Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שנה טובה לכולם.

לכל מי שזוכר/יודע כבר תקופה אני בהתלבטות להחליף את המוס באיזה "אוניה" אמריקאית ישנה.

למרות שתמיד אמרתי שבחיים לא אמכור את המוס..(NEVER SAY NEVER) שהשקעתי בה המון זמן,עצבים וכמובן כל החוויות 8).

ובאמת אחרי כמעט עשור עם המוס, מצאתי את המיועדת!

הנסיעה האחרונה עם המוס המגרגרת היתה מדהימה - "גיהוץ" זריז של 431 , הסנפה של האדי דלק וכמה שהתקרבתי להעביר את המפתח הלב דפק בטרוף:cry:.

שותים קפה צוחקים קצת ואז מניע את האונייה ויוצא לכיוון הבית, עולם אחר - חיוך מרוח מאוזן לאוזן (עוד שנייה הראש נופל אחורה :lol:), אומנם יש מלא עבודה אבל וואי וואי איזה דבר זה...הגג מקופל ,הריחוף על הכביש ,שקט של שיוט ב55 מייל, תוהה לעצמי אם יחסר לי הדחיפה של המוס, אבל לחיצה על הדוושה מזכירה לי מהר מאוד מה זה "429" מתחת למכסה מקדימה:twisted:.

תאחלו בהצלחה מקווה לסיים את העבודה תוך תקופה לא ארוכה...

uxnf.jpg

qbsx.jpg

8f5x.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש !

עד עכשיו לא ידעתי איזה רכב זה והוא הרקע בשולחן עבודה אצלי במחשב העלתי תמונה של הרקע שלי בשולחן עבודה רכב ממש יפה

old-and-classic-cars-hd-wallpaper-classic-car.jpg

פורסם
תתחדש !

עד עכשיו לא ידעתי איזה רכב זה והוא הרקע בשולחן עבודה אצלי במחשב העלתי תמונה של הרקע שלי בשולחן עבודה רכב ממש יפה

זה פורד או מרקיורי.

שלמה דן גדרון

פורסם

נימיץ במיטבה... תתחדש.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

מזל טוב, ברוך הבא למועדון בעלי הקדילאקים (המועדון לא קיים)...

תעשה לך טובה וקנה ספר יעודי לטיפול ברכב. קרא אותו מהתחלה לסוף ותחסוך עשרות שעות עבודה וטעויות.

שתהיה לך הנאה בהנעה.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה לכולם

תתחדש!

חלום של רכב !!!

תן איזה תמונה של התחת שלו ...

האמת שאין על ה"תחת" הזה:

zzdr.jpg

אבל גם זה לא רע -

pxml.jpg

ועוד אחרי שהילדים דאגו קצת להוריד אבק..xwiy.jpg