Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שבוע שעבר קרה לי מקרה מאוד מאוד מוזר.

נסעתי בשעות הערב המאוחרות , בכביש 44 , מצור יגאל לכיון כפר סבא , וכמידי יום גלאי הציטה שלי מזהיר אותי ממלמת הגאטו שממוקת שם, לפיו המהירות המותרת היא 70, לכן האטתי ל 60-65 , ואז בא הדבר המוזר , בערך 5 מטר לפני כניסה לצומת ( או יותר נכון , 5 מטר לפני מעבר החציה ) קיבלתי שני פלאשים , אין שם סיכיו שנכנסתי לצומת באדום לכן אני מתאר לעצמי שהיא צילמה אותי על מהירות.

יש לי שני מצלמות ברכב,קידמתי ואחורית ,שבשניהם רואים את הפלאש , ורואים שאני עדין לא נכנסתי לצומת.

השאלה שלי היא כזו , האם יש פלאש מהמצלמה על מהירות ? מאיזה מיקום המצלמה תופסת על מהירות ? לא על כניסה לצומת ? אם כן למה קיבלתי פלאש ?

המקרה קרה ביום רביעי, כלומר לפני 6 ימים, ועדין לא קיבלתי שום דוח, האם זה אומר משהו ? אין התחיבות ל 72 שעות ??

אשמח לכל עזרה

חן

פורסם
שלום לכולם

שבוע שעבר קרה לי מקרה מאוד מאוד מוזר.

נסעתי בשעות הערב המאוחרות , בכביש 44 , מצור יגאל לכיון כפר סבא , וכמידי יום גלאי הציטה שלי מזהיר אותי ממלמת הגאטו שממוקת שם, לפיו המהירות המותרת היא 70, לכן האטתי ל 60-65 , ואז בא הדבר המוזר , בערך 5 מטר לפני כניסה לצומת ( או יותר נכון , 5 מטר לפני מעבר החציה ) קיבלתי שני פלאשים , אין שם סיכיו שנכנסתי לצומת באדום לכן אני מתאר לעצמי שהיא צילמה אותי על מהירות.

יש לי שני מצלמות ברכב,קידמתי ואחורית ,שבשניהם רואים את הפלאש , ורואים שאני עדין לא נכנסתי לצומת.

השאלה שלי היא כזו , האם יש פלאש מהמצלמה על מהירות ? מאיזה מיקום המצלמה תופסת על מהירות ? לא על כניסה לצומת ? אם כן למה קיבלתי פלאש ?

המקרה קרה ביום רביעי, כלומר לפני 6 ימים, ועדין לא קיבלתי שום דוח, האם זה אומר משהו ? אין התחיבות ל 72 שעות ??

אשמח לכל עזרה

חן

יכול להיות שהיא צילמה רכב אחר?

מאוד מוזר המקרה שלך וכן גם במלצמות מהירות יש פלאש.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

2 פלאשים זה צילום של אור אדום.

יש שם הרבה נתיבים, יכול להיות שאחד הנהגים עצר אחרי הקו על החיישן והפעיל את המצלמה (במקרה שהרכב לא מתקדם מהצילום הראשון לשני - אין דו"ח!)

תנוח דעתך!

פורסם

יכל להיות שהמצלמה היתה בבדיקה,

לעיתים יש פלאשים גם כאשר אין מכוניות בסביבת המצלמה בצומת, או בנתיב הנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מצטרף.

הנה הסרטון

נורא קשה לראות , מחר אני יעלה גם את הצילום מהמצלמה הקידמית.

שימו לב שיש 4 פלשים , כי הטרנזיט עבר באדום.

דרך אגב, זו שחופרת ברקע היא סתם מישהי מהרדיו (:

פורסם

נראה לי שהפלאש הוא לטראנזית שנסעה אחריך, רואים שאחרי טראנזית כל השאר עצרו, יכול להיות שהוא נכנס לצומת באדום?

פורסם
נראה לי שהפלאש הוא לטראנזית שנסעה אחריך, רואים שאחרי טראנזית כל השאר עצרו, יכול להיות שהוא נכנס לצומת באדום?

כן, היא בטוח קיבל פלאש על אדום

השאלה למה יש 4 פלאשים , זה אומר גם אני וגם הוא...

ובמצלמה הקידמית שלי רואים שנכנסתי בירוק לצומת

פורסם

כנראה שצולמת על מהירות. הפלאש הראשון הוא בהחלט לפני שאתה נכנס לצומת. הפלאש השני הוא לפני שהטרנזיט נכנס לצומת. להערכתי מדובר על פלאשים של צילומי מהירות יתר (מישהו לפניך, אתה והטראנזיט) אם כי יתכן גם שמדובר במישהו ואולי יות ר מאחד שעברו באדום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה שצולמת על מהירות. הפלאש הראשון הוא בהחלט לפני שאתה נכנס לצומת. הפלאש השני הוא לפני שהטרנזיט נכנס לצומת. להערכתי מדובר על פלאשים של צילומי מהירות יתר (מישהו לפניך, אתה והטראנזיט) אם כי יתכן גם שמדובר במישהו ואולי יות ר מאחד שעברו באדום.

האם מדידת המהירות נסיעה מתבצעת לפני כניסה לצומת ???

לא ממש הגיוני , הרי פסי הדריכה הם ממש על מעבר החציה, וברור שקיבלתי פלאש עדו לפני שהגעתי לשם

מה זה יכול להיות אז ???

פורסם

ועוד שאלה אם אפשר , האם יש מקום שאני יכול לברר האם באמת הדוח בדרך אלי ? או שרק הזמן יעשה את שלו ?

פורסם

אולי ניתן לפנות למרכז פניות נהגים,

אבל זו רק השערה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה כאילו הוא צילם רכב מלפניך על מהירות - אחרי שעבר את קו הצומת ולכן פלאש אחד.

והשניים שמורים לנהג הטרנזיט.

• תוכן חדש...