Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

צריך ייעוץ, אני אבוד...

מחפש רכב שיהיה אמין בעיקר, בטיחותי, שומר ערכו, ונוח, וכמובן תא מטען מספק לעגלה וכיוצא בזה. נוסעים כמות קילומטרים ממוצעת.

הסכום הוא עד 50 אלף.

עכשיו אני תקוע, לא יודע מה להעדיף?? i30(בעיקר ליסינג, והרכב לא כזה זול) או סקודה פאביה סטיישן(מפחד מהמנוע-גיר, יש לי סיבה?) ניסאן טידה אולי? או משהו אחר?(פה אתם נכנסים).

מה אתם אומרים? תודה לכם אנשים יקרים!

פורסם

אני הייתי מוציא את הפאביה מהרשימה. תבצע נסיעת מבחן ותחליט, הבחירה בניהם זה עניין של טעם ודרישות.

אני הייתי הולך על (יונדאי/ניסאן) הראשונה שהייתי מוצא במצב יותר טוב, יש מלא רכבים כאלה בליסינג בתקציב שלכם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דווקא הייתי הולך על פאביה סטיישן

הייתה לי כזאת שנתיים שנסע בערך 90,000 ק״מ אצלי ועוד 60 אצל מישהו אחר

0 תקלות, 0 פעמים הרכב נתקע,נכנס למוסך לטיפולים שוטפים בלבד. אחזקה זולה, טיפולים נוחים וצריכת דלק עממית.

רכב סופר מיני עם בגאג גדול, נוחות נסיעה, ישיבה גבוהה ואבזור מספק למחיר

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הצעה אחרת שכדאי לשקול במסגרת התקציב שלך היא יונדאי אקסנט, אמינה ושומרת על סחירות טובה, תא מטען יחסית מרווח שיכול להכיל עגלה ללא כל קושי, רכב שיענה יפה על הצרכים של משפחה.

בהצלחה

פורסם

אם מדובר ב 50,000 שקלים שכולם ברשותך כרגע (כלומר ללא הלוואות) הייתי רוכש רכב חדש עם הלוואה קטנה.

רכב בגודל של I20.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...