Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם רציתי לברר מה השווי של מספרי רישוי ישנים דוגמה א 500 כנראה משנות החמישים תודה לכולם

חיכיתי שנמרוד רחמימוב יענה , יש לו מידע ענק בנושא , ומכיוון שלא , קבל תשובה.

מ 1948 ועד 1958 מספרי לוחיות הרישוי היו בני שלוש, ארבע או חמש ספרות וליד המספר צוינו באותיות המחוזות שהקצו את לוחית הרישוי:

ים – ירושלים, ת – תל אביב, כ – חיפה (כרמל), נ – נגב, ג – גליל, מ - משטרה, צ – צבא,

היו לוחיות רישוי עם האות א שהפירוש הוא ארעי.

אני זוכר כילד שהייתי נוסע עם אבי לנמל להוציא את המשאיות של הקיבוץ הרכב היה מקבל מספר ארעי(א) וכך הוא יכל לנוע בכבישים עד להתקנת הארגז ומעבר התקינה ולאחר מכן הוא קיבל את המספר הקבוע.

הלוחית היתה בצבע שחור והכיתוב בלבן.

אם אני זוכר טוב (ואולי לא) במרבית המקרים הספרות לא הוטבעו אלא נרשמו במכחול.

צביקה מרגלית

פורסם

מספרי א' היו מקבלים ל 24 שעות ובד"כ הם היו רקע שחור עם אות א ומספר בלבן. במקרה אחד שאני זוכר רצו 5 ל"י עבור הכנת לוחית זמנית שבסך הכל היתה צבוע בשחור על פח ללא מספרים בולטים. אבא שלי קנה בריסטול שחור וצייר עליו בצבע לבן את המספר והדביק את זה עם גומיה סביב מספר אחר שהיה על הרכב. הרכב נסע מת"א לירושלים ולא היתה התערבות משטרתית בענין.

5 ל"י היה אז יותר מחצי מיכל דלק של אוטו אמריקאי.

שלמה דן גדרון

פורסם

שיא הרצינות לא בצחוק יש לי את האות ז 5005 שתי לוחות +Mמספר ובצד השני י-מ שאני יודע שזה מנדט + ירושלים אני מנסה להעלות תמונה ולא מצליח וכסף זה עינין אחר

פורסם
שיא הרצינות לא בצחוק יש לי את האות ז 5005

מתנצל על הציניות, אבל באמת לא זכור לי סימון כזה. עדיין בספק לגבי האוטנטיות...

עודד

פורסם

עדכון לגבי מחירי מספרים ישנים קיבלתי הצעה של 900 שח למספר כנראה שאין שווי ממשי למספר אלה למי שממש רוצה אותם ומוכן לשלם

פורסם

900 ש"ח :shock::shock::shock:

על מספר

לדעתי תמכור מהר לפני שיתחרט

אבל מצד שני אולי אני לא מבין כלום.

יש תוכנית בערוץ ההיסטוריה על שני אנשים שמסתובבים בארה"ב ואוספים גרוטאות ומוכרים אח"כ, (ציידי הגרוטאות או משהו כזה )

אתה קיבלת הצעה של 250 $ על מספר , שם לא ראיתי שהגיעו למחירים כאלו, לא על שלט כזה קטן.

גם על דברים הרבה יותר ישנים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...