Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום סוף סוף קיבלתי את החבילה מ autogeek חבילה שיש לציין עלתה לי מאד ביוקר ,המוצרים שרכשתי הם, ה fk המפורסם,ציפוי קרמי של c quartz, ואת הערכה של dr colorchip, כל המוצרים עלו לי לא זול בכלל ופעם הבאה אני אחשוב פעמיים אם להזמין שוב מ autogeek, (לא מאשים אותם על מחיר המוצרים אלה על מחיר המשלוח) כל המוצרים עלו לי 112 דולר המשלוח עוד 75 דולר, וכמובן שגם המכס רצו חלק מהעוגה וחייבו אותי בעוד 250 ש"ח. סה"כ שלושת הפריטים עלו לי קצת יותר מ 900 ש"ח, סכום לא זול לכל הדעות.

בכל מקרה הסיבה שפתחתי את השרשור היא מכיון שרציתי לשתף אותכם בתהליך הניסוי שאני הולך לבצע, בתקופה האחרונה אני רואה המון שאלות לגבי כל מיני ציפויי נאנו, רק השבוע קנוורת פתח שרשור די מפורט לגבי ה opticoat, ושם נשאלו המון שאלות לגבי הציפוים השונים.

ממה שיצא לי לעבור על גבי השרשור לא באמת הבנתי כמה זמן ציפוי כזה אמור בעצם להחזיק, כל אחד אומר משהו אחר, אחד אומר כל החיים, אחד אומר שנתיים ואחד אומר שהציפוי לא משהו.

החלטתי שאני רוצה לשבור את המיתוסים ,לבצע את הניסוי בעצמי ובעצם לשתף אותכם, אני לא חושב שיש דרך טובה יותר על מנת להגיע למסקנה ברורה.

על הדרך אני גם מתכוון להשוות בין שתי מוצרים, opticoat vs cquartz

אז מה בעצם אני הולך לעשות:

אני מתכוון ליישם כל חומר בנפרד על רכב שונה, שתי הרכבים הם רכבים שיש ברשותי בבית ממודל 2012 ואחד ממודל 2013, בשביל לא ליצור אפלייה הרכבים הולכים לעבור את אותו תהליך הכנה, פלסטלינה, פוליש עדין להעלמת הסווירלס וכמובן יישום של הציפויים.

את העבודה עדיין לא החלטתי אם אני אעשה, מישהו מחברי הפורום שאני חושב שיתאים יותר לביצוע העבודה ממני (יש לי פחות נסיון בעבודת דייטלינג לעומת אנשים אחרים שראיתי כאן) או בעצם לפנות לאחד הדייטלרים שיש לנו בארץ.

במשך הזמן הרכבים לא יעברו שום טיפול מלבד שטיפה פעם בשבוע שבועיים, מידי פעם אני אחזור לכאן לדווח לכם על החומר, ועל התכונות שלו עם הזמן.

מקווה שסוף סוף נוכל לענות על השאלה אם זהו הפתרון הטוב ביותר והמשתלם ביותר בעצם.

צירפתי לכם מספר תמונות של החומרים,

ובנוסף תמונות עם מוצרים אחרים שיש ברשותי שאני מקווה שלא יהיה להם שימוש בזמן הקרוב מלבד החומרים לתחזוקה השוטפת.

אם למישהו יש עוד רעיון אשמח לשמוע.

שיהיה בהצלחה.

http://jpg.co.il/view/521f3c42ad157.jpg/

http://jpg.co.il/view/521f3c42bb657.jpg/

http://jpg.co.il/view/521f3c42ca8bd.jpg/

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

רעיון מעולה,נשמח כמובן לתמונות תוך כדי התהליך ,לפני אחרי וכו'.

ואולי אפילו אחת לחודש לעלות את שני הרכבים בתמונה כאן ,וננסה אולי להבחין,אם בכלל בשינויים כל שהם.

החומרים שקנית,לא ניתן להשיגם בארץ?

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, יהיה מעניין מאוד.

לדעתי בסוג של ציפויים כאלה אתה לא צריך לדווח כל חודש כי זה יהיה מיותר, מספיק פעמיים או שלוש פעמים בשנה כי במהלך השטיפות אתה בוודאי תשים לב כשתראה שינוי בציפוי ותדווח.

מה שכן, זה פרויקט וזה התחייבות לבצע מעקב ומקווה שתוכל לעמוד בזה.

תנסה לבצע את כל תיקוני הצבע והפגמים הקטנים לפני הציפוי אחרת זה ישאר כך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

סחתיין על היוזמה.

הערכה הזאת של dr colorchip נראית יותר מידי טוב, האם זה יוצא טוב כמו אחרי שיוף בנייר מים ופוליש בערכות המתחרות ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפי מה שאני ראיתי מפרסומים בפייסבוק זאת אכן הערכה המובילה, עד שאני לא אבצע את העבודה בעצמי לא אוכל בעצם לדעת,

יש לי פגמים מאד קטנים בצבע והיא אמורה לעבוד עליהם טוב יותר מאשר הערכות המתחרות.

פורסם

ניסוי מעניין מאוד.

אם אתה רואה את זה כאפשרי, הייתי שמח אם באחד מכלי הרכב ייושמו שני החומרים על אותה המשטח (נניח פס צר בקצה הגג, או החלק שבין החלון שבגג לחלון הקדמי יישמו עם חומר אחד ושאר המשטח עם חומר שני), הדבר ייתן אינדיקציה מדויקת על ההבדלים שבין החומרים - אם בכלל.

בכל מקרה - זו יוזמה ברוכה קבל ח"ח.

פורסם

תתחדש, עושה רושם שאתה הולך להנות בזמן הקרוב.

אתה יכול לספר קצת על dr colorchip?

מה ההבדל בינה לבין הערכות האחרות שנמכרות בשוק וכו'.

אני גם מעוניין להזמין איזושהי ערכה למילוי צ'יפים קטנים.

"יאללה בירי".

פורסם

קלות השימוש היא כל העניין....

פשוט מורח את ה"נקודות" או השריטה בצבע, אפילו לא חייב לדייק, אפשר גם טיפה מסביב ואפילו לתקן מעט עם האגודל העיקר שיכסה את הפגיעה.

אחרי זה לוקח תמיסה מהערכה ופשוט מרטיב מטלית פשוטה עם סיבים כמה שיותר קצרים, עדיפות לחוצלה ישנה שלא צריך עם תמיסה ועובר על השטח כמה פעמים וזהו...וואלה (:

אני הזמנתי ערכה אחרת של PAINTS4U, צריך למלא את הפגיעה בשכבות של צבע כמה שיותר מדויק עד לכיסוי כמעט מוחלט וכמובן שיש להמתין כחצי שעה עד שעה בין שכבה לשכבה.

אחר כך עושים אותו דבר עם הלכה, ממלאים שכבה אחרי שכבה עד שהלכה עולה מעט מעל פני שטח הצבע מסביב.

לוקחים נייר מים 2000 מהערכה וספוג קטן, עוטפים את הספוג בנייר, טובלים במים ומיישרים את הלכה עם פני השטח האחרים.

אחרי זה לוקחים את הפוליש מהערכה ועוברים על השטח המלוטש עד למראה מושלם.

לוקח הרבה יותר זמן, לא יודע מבחינת העמידות מה עמיד יותר אבל קלות השימוש מאוד מפתה יש לציין של ה DR COLORCHIP.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני בדיוק עכשיו יורד לבצע את השטיפה השבועית ולנסות להשתמש בערכה תמונות בקרוב!

פורסם
קלות השימוש היא כל העניין....

פשוט מורח את ה"נקודות" או השריטה בצבע, אפילו לא חייב לדייק, אפשר גם טיפה מסביב ואפילו לתקן מעט עם האגודל העיקר שיכסה את הפגיעה.

אחרי זה לוקח תמיסה מהערכה ופשוט מרטיב מטלית פשוטה עם סיבים כמה שיותר קצרים, עדיפות לחוצלה ישנה שלא צריך עם תמיסה ועובר על השטח כמה פעמים וזהו...וואלה (:

אני הזמנתי ערכה אחרת של PAINTS4U, צריך למלא את הפגיעה בשכבות של צבע כמה שיותר מדויק עד לכיסוי כמעט מוחלט וכמובן שיש להמתין כחצי שעה עד שעה בין שכבה לשכבה.

אחר כך עושים אותו דבר עם הלכה, ממלאים שכבה אחרי שכבה עד שהלכה עולה מעט מעל פני שטח הצבע מסביב.

לוקחים נייר מים 2000 מהערכה וספוג קטן, עוטפים את הספוג בנייר, טובלים במים ומיישרים את הלכה עם פני השטח האחרים.

אחרי זה לוקחים את הפוליש מהערכה ועוברים על השטח המלוטש עד למראה מושלם.

לוקח הרבה יותר זמן, לא יודע מבחינת העמידות מה עמיד יותר אבל קלות השימוש מאוד מפתה יש לציין של ה DR COLORCHIP.

תודה!

על פניו נשמע שהדוקטור קל מאוד לשימוש, מעניין אם יש קאץ' כלשהו.

"יאללה בירי".

פורסם
אני בדיוק עכשיו יורד לבצע את השטיפה השבועית ולנסות להשתמש בערכה תמונות בקרוב!

הרגת אותי מסקרנות

איפה התמונות? :wink:

• תוכן חדש...