Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכוני עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אבקש את עזרתכם בנשוא רכישת רכב:

הדגש הוא על חסכוני,ביטוח זול יחסית,חלקים זולים,בלשון העם "לא רואה מוסך"

נראות טובה שתהיה הרגשה של אוטו ולא צעצוע שמרגישים את הכביש

חברים המליצו לי על דיהטסו סיריון שזה מעולה לצרכיי אודה לכם על המענה להתלבטויותיי

ואם יש רכבים נוספים שאפשר לקחת בחשבון אני מאוד אשמח

תודה

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את הגרנדה פונטו שתהיה יותר חסכונית,יותר בטיחותית,עם מטען יותר גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה הוא עולה ואיך הוא ביחס לסיריון..האם שוה למתוח תתקציב ולהביא משהו יותר רציני או שזה יספיק לי אנח סטודנט רוב הנסיעות זה בית עבודה חברה שהדגש הוא נסיעות מחוץ לעיר

יש אפשרויות אחרות

פורסם

הרכב נכנס לתקציב שביקשת,בערך מודל 2008 לגיר רובוטי,אם ידני אפשר גם 2009.

ביחס לסריון הוא יותר בטיחותי ועם תא מטען גדול יותר,הוא גם יותר חסכוני,אם אתה מעוניין בגיר אוטומטי בלבד,מה שלא ציינת בהודעה,אז הגיר של הסריון יותר נעים,בפיאט יש גיר רובוטי בעיר הוא פחות חלק,אבל חסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אם הסיריון מקרטעת ונחנקת מעל 100 איזה אוטו היית ממליץ לי שמשלב תתכונות שציינתי וגם ״סוחב״ ולא ״נחנק״ אחרי 100 זה לא מתאים האמת לקראת איזה אוטו ואיזה תקציב אני אמור להכין את את עצמי שיהיה אוטן שיספק מכל הבחינות

פורסם
אז אם הסיריון מקרטעת ונחנקת מעל 100 איזה אוטו היית ממליץ לי שמשלב תתכונות שציינתי וגם ״סוחב״ ולא ״נחנק״ אחרי 100 זה לא מתאים האמת לקראת איזה אוטו ואיזה תקציב אני אמור להכין את את עצמי שיהיה אוטן שיספק מכל הבחינות

----

מציע לך לשמוע עצות מבעלי ניסיון אחרים , יתכן והבעיה היתה ברכב הספציפי .זהו הניסיון היחידי שהיה לי עם סריון והוא שונה מהכתבות שקראתי עליו

פורסם

הייתי מציע לך להכנס לאחד המגרשים הגדולים ( לא של יבואן) לעשות סיבוב, לראות למה אתה מתחבר ואז לבקש חוו״ד.יהיה מאוד קשה לייעץ לך בלי כיוון

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...