Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרטון האחרון שפורסם על הנהג שקיבל דו״ח בפעם השלישית על אי עצירה בתמרור עצור, למרות שעצר, הוא נשאל על ידי השוטר האם הוא מעוניין לחתום על הדו״ח, והשיב בחיוב.

נאמר ועוצר אותי שוטר, ורושם לי דו״ח,

האם אני חייב לחתום על הדו״ח?

אם לא, מה קורה אם אני לא חותם? זה בעצם אומר שאני לא מודה באשמה? שלא מקובל עלי מה שרשום?

תודה.

!AWDSOME

פורסם

חתימה על הדו"ח אינה הודאה בעבירה / במה שכתוב, ואם אני לא טועה פסק בית המשפט שזה אפילו לא הודאה בנכונות הדברים שנרשמו תחת תגובת הנהג.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חתימה על הדוח אומרת שאתה מסכים עם כל מה שכתוב בדוח, כולל דברי השוטר ודברי הנהג.

כלומר אם השוטר רשם בדברי הנהג - "הבנתי את העבירה" או " אני לא עשה את זה שוב" זאת הודאה בכתב.

אתה כמובן לא חייב להודות ויכול לומר לשוטר שיכתוב שאתה לא מבין על מה עצרו אותך...

בכל מקרה, אם אתה לא חותם אתה לא מודה ולמעשה לא מאשר את מה שכתוב.

מה ההשלכות? אין יותר מדיי, סביר שישלכו לך פשוט את הדוח שוב בדואר רשום ואם תרצה ללכת להישפט תוכל לומר שהשוטר רשם בדוח דברים לא מדוייקים.

עד כמה זה יעצור לך מול השופט? אול זה קצת יחזק את האמינות, אבל ככל הנראה ללא עדות או ראיה ממשית, לא יעזור יותר מדיי.

פורסם

אם תקרא ליד החתימה כתוב:"הנני מאשר קבלת העתק מהדוח"(ציטוט מהזיכרון),חתימה אינה הודאה בעבירה,ולא מונעת ממך מלהשפט/לערער על הדוח.השוטר פשוט יציין במידה ולא חתמת,מסרב לחתום,נמסר ביד.זה כל הסיפור.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

כלומר אם השוטר רשם בדברי הנהג - "הבנתי את העבירה" או " אני לא עשה את זה שוב" זאת הודאה בכתב.

אתה כמובן לא חייב להודות ויכול לומר לשוטר שיכתוב שאתה לא מבין על מה עצרו אותך...

מה ההשלכות? אין יותר מדיי, סביר שישלכו לך פשוט את הדוח שוב בדואר רשום ואם תרצה ללכת להישפט תוכל לומר שהשוטר רשם בדוח דברים לא מדוייקים.

עד כמה זה יעצור לך מול השופט? אול זה קצת יחזק את האמינות, אבל ככל הנראה ללא עדות או ראיה ממשית, לא יעזור יותר מדיי.

אתה טועה ומטעה.דוח לא נשלח שוב בדואר,למעט דוחות "הדבקה".קרא את תגובתי הקודמת לגבי ההודאה בעבירה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה טועה ומטעה.

חתימה היא אישור קבלה של העתק של הדוח בלבד.

אתה לא מודה בכלום ולא נעשה לך משפט בעת מסירת הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם תקרא ליד החתימה כתוב:"הנני מאשר קבלת העתק מהדוח"(ציטוט מהזיכרון),חתימה אינה הודאה בעבירה,ולא מונעת ממך מלהשפט/לערער על הדוח.השוטר פשוט יציין במידה ולא חתמת,מסרב לחתום,נמסר ביד.זה כל הסיפור.

אתה מחזק את דבריי - אם אתה לא חותם על קבלת העתק מהדוח, הוא לא נמסר לך ביד, אלא נשלח בדואר.

אתה טועה ומטעה.

חתימה היא אישור קבלה של העתק של הדוח בלבד.

אתה לא מודה בכלום ולא נעשה לך משפט בעת מסירת הדוח.

דברי הנהג קבילים בבית משפט. אתה כמובן לא חותם על 'הודאה' (זה לא אשמת רצח או אונס). אתה רק מאשר שזה מה שאמרת לשוטר באותו רגע, אף אחד לא אמר שאתה צריך להסכים איתו.

וכמו שרשמתי בסוף התגובה - בשורה התחתונה תחתום לא תחתום, זה לא ממש משנה.

ל'

פורסם

תודה על התשובות :)

אז אם אני מבין נכון, החתימה על הדו״ח רק מאשרת שאני מקבל העתק, ושם דבר מעבר.

למרות זאת, במידה ואני לא שבע רצון מכל הכתוב בדו״ח (התיאור על פי השוטר, תגובתי וכו׳), האם כדאי לסרב לחתום? האם אני אקבל העתק של הדו״ח בכל זאת?

תודה.

!AWDSOME

פורסם

עדיין תקבל העתק של הדו"ח בו מסומן בריבוע מיוחד כי סירבת לחתום ובריבוע נוסף מסומן כי קיבלת עותק.

לא ייתן לך שום דבר לסרב לחתום, זה לא מונע ממך לבקש המרה לאזהרה או ביטול או בקשה להשפט, ומה שנכתב תחת דברי הנהג גם לא מחייבים אותך בבית המשפט.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה מחזק את דבריי - אם אתה לא חותם על קבלת העתק מהדוח, הוא לא נמסר לך ביד, אלא נשלח בדואר.

אתה ממשיך להטעות.

בחתימה אין הודאה באשמה, אין אישור של נכונות הפרטים שנכתבו, גם לא על תגובה הנהג.

העדר חתימה גם לא מונע מתן הדו"ח ביד. אם נהג מסרב חתום השוטר יציין זאת וימסור את הדו"ח כרגיל.

נדירים המקרים שדו"ח נשלח בדואר אחרי שנהג נעצר בידי שוטר.

פורסם

הוא לא יקבל העתק נוסף,

מי שיתן לו את הדוח יכתוב במקום החתימה מסרב לחתום נמסר ביד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הלכתם רחוק מדיי, הרי אמרתי שבשורה התחתונה זה לא משנה..

אבל - אם בכל מקרה תקבל דוח ביד, ובכל מקרה חתימה לא מהווה אישור לכלום, אז למה יש צורך בחתימה?

פורסם

אישור מסירה, מאותה סיבה שאתה חותם על דואר רשום שאתה מקבל בסניף הדואר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אישור מסירה, מאותה סיבה שאתה חותם על דואר רשום שאתה מקבל בסניף הדואר

אתה לא תקבל את הדואר רשום שלך ללא חתימה.

פורסם

אבל אם הימנעות מחתימה היה מונע ממך לקבל את הדו"ח כמה מעם ישראל היה חותם?

לעומת זאת בדואר אתה רוצה לקבל את הדואר שלך ולכן יכולים להתנות את מתן הדואר בחתימה.

בכל מקרה זה פשוט אישור מסירה בדיוק כמו בדואר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...