Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התחלתי בפירוק ראש מנוע מאזדה 323 שנת 1997 .

רציתי לשאול

לגבי פירוק ראש המנוע האם קודם מפרקים מערכת הזרקה או שהיא מתפרקת ביחד אם הראש?

תודה מראש אשמח לעוד הסברים על אופן הפירוק.

פורסם

ליד בית הטרמוסטט יש כמה שקעים תנתק אותם ואת הראש מוציאים יחד עם סעפת היניקה, ללא הסעפת פליטה שאותה משאירים ברכב.

לפרק טיימינג.

בין בלוק המנוע לבין סעפת היניקה יש תומך לפרק רק את שני הברגים שתפוסים לסיפת היניקה.

לפרק תושת מנוע ימנית ואת הזרוע שלה שמחובר לראש המנוע, ישנם 2 ברגים של הזרוע הזו שקשה קצת להגיע אליהם.

אם אתה שואל שאלה כזאת איך אתה רוצה לפרק ראש מנוע ולתקן אותו?

פורסם

תודה על התגובה .

אני יכתוב יותר פרטים כיון שאני לא בטוח שאנו מדברים על אותו הדבר.

מדובר על מאזדה 323 מנוע נפח 1.6 שנת 1997 המנוע נראה כך תודה מראש

b6sohc16v.jpg

פורסם

אם כך מדובר במאזדה 323 סדאן.

ברכב הזה המנוע מאוד פשוט וקל לעבודה, השאלה היא אם אתה יודע מה לעשות בעת שיפוץ ראש מנוע אחרת כל ההשקעה שלך תיזרק לפח.

בכל מקרה מערכת ההזרקה או ליתר דיוק ראש המנוע יוצא יחד עם סעפת היניקה, מזרקים והכל יוצא החוצה.

אחר כך צריך להפריד את סעפת היניקה לפרק הכל מהראש ולשלוח אותו לשיפוץ, יישור ראש, שילייף שסתומים, הח' גומיות שסתומים, החלפת אטמים וכו.

פורסם

אני מקווה להצליח וגם אם לא לומדים מזה להמשך זה רכב שאין לי מה להפסיד אני אשמח על כל מידע בנושא

ותדה על המידע .

פורסם
אני מקווה להצליח וגם אם לא לומדים מזה להמשך זה רכב שאין לי מה להפסיד אני אשמח על כל מידע בנושא

ותדה על המידע .

כל הכבוד על הרצון ובהצלחה. תעלה תמונות אם תוכל. :)

פורסם

לבינתים אני מתקשה בפירוק החיבור של סרעפת היניקה אין גישה טובה

צריך אולי לנסות לבא מתחת לאותו הבעיה שהוא מאד נמוך ואין מקום אפילו לשכב מתחתיו

פורסם

אתה צריך להעמיד את הרכב על בוקים כי ישנם מצבים בהם ברגים ניתנים לשיחרור רק בגישה מתחת לרכב. אל תעיז לעשות את זה עם ג'ק מיסכן אלא רק עם בוקים. מהיכן אתה בארץ?

פורסם
אם כך מדובר במאזדה 323 סדאן.

ברכב הזה המנוע מאוד פשוט וקל לעבודה, השאלה היא אם אתה יודע מה לעשות בעת שיפוץ ראש מנוע אחרת כל ההשקעה שלך תיזרק לפח.

בכל מקרה מערכת ההזרקה או ליתר דיוק ראש המנוע יוצא יחד עם סעפת היניקה, מזרקים והכל יוצא החוצה.

אחר כך צריך להפריד את סעפת היניקה לפרק הכל מהראש ולשלוח אותו לשיפוץ, יישור ראש, שילייף שסתומים, הח' גומיות שסתומים, החלפת אטמים וכו.

חייב לפרק טיימינג.

אם אתה חושב שאתה לא מסוגל לעבודה הזו אל תיכנס אליה כי זה כמו לקפוץ ראש לבריכה ריקה.

לבינתים אני מתקשה בפירוק החיבור של סרעפת היניקה אין גישה טובה

צריך אולי לנסות לבוא מתחת לאותו הבעיה שהוא מאד נמוך, ואין מקום אפילו לשכב מתחתיו

סעפת היניקה ולא סרעפת...

קרא והתייחס להדגשתי בכחול באדום ובשחור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תוריד ספר עם הוראות עבודה ותקרא אותו כמה פעמים לפני שאתה פותח את הבורג הראשון, תוודא שיש ברשותך את כל הכלים שלא תתקע באמצע העבודה.

במידה ולא תבין משהו לאחר קריאת ההוראות תפנה את השאלות לכאן ואנו נשמח לענות לך.

אין בעייה שתלמד, אבל תעשה את זה בדרך הנכונה.

פורסם
תוריד ספר עם הוראות עבודה ותקרא אותו כמה פעמים לפני שאתה פותח את הבורג הראשון, תוודא שיש ברשותך את כל הכלים שלא תתקע באמצע העבודה.

במידה ולא תבין משהו לאחר קריאת ההוראות תפנה את השאלות לכאן ואנו נשמח לענות לך.

אין בעייה שתלמד, אבל תעשה את זה בדרך הנכונה.

מאיפה מורידים ספר עם הוראות עבודה ?

נראה לי שיש לי את הכלים הנדרשים!

ללמוד זה תמיד טוב ותודה על התגובות

פורסם

תודה על הספר

זה נראה הרבה יותר מסובך ממה שחשבתי בהתחלה אבל לפחות אני יודע את הכיוון

• תוכן חדש...