Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני חברות ביטוח לשני נהגים ברכב אחד, אפשרי?

אין לי בטיוח לאוטו של אבא שלי ואני נהג חדש והייתי רוצה לבטח את האוטו שלו למשך תקופה של שבוע,

אז אפשרי שאני יעשה את זה בזמן שלו יש את הביטוח שלו?

ואפשרי לעשות ביטוח מקיף + חובה לתקופה של שבוע?, ובמידה ולא אפשרי לעשות ביטוח לשנה ולבטל אחרי שבוע?

פורסם

שלום לך וברוך הבא לפורום.

כפי שאני יודע, כל חברת ביטוח מוציאה פוליסה על שם בעל הרכב בלבד. אם אביך רשום כבעל הרכב אז אי אפשר להוציא תעודות על נהגים שונים. לעומת זאת, כן אפשר להוציא כמה פוליסות ביטוח מחברות שונות על אותו רכב ועל אותו שם אבל כפי שאתה מתאר לעצמך זה מיותר ולא הגיוני בעליל.

לגבי עשיית ביטוח לשנה וביטול. יש אפשרות לעשות ביטוח שכזה אבל אז, אתה תקבל החזר נמוך יותר ממה שהיית צריך לקבל. חלק רואים בזה בתור קנס אחרים יגידו לך שזה מוצדק כי חברת הביטוח נתנה לך תעריף של 365 ימים. כמו שבסופר יש הבדל כאשר אתה קונה בקבוק קולה בודד לבין שאתה קונה ארגז ככה זה עם הביטוח. יותר ימים תעריף נמוך, פחות ימי ביטוח תעריף גבוה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
שלום לך וברוך הבא לפורום.

כפי שאני יודע, כל חברת ביטוח מוציאה פוליסה על שם בעל הרכב בלבד. אם אביך רשום כבעל הרכב אז אי אפשר להוציא תעודות על נהגים שונים. לעומת זאת, כן אפשר להוציא כמה פוליסות ביטוח מחברות שונות על אותו רכב ועל אותו שם אבל כפי שאתה מתאר לעצמך זה מיותר ולא הגיוני בעליל.

לגבי עשיית ביטוח לשנה וביטול. יש אפשרות לעשות ביטוח שכזה אבל אז, אתה תקבל החזר נמוך יותר ממה שהיית צריך לקבל. חלק רואים בזה בתור קנס אחרים יגידו לך שזה מוצדק כי חברת הביטוח נתנה לך תעריף של 365 ימים. כמו שבסופר יש הבדל כאשר אתה קונה בקבוק קולה בודד לבין שאתה קונה ארגז ככה זה עם הביטוח. יותר ימים תעריף נמוך, פחות ימי ביטוח תעריף גבוה.

ומה לגבי הפול?

פורסם
שני חברות ביטוח לשני נהגים ברכב אחד, אפשרי?

אין לי בטיוח לאוטו של אבא שלי ואני נהג חדש והייתי רוצה לבטח את האוטו שלו למשך תקופה של שבוע,

אז אפשרי שאני יעשה את זה בזמן שלו יש את הביטוח שלו?

ואפשרי לעשות ביטוח מקיף + חובה לתקופה של שבוע?, ובמידה ולא אפשרי לעשות ביטוח לשנה ולבטל אחרי שבוע?

מנסיון אישי - אפשרי גם אפשרי,אבל אבא שלך הוא זה שצריך לבצע את הפעולה (כיוון שהוא בעל הנכס המבוטח - הרכב).

כאשר שהיתי כמה שנים בחו"ל, בכל ביקור שלי בארץ אמא שלי הייתה מצרפת אותי לביטוח המקיף שלה וחבר מאוד טוב שלי היה עושה גם כן את אותו הדבר. פשוט מרימים טלפון לסוכן/חברת הביטוח ומבקשים שמיום X ועד ליום Y, תצורף לביטוח.

באופן יחסי, התעריף היומי הוא יקר בהשוואה לתעריף השנתי, אך עדיין משתלם.

פורסם

כל הפוליסות מותנות בזה שאתה נוהג בהסכמת בעל הרכב. אם הוא מסכים אז שיוסיף אותך לשבוע ואם הוא לא מסכים לא משנה איזו פוליסה תעשה

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כל הפוליסות מותנות בזה שאתה נוהג בהסכמת בעל הרכב. אם הוא מסכים אז שיוסיף אותך לשבוע ואם הוא לא מסכים לא משנה איזו פוליסה תעשה

אז בביטוח שלו אומרים שאי אפשר בגלל שאני מתחת לגיל 21, אז אפשרי בכל זאת בביטוח אחר?

פורסם

טכנית זה אפשרי אבל בשביל שבוע זה לא שווה את המאמץ והבירוקרטיה.

מכיוון שלאבא שלך כבר יש ביטוח, הוספה שלך לשבוע (אם חברת הביטוח הייתה מסכימה) היא פשוטה.

חברת ביטוח אחרת תצטרך ל"הקים" את הביטוח מאפס על כל הבירוקרטיות הקשורות בכך.

פורסם

שלום,

האם מדובר ברכב פרטי של אביך או רכב עבודה שלו \ליסינג תפעולי?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

האם מדובר ברכב פרטי של אביך או רכב עבודה שלו \ליסינג תפעולי?

רכב פרטי שלו שמשמש אותו לעבודה שלו (עצמאי)

פורסם

אפשר הכל וזו שאלה של מחיר. אם זו לא אחת מחברות הביטוח הישיר שידבר עם הסוכן שלו והוא יסדר לו את זה או ע"י הוספתך לפוליסה הקיימת או ע"י החלפת פוליסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפי דעתי הדבר אפשרי, מה שלא אפשרי זה לקבל שיפוי משתי החברות על אותו הנזק.

אבל: הרבה יותר זול זה להוסיף אותך לתקופה מוגבלת דרך הפוליסה המקורית.

פורסם

אם אתה צריך אוטו למספר ימים קטן תשקול השכרה של רכב מינימלי בעלות של כ100 שקלים ליום. אני מאמין שיצא סדר גודל אותו דבר ואולי פחות. להתעקש על ביטול השתתפות עצמית (אפילו בתוספת תשלום) ויש לך רכב עם ביטוח והכל.

בהצלחה,

אור.

פורסם

אני לא מבין דבר אחד,

איך אפשר לבטח רכב אחד ב-2 חברות ביטוח?

כלומר לצורך העניין אני מחזיק ברכב בשווי 100K שקלים, אני יכול לבטח אותו ב-2 חברות ביטוח?

ומה אז, אם הרכב עבר טוטאל לוסט לקבל פיצוי מ-2 חברות הביטוח? (כלומר 200K שקלים במצטבר).

אשמח להשכיל כי זה לא נראה תקין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואתה צודק!

לפי דעתי הדבר אפשרי, מה שלא אפשרי זה לקבל שיפוי משתי החברות על אותו הנזק.

אבל: הרבה יותר זול זה להוסיף אותך לתקופה מוגבלת דרך הפוליסה המקורית.

• תוכן חדש...