Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לאימפלה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

מאחל לכולנו שנה חדשה מבורכת ומלאה בשגשוג ובבריאות. אני מתכנן לרכוש 4 צמיגים חדשים לרכב שלי אימפלה 2005. המידות שלהם הן 225/60 - 16.

מישהו יכול לעזור לי לבחור צמיגים טובים ויותר חשוב מתאימים מכל הבחינות (קוד מהירות וכיוצא בזה) לרכב הנ"ל? מיותר לציין, שהמחיר משחק תפקיד לא מבוטל בעניין. תודה רבה מראש.

Roy Boy

פורסם

ראיתי שמוכרים פאלקן במידה שלך ב-1400 לרביעיה.

שווה לבדוק, זה יותר זול מהסינים אפילו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק, בדיוק ראיתי את הצמיג הפלקן הזה לפני שעתיים באינטרנט, אבל השאלה אם הוא שווה או לא? בכל זאת, מדובר פה בחלק מאוד חשוב באוטו שזה הצמיג. האם הפלקן צמיג אמין ובטוח?

Roy Boy

פורסם
שלום רב חברים,

מאחל לכולנו שנה חדשה מבורכת ומלאה בשגשוג ובבריאות. אני מתכנן לרכוש 4 צמיגים חדשים לרכב שלי אימפלה 2005. המידות שלהם הן 225/60 - 16.

מישהו יכול לעזור לי לבחור צמיגים טובים ויותר חשוב מתאימים מכל הבחינות (קוד מהירות וכיוצא בזה) לרכב הנ"ל? מיותר לציין, שהמחיר משחק תפקיד לא מבוטל בעניין. תודה רבה מראש.

שלום,

אני יכול להמליץ לך על צמיגי ניטו .צמיגי ניטו הם צמיגים תוצרת יפן שניתן להשיג בשתי דגמים במידה שלך.nitto nt830,nitto nt650 שניהם צמיגים איכותיים שמעניקים נוחות בנסיעה יחד אם ביצועים מעולים.

פורסם

אצלי יש פאלקן מלפני שנה וחודשיים, צמיג שקט מבית יפני (למרות שמיוצר בתאילנד) במחיר טוב. אם אתה מזמין רק תבדוק שנותנים לך מתאריך חדש יחסית ולא משהו ישן.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...