Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שוקל לקנות הונדה סיוויק שנים 2009-2010, מנוע 1800.

מהי צריכת הדלק האמיתית של הרכב הזה? והאם יש הבדל בצריכה בין השנים 2009-2010 או שזה אותו רכב בדיוק ללא שינויים?

והאם יש לו בעיות מיוחדות או שבכללי זה רכה אמין?

כרגע ברשותי סיוויק 2003, מנוע 1600, כל הטיפולים מבוצעים בקפידה לפני הזמן, אני חושב שחוץ מטיפולים שוטפים אף פעם לא הייתה תקלה כלשהי (טפוטפוטפו), הצריכה עומדת על 1-13 משולב, בנסיעה רגועה.

שלומי

פורסם

מה זה צריכת דלק אמיתית ? כל נהג בעל הרגלי נהיגה משלו ותוואי נהיגה משלו. באופן כללי ניתן לומר שהסיוויק האמורה כלל לא רעה בנתוני צריכת הדלק , ויש משפחתיות 1.6 אוטומטיות יותר גרועות ממנה.

מנסיון אישי ממודל 2009 - בנסיעה מתונה בעיר 1:10 . אם לוחצים בנדיבות ומושכים לסל"דים גבוהים ניתן לקלות להגיע ל 1:7

בעיר.

באופן מקביל בבינעירוני - נסיעה מתונה ב - 90 עד 100 קמ"ש נותן תוצאה מכובדת של 1:15. אם לוחצים - יורד ל 1:12 לערך או אף גרוע מכך.

בכללי הרכב אמין מאוד , אם כי כתלות באיכות הטיפול בו.

פורסם

הרכב ידוע בצריכת דלק טובה יחסית לפלח המשפחתיות ובאמינות גבוהה, ומצד שני במחיר גבוה יותר ממשפחתיות מקבילות. הבעייה היחידה שאני מכיר היא תושבת מנוע שדורשת החלפה מתישהו (תלוי באופן השימוש ובמזל...), עניין של סביב אלפיית שקלים.

מה זה צריכת דלק אמיתית ? כל נהג בעל הרגלי נהיגה משלו ותוואי נהיגה משלו. באופן כללי ניתן לומר שהסיוויק האמורה כלל לא רעה בנתוני צריכת הדלק , ויש משפחתיות 1.6 אוטומטיות יותר גרועות ממנה.

נכון מאוד.

מנסיון אישי ממודל 2009 - בנסיעה מתונה בעיר 1:10 . אם לוחצים בנדיבות ומושכים לסל"דים גבוהים ניתן לקלות להגיע ל 1:7 בעיר.

:shock:

יש לי את הרכב שנת 2006 (ההבדלים לעומת 2009-10 הם קוסמטיים בלבד), ואפילו אם אנחנו נוסעים בעיר ארבעה ברכב + מזגן אני לא מגיע לצריכה של 1:7. נסיעה עירונית זה סביב 1:10, בינעירוני בנסיעות ארוכות (אילת/צפון) מגיע גם ל- 1:16!

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

יש לי סיויק 2006 4 דלתות עם מנוע 1.8 אוטומטית 5 הילוכים (לא רובוטית). אני נוסע רגוע בעיר אני מגיע ל 10-11 ק"מ/ל' (עם מזגן 10 ק"מ/ל').

מחוץ לעיר במהירות 90-100 קמ"ש בקלות אני מגיע ל 16.5 ק"מ/ל' עם מזגן (עדיין לא יצא לי לבדוק ללא מזגן אני מאמין שמגרדת את ה 18 ק"מ/ל').

איתמר.

פורסם
יש לי סיויק 2006 4 דלתות עם מנוע 1.8 אוטומטית 5 הילוכים (לא רובוטית). אני נוסע רגוע בעיר אני מגיע ל 10-11 ק"מ/ל' (עם מזגן 10 ק"מ/ל').

מחוץ לעיר במהירות 90-100 קמ"ש בקלות אני מגיע ל 16.5 ק"מ/ל' עם מזגן (עדיין לא יצא לי לבדוק ללא מזגן אני מאמין שמגרדת את ה 18 ק"מ/ל').

איתמר.

מדוייק ומשקף בהחלט את הצריכה.

אגב ב4 דלתות אף פעם לא הייתה תיבה רובוטית.

STI 2004

• תוכן חדש...