Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכונית מרשימה ללא ספק. אלגנטית וזורמת יותר מהדור היוצא.

יש לה משהו מהמאסיביות של W140 והיא באמת הראשונה שחזרה למסורת. W220 היה כמו E משודרג (היו לו בכלל חלונות כפולים?), אחריו בא דגם עם כנפיים מנופחות כמו מזדה 6. והנה סוף סוף חזרו לייצר S קלאס כמו שהיא צריכה להיות.

כמובן הדגם ב870K הוא הבסיסי ומי שרוצה להנות בכל היתרונות כניראה ישקיע סכום כימעט כפול מזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פחות מרשימה מהקודמת לדעתי, למרות שחוות דעת מלאה אוכל לתת כשאראה כזו במציאות.

הפנים יפיפה חוץ מהפתחי מיזוג שנראה כאילו נלקחו משנות ה70\80 ומההגה הדוחה להחריד.

אני אוהב עיצוב קלאסי, אך לדעתי אין לו מקום במכוניות מודרניות.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
באיניפיניטי M30 מתחילת שנות ה80 או שעליי לאמר ניסאן ליאופרד משנות ה80 הייתה מערכת סונר מתחת לטמבון הקדמי שסרקה את הכביש והתאימה את מערכת המתלים שהייתה מגנטית.

הS החדשה יפייפיה, אישית אני מתחבר יותר לCLS, הבעיה בכל הטכנולוגיה הזאת היא הבלאי והתקלות לאורך הזמן, זה רכב מצויין ל3 שנים, לאחר מכן הערך יורד והמחלות פשוט מתישות, הניסיון שלי עם הS וה7 עלה המון כסף, מערכות מתלים מתוחכמות שהחזירו נשמתן, מחשבים ופיצ'קסים שדורשים איפוס והמון כאבי ראש, יש סיבה למה S500 קלאס בת 10 עולה כמו C230 או פחות.

כחדשה המחיר היה הרבה יותר מכפול, אותו הסיפור עם סדרה 7.

דווקא בארה״ב זו לא באמת בעיה כי יש אפשרות לקנות הארכת אחריות מהחברה (גם אם קנית את הרכב כיד שניה, אגב).

זה פשוט מצויין כי אתה יכול להאריך את האחריות גם ל-10 שנים (!!!) ואז אתה די מכוסה מבחינת תקלות.

בפורום MBWORLD בו אני חבר יש חבר׳ה עם רכבים כמו שלי משנת 2003-2004 שעדיין נמצאים בהארכת אחריות (בתשלום כמובן), זה חוסך להם טונות של כסף (החליפו משאבות דלק, חיישנים, אביזרי נוחות חשמליים והכל בחינם).

מדי פעם מישהו שם מעלה חשבונית אחרי תיקון של הרכב, סך החשבונית מגיע לאלפי $$ אבל בסיכום רשום בסכום לתשלום 0- covered by warranty .

הייתי שמח לעשות את זה לרכב שלי (פה ניתן להאריך אחריות רק עד 5 או 7 שנים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

edan82, מה קרה לAMG שלך? מה עושה שקודה פאביה אצלך עם לוחית רישוי צהובה?

אני אוהב עיצוב קלאסי, אך לדעתי אין לו מקום במכוניות מודרניות.

אני אוהב קלאסיקה מודרנית, אני רואה בזה ערכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
edan82, מה קרה לAMG שלך? מה עושה שקודה פאביה אצלך עם לוחית רישוי צהובה?

נמאס לי לשחק בנדמה לי, הלכתי על הדבר האמיתי...:wink:

ומה איתך, יש חדש או שסתם התפלק לסמלון שלך הכיתוב AMG?...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש משהו חדש או יותר נכון ישן - בינתיים אני לא מגלה מה בדיוק אבל סוף סוף יש לי רכב שיש ממנו בודדות בארץ ומאט יחסית נבנו ממנה בעולם ויש לה סאונד מנוע מטריף ו35קג"מ על 1000סל"ד. קשר לAMG נגמר בתויות שמותקנות על הרכב על ידי מישהו מבעלים הקודמים וג'נטים בסטייל הזה. אבל היה דגם כזה עם מידת ג'נטים כאלה מקוריים ברמת אבזור מסויימת (אולי אפילו היא באה ככה במקור).

זה רכב למשוך איתו קצת את הזמן עד שגם לי יהיה את הדבר האמיתי. אני חייב את ה16V האלה ורק הארד קור עם DSG. :lol:

פורסם

שמעתי כי המהנדסים של מרצדס, במהלך הפיתוח של ה-S קלאס החדשה, רכשו כמה דגמי שקודה פאביה שפורט לצורכי לימוד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יואו, ואני שעה שלמה מנסה להבין מי זה מגיב. הרי אני רגיל לסימלונים. אחרי דקה קלטתי לפי השם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שמעתי כי המהנדסים של מרצדס, במהלך הפיתוח של ה-S קלאס החדשה, רכשו כמה דגמי שקודה פאביה שפורט לצורכי לימוד.

הם לא לקחו מספיק מהדבר האמיתי, יש רק גריל בסגנון. קשה לעשות כזאת יצירת מופת - מכונת נהיגה מדהימה.

פורסם
יש לה משהו מהמאסיביות של W140 והיא באמת הראשונה שחזרה למסורת. W220 היה כמו E משודרג (היו לו בכלל חלונות כפולים?), אחריו בא דגם עם כנפיים מנופחות כמו מזדה 6. והנה סוף סוף חזרו לייצר S קלאס כמו שהיא צריכה להיות.

כמובן הדגם ב870K הוא הבסיסי ומי שרוצה להנות בכל היתרונות כניראה ישקיע סכום כימעט כפול מזה.

ה W140 החליפה את ה W126 שהחליפה את ה W116, שתי מכוניות אלגנטיות ובעלות עיצוב זורם, ואילו ה W140 נראתה כמו ממותה לידן, ונראתה כבדה, מגושמת ומוגזמת בעליל.

ה W220 שבה להיות מכונית אלגנטית, כמו שמרצדס צריכה להיות, והוסיפה לכזה התנהגות כביש מצויינת, ברמה שלא היתה מוכרת עד אז במרצדס S.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, תיראה את התמונה הבאה:

Mercedes-S-Class-History-Carscoops1.jpg

רואים שכל הדגמים של S קלאס הם אבולוצייה אחד של השני החל משנות ה70, כולל W126 וW140. בW220 רואים מהפכה - זה אוטו אחר.

הנה כדי להמחיש (חזית, בגז', פרופורציות, זוית C PILLAR):

mercedes_w126_1985_3d.jpg

i019784.jpg

i182533.jpg

פורסם
חן, תיראה את התמונה הבאה:

Mercedes-S-Class-History-Carscoops1.jpg

רואים שכל הדגמים של S קלאס הם אבולוצייה אחד של השני החל משנות ה70, כולל W126 וW140. בW220 רואים מהפכה - זה אוטו אחר.

הנה כדי להמחיש (חזית, בגז', פרופורציות, זוית C PILLAR):

mercedes_w126_1985_3d.jpg

i019784.jpg

i182533.jpg

תגידו, אתם מנסים לחרמן אותי?

מה נסגר איתכם?

לא לשים פורנו בפורום!

• תוכן חדש...