Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי יונדאי גטס שנת 2007 (מנוע 1600), הרכב אוטומט ועבר בערך 90,000 ק"מ). לאחרונה אני מרגיש חריקות בשעות הבוקר של הבלמים, דבר שלא קרה עד לפני שבועים ומעבר לכך מרגיש לי שלפעמים אני צריך להפעיל יותר כח מפעם על מנת לבלום (טבעי, סהכ, אבל עד גבול מסוים). מבקש המלצה על מוסך אמין ומקצועי (!!!) להחלפת בלמים (אני לא יודע אם רק רפידות או גם דיסק). דבר שני, אני חושב שהגיע הזמן להחליף צמיגים, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על צמיגים טובים, עד 300 ש"ח לצמיג.

תודה!

עריכה

כשאני חושב על זה, לא ציינתי את הגודל שאני מבקש, כשאני ממשיך לחשוב על זה, אני לא יודע ואין לי את הרישיון רכב לידי. אלה הצמיגים המקוריים של הרכב, זה בטח חייב להיות לפי סטנדרט מסוים, לא?

• ספונסר פורום
פורסם

כמדומני אתה מאזור ראשון לציון ושם יש כמה וכמה מוסכים טובים שיוכלו לבדוק את המצב של הבלמים ברכב שלך.

פנה אל מוסך שי שירותי רכב או אל מוסך איציק פלדמן. על שניהם תוכל לקרוא חוות דעת טובות בקישורים שצירפתי לך ושניהם יוכלו לעזור לך לאבחן את הבעיה.

לגבי הצמיגים, כמדומני המידה הסטנדרטית של יונדאי גטס בשנה הזאת הייתה 175/65R14. במידה הזאת יש צמיג טוב של קלבר במחיר סביר מאוד כאן:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=2423&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=77B495DC134A329151EFA685

פורסם
באיזה איזור בארץ אתה רוצה לטפל ברכב שלך?

כמו שעזרה ציין, עדיפות לראשון / חולון.

כמדומני אתה מאזור ראשון לציון ושם יש כמה וכמה מוסכים טובים שיוכלו לבדוק את המצב של הבלמים ברכב שלך.

פנה אל מוסך שי שירותי רכב או אל מוסך איציק פלדמן. על שניהם תוכל לקרוא חוות דעת טובות בקישורים שצירפתי לך ושניהם יוכלו לעזור לך לאבחן את הבעיה.

לגבי הצמיגים, כמדומני המידה הסטנדרטית של יונדאי גטס בשנה הזאת הייתה 175/65R14. במידה הזאת יש צמיג טוב של קלבר במחיר סביר מאוד כאן:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=2423&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=77B495DC134A329151EFA685

תודה עזרה על הטיפים. כנראה באמת אקפוץ לשי. אתה יודע אולי כמה בערך יכול לעלות טיפול בלמים לגטס? בדקתי הבוקר את מידת הצמיגים ברכב ופגעת בול 8) יש עדיפות לסדר הטיפול? צמיגים חדשים ואז בלמים או להיפך?

• תוכן חדש...