Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורה ראשית אדפטיבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שמדובר רק על עוקבי פניה. להבנתי, כאשר אומרים תאורה אדפטיבית מתכוונים לכך שהרכב מתאים את פיזור, עוצמת וזווית האלומה בהתאם לתנאי הדרך: עליות, ירידות, רכבים המגיעים ממול, סיבוב (לא רק להאיר לתוך הסיבוב אלא גם לא לסנוור את הבאים ממול) וכו'.

לא התייחסתי לאדפטיבית. התייחסתי להודעה שציטטתי לגבי עוקבי פנייה. אי-מאן כתב שב67, ואני ציינתי שהיה כבר בשנת 55.

וכבר ב56 היתה לקאדילק מערכת להחלפה אוטומטית בין אור דרך לאור מעבר

חבל שעברו כמעט 50 שנים, ועדיין לא מדובר במשהו שהוא סטנדרטי בכל רכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא התייחסתי לאדפטיבית. התייחסתי להודעה שציטטתי לגבי עוקבי פנייה. אי-מאן כתב שב67, ואני ציינתי שהיה כבר בשנת 55.

חבל שעברו כמעט 50 שנים, ועדיין לא מדובר במשהו שהוא סטנדרטי בכל רכב.

האמת שכתבתי באופן כללי. פשוט היו הרבה תגובות כאילו תאורה אדפטיבית=עוקב פניה (בלבד).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...