Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לדעת מה החסרונות בקניית רכב מליסינג 0 ק"מ וממה אני צריך להיזהר, מלבד כמובן שאני לא יד ראשונה. וכמה הנחה מקבלים בד"כ בליסינג לעומת היבואן? אם נניח הפיאסטה החדשה עולה 99 ביבואן, בכמה אני יכול להוציא אותה בליסינג?

פורסם

ראיתי בכמה מקומות שמציעים אותה בערך ב87

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם אתה מודע לנושא ה"יד" וערך המכירה של הרכב אתה צריך להתחיל להזהר רק כאשר אתה יוצא לכביש.

בכל זאת שים לב שבמרבית החברות היד הראשונה רשומה כליסינג אבל יש כאלה שבהן הרישו הוא של יד ראשונה פרטית (לדוגמא - אלדן).

לגבי מחיר המכירה - ההפרש מול מחיר יבואן משתנה בהתאם לדגם, ויכול לנוע בין אחוזים בודדים לכ-20%. צריך לערוך סקר שוק מקיף כיון שההפרש יכול להגיע לאלפי ש"ח אפילו בין סוכנויות סמוכות. כמוכן שים לב להבדלים ברמות הגימור בין הרכבים המוצעים, בסוכנויות הליסינג תמצא לא מעט רכבים ברמת גימור נמוכה שכלל אינה מוצעת בסוכנויות היבואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...