה לאחר שקבלתי עליו המלצה. כרגע המערכת שלי מושבתת לאחר שהמגבר שלי audio god נפח את נשמתו לאחר ששרת אותי 14 שנים . האם מישהו פה יודע על המגבר הזה מה דעתכם ?אשמח לעזרה . הצורך שלי לרמקולים אחוריים וסאב.

פורסם

איזה רמקולים אתה מעוניין להגביר? ואיזה סאב?

בכל מקרה אני לא כ"כ מכיר את ה 4400 אני יותר מכיר את ה 2900 שה 4400 אמור להיות הרבה יותר טוב וה 2900 יחסית למגברים הפשוטים הוא דיי טוב בקיצור תמורה טובה למחיר כמובן שלא משתווה למגבר של JBL HERTZ וכאלה אבל סה"כ הוא סבבה

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

פורסם

הבעיה זה איפה להשיג אותו .יש לי סאב נדיר פיוניר ts 1200 ו ( תוצרת יפן 200 rms ממברנה מניקל ישן כבד ומפרק את היונדאי שלי ) ורמקולים 6.5 של בושמן ששיפרתי אותם על ידי תוספת של זוג טוויטרים earth qwack . יודע שמק אודיו ו jbl מעולים אך לא בתקציב.יצא לי לשמוע את פולס אודיו 2990 והתרשמתי והופתעתי אמר שהוא עובד אצלו כבר 4 שנים ללא תקלות האמת שאני די נעול על ה 4400

פורסם

ממש ממש לא אני משכיל מכל מה שאמרו פה ואולי אקח את 2990 הזוול שנותן תוצאות טובות יותר בהרבה ממה שהיה לי. בנוסף מצאתי גם מספר מגברים מענינים באודיו מכירות באתר.

• תוכן חדש...