Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 ידני 1.4 שנת 08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום ראיתי פג'ו 206 one line pk שנת 2008 נפח 1.4 ידני שחורה.

מצב האוטו מבחוץ יפה חוץ ממכות חנייה, וצבע קצת דהוי באזור הגג (לטענת המוכר כי הרכב שחור והצבע דוהה).

הרכב עבר 113k יד שניה (יד ראשונה השכרה, וכרגע פרטית). מההתרשמות שלי בעל הרכב לא ביקר כמעט ביכלל במוסך.

אין לו מושג בנוגע לרכב שלו ומבחינתו הרכב לא נכנס למוסך כי לא היו לו שום בעיה שדרשה טיפול במוסך...(ספק לטיפולים בזמן) מהמבט שלי מתחת למכסה מנוע. מנוע שקט לא מוציא רעש חשוד כל האזור מאובק ויבש. ממבט למעלה אין סימני נזילה. ביגלל שהאוטו היה חם לא הייתה לי אפשרות לפתוח את הפקק שמן ופקק נוזל קירור.

כשתפתחי סוויטצ שמתי לב שחום המנוע עלה בפס אחד מעל ה90 מעלות ודרשתי מימנו שניבדוק את זה במוסך לפני שאנחנו ממשיכים. בנוסף נסעתי ברכב העברת ההילוכים הייתה נוחה קלאץ לא קשה הגה קל, ובכללי נסיעה חלקה בלי שום דבר מיוחד. הרכב עבר בדיקה במכון על ידי קונים אחרים, והמוכר שלח לי בדיקה לפני שבועיים שביצע רוכש פונטנציאלי.

הבדיקה מראה כך:

רעש בשסתומים (נקישות) - אני אישית לא שמעתי.

סימני דליפה בין ראש מנוע לבלוק שמן - מלמעלה הכל ניראה יבש.

רעידות בלחיצת דוושת בלם - כשנסעתי לא הרגשתי.

מצמד קשה - לא הרגשתי.

נזילת שמן מתיבת הלוכים.

רעש מתיבת הילוכים - לא שאני שמעתי.

-------------------------------------------------

הרכב עשה טיפול 90k לפני מכירה ולא עשה רצועת טיימניג.

בנוסף הטסט הוא עד יולי 14.

אם הרכב עשה בדיקה במכון ואלו התוצאות אין לי מה לבדוק אותו שוב.

מחירון הרכב הוא 36400 לפי יד 2

הבחור רוצה 25000

זה הרכב הרביעי שאני מסתכל עליו, וזאת הפעם הראשונה שאני קונה אוטו.

אני צריך את ניסיונכם בנושא.

פורסם

אמנם לא מניסיוני האישי(חברים) אבל בגדול ה-206 גיר ידני הוא אחלה רכב. חסכוני אמין וסוחב טוב..

מה שכן, יש לי כלל לגבי כל רכב שאני קונה, הקילומטרז צריך להיות נמוך יחסית. זו פשוט עוד אינדיקציה טובה

(בנוסף לבדיקה מסודרת וספר טיפולים מסודר) שאני קונה רכב במצב טוב. ו113k לשנת 2008 זה איכשהו

סביר אבל עם נטייה לתחום השלילי. ככה שמבחינתי זה אומר לקחת סיכון, במיוחד שבבדיקה עלו כמה דברים.

הייתי מציע לך למצוא רכב עם קילומטרז נמוך יותר( משהו כמו עד 15k לשנה שהרכב על הכביש).

בהצלחה

פורסם

מאיפה אתה בארץ? אם אתה מאזור המרכז, גש עם הרכב לאורן שירותי רכב או למוסך אמ הדרך ובקש להם לתת לך חוות דעת מקצועית על הרכב. שניהם מוסכים שמכירים את הרכב הזה בע"פ, על כל המחלות שלו. 10 דקות של בדיקה שלהם שווה יותר מ-100 הודעות שיכתבו לך כאן בפורום.

באופן כללי, העובדה שהבעלים של הרכב לא טרח לבצע טיימינג ברכב בן 5 עם 113 אלף קילומטרים זה לא סימן טוב וזה כן סימן להזנחה. ואם יש משהו שה-206 לא אוהבת, זה הזנחה. אל תקנה את הרכב לפני שתבדוק את מצב השמן ונוזל הקירור וקח בחשבון שיש סיכוי סביר שבקרוב תצטרך לעשות "ראש מנוע". המנועים האלו די אמינים אבל אם לא טופלו כראוי הראש מנוע שלהם הולך מהר. תתנחם בזה שזה לא מאוד יקר, סדר גודל של 1000-2000 ש"ח כולל טיימינג ועבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשתפתחי סוויטצ שמתי לב שחום המנוע עלה בפס אחד מעל ה90 מעלות

אם הרכב עומד מונע במקום הרבה זמן או נוסע בפקק בהילוך ראשון שני והמזגן כבוי, טמפ' מנוע יכולה לעלות לאיזור 97-98 מעלות וזה תקין. פס אחד מעל 90 בשעון הוא 100 מעלות.

פורסם

ככל הנראה, הרכב עם יותר מידי בעיות, לדעתי הסבלנות תשלם לך בסוף... תמתין עוד קצת עד שתמצא בדיוק מה שאתה מחפש :)

• תוכן חדש...