Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו לכל גוף מסחרי, יהיה פה אינטרס כלכלי (שזה בסדר) אבל הצעד יהיה אחורה להערכתי ולצערי.

ובלי שום קשר לרכישת מסלולים, אם החוקים המטופשים והמיותרים לקיום אירועים חוקיים לא ישתנה לא יהיו פה אירועים עממיים שהם הבסיס לקיום ספורט מוטורי.

פורסם

ובלי שום קשר לרכישת מסלולים, אם החוקים המטופשים והמיותרים לקיום אירועים חוקיים לא ישתנה לא יהיו פה אירועים עממיים שהם הבסיס לקיום ספורט מוטורי.

מסכים לגמרי.

קצת יותר גמישות בחוק הספורט המוטורי תוכל לעשות פה נפלאות.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

צעד קדימה, בערך כמו שהיה עם תנובה שנרכשה על ידי חברת השקעות פרטית.

העלו מחירים, הפכו למונופול, זימברו את הצרכנים והגדילו רווחים.

במקרה הזה מהגדלת רווחים אנחנו יכולים רק להרוויח, על מנת להגדיל רווחים יש להגיע לקהל יעד רחב יותר ובמחירים והזמינות של היום זה פחות רלוונטי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הוא מהמר כפייתי לדעתי. הוא בטח חושב אין תחרות בארץ משמע אני אהיה מונופול ללא מתחרים.

אין לו שמץ של מושג מה הישראלים אוהבים ואיך פועל שוק המסלולים בכלל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני קורא את הכתבה ורואה רק טוב,אז נכון, מבחינה כלכלית יכול להיות שנשלם יותר אבל נקבל הרבה יותר, אני רואה פה בהחלט צעד קדימה ומקווה שהוא יישם גם חצי ממה שהוא הבטיח בכתבה, זה יהיה מצויין.

Miata ND2

פורסם
הוא מהמר כפייתי לדעתי. הוא בטח חושב אין תחרות בארץ משמע אני אהיה מונופול ללא מתחרים.

אין לו שמץ של מושג מה הישראלים אוהבים ואיך פועל שוק המסלולים בכלל.

מאיפה לך מה הוא יודע ומבין ומה לא?

או שלדעתך הוא עשה את הכסף שלו מזכיות בווינר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מה במסלולים שווה 20 מליון? מה יש להם חוץ מידע שיש לאחרים?

באמת לא ברור.

כדי להקים פה מסלול כמו שצריך (שע"פ הכתבה זאת המטרה הסופית שלו) בכל מקרה הוא יאלץ להביא מומחים מחו"ל (או כך אני מקווה) ולא להשתמש ב"מומחים" שיש בארץ...

מגאן 265

פורסם
מאיפה לך מה הוא יודע ומבין ומה לא?

או שלדעתך הוא עשה את הכסף שלו מזכיות בווינר.

מההבנה וההכרה שלי באיך פותחים תכנית עסקית, יש בו תכנית מגלומנית משהו. שלא לדבר על מדינה שבכלל לא מסתכלת לכיוון הזה. מי הם הלקוחות שלו? האם יש מספיק רכבים שיכולים לבוא ולחזור כל תקופה למסלול ? זה משהו אחר שטרם היה בארץ והרוב אצלנו במדינה ההפך הגמור. זה לא נועד לישראלי הממוצע (משכורת)

בקיצור בו נחכה ונראה בעוד 5 שנים, אני רשמתי בלו"ז. זאת כתבת יח"צ לחברה שלו וזה לא פעם ראשונה שכלכליסט עושה זאת (אני דיי תופס מהם בעיתונות הכלכלית) וחבל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זאת כתבת יח"צ לחברה שלו וזה לא פעם ראשונה שכלכליסט עושה זאת (אני דיי תופס מהם בעיתונות הכלכלית) וחבל.

1+

ואין סיכוי שהחברה נמכרה בכל כך הרבה כסף. גם זה נועד להגדיל ולפאר את "רובינקו".

לגבי קידום הספורט, ושאר החלומות בכתבה, נחייה ונראה

לדבר כולם יודעים

פורסם

אני מאחל לו שכל מה שהוא אמר יהיה נכון, ושספורט מוטורי יהפוך למעט יותר נגיש כלכלית כלפי רוב האוכלוסייה, כי נכון להיום המחירים מונופול לכל דבר, בדיוק כמו שאר עולם הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...