Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ בעקבות מקרה שקרה לי היום -

בזמן נסיעה בכביש 4, בירידה ל431, התפוצץ למשאית (סמי טריילר) צמיג, הצמיג עף לעבר טויוטה מלפני נכנס מתחתיו מהשיך לכיוון הרכב שלי ולא הספקתי להתחמק ופגעתי בו, נדלקו לי מספר נורות על הדאש בורד ועצרתי קצת אחרי המשאית.

ראיתי שנשרט / התעקם כל קדמת הרכב ויש נזילה בגלגל השמאלי.

אז סך הכל נפגעו שני רכבים, הרכב שלי נגרר למוסך מורשה (אך לא הסדר) וממתין עד ששמאי יבדוק אותו מחר.

מה קורה מהשלב הזה? השמאי יעריך את הנזק ועלי לתבוע את הביטוח שלי? או שאני תובע רק את הביטוח שלו? מי משלם למוסך ומתי?

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

יש לך הפרטים של המשאית? אם כן - מסור אותם לסוכן הביטוח שלך ותן לו לטפל בתביעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לך הפרטים של המשאית? אם כן - מסור אותם לסוכן הביטוח שלך ותן לו לטפל בתביעה.

כן, הבחור לא רצה לתת אותם בהתחלה אבל הזמנו משטרה שהסבירה לו על חובותיו המוסריות והאזרחיות.

מישהוא עבר תהליך דומה ויכול לפרט על כל שלב?

פורסם

1. השמאי בודק את הרכב וקובע מה ניזוק בתאונה + עלות.

2. אם נהג המשאית לוקח אחריות על התאונה - הביטוח משלם את עלות הנזק כפי שקבע השמאי + שכר טרחת שמאי.

3. אם נהג המשאית לא לוקח אחריות - תצטרך לשלם מכיסך ולתבוע אותו לקבלת החזר בגין הנזק

פורסם

בעל החברה שהוא גם בעל הפוליסה לא לוקח שום אחריות ולא מודיע לביטוח שלו, אין ברירה מלבד לתבוע את הביטוח שלי ולתבוע אותו על נזקים אחר כך.

הבחור הודיע לי כי זאת אשמתי שהתנגשתי ועליתי על צמיג שהתפוצץ ונפל מהמשאית שלו מאחר ולא שמרתי מרחק.

פורסם

הבחור הודיע לי כי זאת אשמתי שהתנגשתי ועליתי על צמיג שהתפוצץ ונפל מהמשאית שלו מאחר ולא שמרתי מרחק.

הקלטת אותו אומר שהצמיג נפל מהמשאית שלו? דעתו על מי אשם אינה חשובה.

אם לא הקלטת, רשום זכרון דברים על דף, עם תאריך, שעה ופרטים רבים ככל האפשר על השיחה הזו.

דני

פורסם
הקלטת אותו אומר שהצמיג נפל מהמשאית שלו? דעתו על מי אשם אינה חשובה.

אם לא הקלטת, רשום זכרון דברים על דף, עם תאריך, שעה ופרטים רבים ככל האפשר על השיחה הזו.

דני

לא הקלטתי, אבל יש לי תמונות מהמקום של שאריות הצמיג על הכביש, הגלגל עם הצמיג המפוצץ והמשאית בזמן החלפת הצמיג.

• תוכן חדש...