Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האורחים שהיו עוד מזכירים לי כמעט כל יום מה היה שם

תוך כדי שהם צוחקים,הם מזכירים לי כי אני לא זוכר כלום.

אין לי אומץ לצפות בסרט למרות שהצלם אמר שהוא עשה עבודה מצויינת בעריכה ושאין לי ממה לחשוש-תוך כדי שהוא צוחק בעצמו.

האישה?אומרת שלא עבר מספיק זמן.

אל תשתכרו בחתונה שלכם...

Gn'f'R

פורסם

עזוב אותך, אני לא צפיתי וגם כיום אין לי איך כי זה על קסטה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא קרה כלום. הכל בסדר.

(נראה לי שזה סוג של הדחקה, אבל מותר. ולא, לא צריך טיפול :wink:

ד"א - הירוק בקבוק זה כלום, לעומת קרוב משפחה שהתחתן בעודו לבוש ז'אקט וורוד...:? )

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהייתי בן 12 השאירו אותי בחופש הגדול בבוקר לבד בבית והיה לי משעמם. הלכתי למגרה שמתחת לטליוזיה וחיפשתי קלטת של איזה סרט. בגלל שהיינו מקליטים הרבה סרטים מהטלוויזיה כל הקלטות נראו אותו דבר. מצאתי קלטת על המדבקה היה כתוב "החתונה" והכנסתי לוידאו.

תאמין לי, הסרט הכי דפוק ומשעמם שראיתי בחיים שלי. כל מיני מבוגרים עומדים שמחים באיזה מקום וכל פעם מצלמים אותם מזוית שונה. מאז כבר החלטתי שאני שונא חתונות. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דבר אחד שאני בטוח בו הוא שהסרט לא משעמם :lol:

הוא מכיל קטעים ארוטיים וקטעי אומנות בכיכובי.

הבאר שבעיים שבינכם יכולים לקפוץ לסטודיו של סיימון הצלם ולהעיף מבט בפוסטר שהוא פיתח בגודל אנושי.

Gn'f'R

פורסם
אהה אז אתה מהתקופה שהיו לובשים חליפה בצבע ירוק בקבוק, הבנתי.

אפרופו חליפה, זה היה הדבר היחיד שהתערבתי בו בחתונה

עמדתי על זה שהחליפה שלי תעלה יותר מהשמלת כלה ושאני יסע בלימו יותר ממנה

כל השאר לא היה חשוב לי

שילמתי הון על ורסצה אורגינל כולל חגורה וחפטים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דבר אחד שאני בטוח בו הוא שהסרט לא משעמם :lol:

הוא מכיל קטעים ארוטיים וקטעי אומנות בכיכובי.

הבאר שבעיים שבינכם יכולים לקפוץ לסטודיו של סיימון הצלם ולהעיף מבט בפוסטר שהוא פיתח בגודל אנושי.

איפה סיימון נמצא? מענין להעיף מבט על הפוסטר.

אם יהיה לי מזל אולי גם אזכה לראות שקודה פאביה בדרך.

פורסם
איפה סיימון נמצא? מענין להעיף מבט על הפוסטר.

אם יהיה לי מזל אולי גם אזכה לראות שקודה פאביה בדרך.

LOL

אתה הולך עם הקטע של הפאביה עד הסוף הא? :lol:

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

עברה כמעט שנה עד שצפינו בו.

היה כ"כ משעמם שאשכרה הפסקנו באמצע.

בזבוז כסף משווע.

לעומת זאת, תמונות הסטילס זכו למספיק רייטינג בשביל להצדיק את ה"השקעה". :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה צריך להבין משהו:

מלכתחילה, ההסרטה של החתונה נועדה לתת לאישה כלי נוסף בשיעבוד הבעל: בכל זוג, בנקודה מסויימת בזמן, הבעל מקליט משהו בטעות ע״ג קלטת החתונה. כל מהות הנישואין מבוססת על הMexican stand off הזה, בו האישה ממתינה לבעל שימצמץ ראשון ויקליט את הדרבי של הפועל, ע״מ לאפשר לה לתפוס את השלטון בבית.

כיום. עם מעבר לדיסקים כבר לא ניתן לעשות זאת - ומאחר ויש הסכמה שדיסקים נוטים להישרט, הנשים איבדו את הקלף הזה ומכאן שאיבדו כל עניין בסרט החתונה. אתה יכול להשאיר את הדיסק בקופסא - ממילא לא יעשה בו שום שימוש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...