Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סיטרואן סקסו שנת 2001 מתחממת במאמץ. החלפתי משאבת מים, רדיאטור והוצאתי את הטרמוסטט.

אין מים בשמן . כשאני פותח את המכסה של הרדיאטור תמיד יוצא לחץ של מים.

אשמח לתגובות של יודעי דבר. או בעלי ניסיון דומה. המוסכניך חושש שזה ראש מנוע אבל אני לא מתלהב מהרעיון של ניסוי ותעיה כזה יקר.

פורסם

למה הוצאת את התרמוסטט, הוא מיועד להיות שם

אתה פותח את מכסה הרדיאטור כשהרכב קר אני מקווה

יש סימנים של משחה לבנה מתחת לפקק מילוי שמן המנוע? תבדוק. זה נראה כמו טחינה

Opel Adam S 2017

פורסם
למה הוצאת את התרמוסטט, הוא מיועד להיות שם

אתה פותח את מכסה הרדיאטור כשהרכב קר אני מקווה

יש סימנים של משחה לבנה מתחת לפקק מילוי שמן המנוע? תבדוק. זה נראה כמו טחינה

שלום

יש דרכים לבדוק אם סתם ראש נפרץ . ישנו מכשיר המריח את נוזל הקרור וע"י שינוי בצבע הנוזל בתוכו יודעים אם חדרו

גזים מתאי השריפה אל מערכת הקרור,

ויש בדיקה הנקראת בדיקה בלחץ הפוך כאשר מכניסים לחץ אויר אל תאי השריפה

דרך הפלגים ורואים אם מפלס נוזל הקרור עולה ברדיאטור.

תבקש מהמכונאי שיבדוק ויחליט לפי התוצאות

פורסם

אם הרכב מתחמם יש לבדוק את שאר המכלולים החל מרדיאטור יוניט מאווררים ממסרים ואת המאוורר עצמו האם מסתובב במהירות ראויה לקרר את המנוע.

טמפ' עבודה של הרכבים הללו נעה בעמידה סביב 97 מעלות וכביש מהיר סביב 82-85.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
שלום

יש דרכים לבדוק אם סתם ראש נפרץ . ישנו מכשיר המריח את נוזל הקרור וע"י שינוי בצבע הנוזל בתוכו יודעים אם חדרו

גזים מתאי השריפה אל מערכת הקרור,

תבקש מהמכונאי שיבדוק ויחליט לפי התוצאות

הבדיקה הזו ראיתי שמבצע אותה מוסכניק בשם SCOTTY KILMER מהיוטוב, אף פעם לא ראיתי ב LIVE או מוסכים שמשתמשים בזה, אתם עושים זאת?

Opel Adam S 2017

פורסם
הבדיקה הזו ראיתי שמבצע אותה מוסכניק בשם SCOTTY KILMER מהיוטוב, אף פעם לא ראיתי ב LIVE או מוסכים שמשתמשים בזה, אתם עושים זאת?

ת'אמת אני מחפש להזמין את הסט כלים הזה עם הנוזל מחו"ל אך עדיין לא מצאתי ופה בארץ זה נורא יקר.

• ספונסר פורום
פורסם
פורסם
לדעתי זהו כלי העבודה הכי נפוץ בכל המוסכים בארץ.

למאור, בבקשה, שליש מחיר מהארץ.

http://www.ebay.com/itm/SPRING-SALE-Engine-CO2-Leak-Detector-Fluid-Tool-Tester-Check-Cylinder-Head-Leaks-/161018054449?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item257d6c8731

יצאת גדול אורן...תודה רבה. אני בהחלט אזמין את זה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם

יש לי סיטרואן סקסו שנת 2001 מתחממת במאמץ. החלפתי משאבת מים, רדיאטור והוצאתי את הטרמוסטט.

אין מים בשמן . כשאני פותח את המכסה של הרדיאטור תמיד יוצא לחץ של מים.

אשמח לתגובות של יודעי דבר. או בעלי ניסיון דומה. המוסכניך חושש שזה ראש מנוע אבל אני לא מתלהב מהרעיון של ניסוי ותעיה כזה יקר.

אני מוסיף מים כל הזמן וגם דואג לפתוח את השסתום אויר ומחכה עד שיצאו מים .זה עוזר לכם לפתור את הבעיה?

• תוכן חדש...