Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 שנת 2002, הבחור שקניתי ממנו את הרכב עשה שיפוץ גיר לפני 4 חודשים

על השיפוץ גיר יש אחריות של שנה וחצי או 50 אלף קילומטר..

ביקרתי עם הרכב במוסך סתם בשביל ביקורת שיגרתית לראות מה צריך לעשות ברכב, והבנתי מהמוסכניק שאת החיישן גלגל תנופה לא הכניסו טוב למקום אחרי השיפוץ ובגלל זה הוא ניזוק.. גם עם התושבת מנוע תחתונה אותה סיפור..

אם אני אלך למוסך המורשה והציג להם את הבעיה והם לא ירצו לתקן את זה, יש משהו לעשות בנידון??

פורסם

המתן לדיעות משפטיות מנומקות לגבי השאלה,האם בכלל כאשר מעבירים בעלות האחריות על תיקון כזה או אחר עדיין נשארת בתוקף ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הם מחוייבים לתיקון גם אם הרכב עבר בעלות. כדי להתנער, הם יצטרכו להוכיח שהבעלים החדש גרם לנזק במזיד או בשימוש לא סביר.

הבעיה שלך לדעתי היא אחרת - מוסכים מורשים לא משפצים בעצמם את הגירים, אלא מוציאים את זה למוסך מתמחה בשיפוץ (וכמובן גוזרים קופון על ה"תיווך"). אם המוסך המורשה שלך משפץ במקום לא הכי מקצועי, לא יעזור לך שתתקן באותו מקום...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

הבעיה שהם הרכיבו לא נכון את החלק ולא הכניסו אותו טוב למקום וכתוצאה מזה הוא פגע במנוע או משהו כזה (לפי מה שהסבירו לי במוסך) וזה התעקם וככה זה גם מראה בחיבור למחשב שהחלק לא תקין.

אותו דבר עם התושבת מנוע תחתונה שכל פעם שמעבירים לרברס יש בום חזק..

• תוכן חדש...